Survivor All Stars, 20 septembrie: Ana Pal s-a destăinuit lui TJ Miles: „Am doi frați cu handicap”. Sportiva are șapte frați în total

.

În ediția Survivor All Stars din 20 septembrie, Ana Pal s-a destăinuit lui TJ Miles despre viața ei. Luptătoarea de MMA provine dintr-o familie credincioasă și numeroasă, cu opt copii.

Povestea de viață a Anei Pal. Provine dintr-o familie cu opt copii

Ana Pal este a doua cea mai mare dintre frații ei. Primul copil al familiei a fost un băiețel care s-a stins din viață la 11 luni. Apoi s-a născut sora mai mare a Anei, au urmat ea și restul fraților lor. „Eu trebuia să am grijă de toți frații. Cum zice tata, eu sunt a doua mamă pentru frații mei”, i-a povestit Ana Pal lui TJ Miles, la Survivor All Stars.

Ana Pal are două surori și cinci frați, o parte dintre ei mecanici. În copilărie, pentru că tatăl le spunea că această meserie este bănoasă, Ana își dorea și ea să devină tot mecanic.

În clasa a opta însă, Ana Pal și-a descoperit adevărata pasiune, sportul. Un profesor i-a remarcat abilitățile și a îndrumat-o către acest domeniu. A urmat Facultatea de Educație Fizică și Sport, iar în prezent este luptătoare de MMA și antrenoare de lupte libere.

Cu banii din indemnizația de sportiv de performanță, Ana Pal s-a întreținut pe timpul școlii generale, liceului și facultății. În trecut, Ana Pal a mai lucrat și ca ajutor de ospătar, ajutor de bucătar și ajutor de pizzer. Sportiva nu le-a spus părinților despre pasiunea ei pentru lupte de la început.

Citește și: Survivor All Stars, 5 martie. Ana Pal și Oana Ciocan, iubita lui Jador, primele declarații după ce au intrat în show: „Cred în destin” / Exclusiv

Părinții n-au fost la niciunl dintre meciurile ei

„Nu știau nimic atunci. Ei n-au fost la niciun meci de-al meu. Mă vedeau la televizor. Când am venit cu arcada spartă, după meciul de debut, m-au întrebat dacă sunt bine și mi-au zis «ai grijă data viitoare». De unde să mă susțină, suntem atâția”, a mai spus Ana Pal, la Survivor All Stars.

Doi dintre frații Anei Pal au handicap. Unul dintre aceștia are 24 de ani și este imobilizat la pat. La naștere, ambii frați ai Anei păreau sănătoși. „Am doi frați cu handicap. Au crescut și au ieșit în evidență anumite probleme psihice, masa musculară nu s-a dezvoltat. Are mama grijă de ei, n-au fost la școală”, a spus Ana.

Cea mai grea încercare a Anei Pal a fost sarcina timpurie. Sportiva a devenit mamă la doar 19 ani. Anul acesta, fiul ei va împlini 11 ani.

„Când am rămas gravidă s-a schimbat tot. Eram în lotul național de juniori la București. A fost o dragoste prostească, să zicem. Fiindcă mama nu a avortat niciodată n-am vrut să fac nici eu această greșeală. În primul rând e un păcat, noi suntem catolici, nu vreau să mă simt cu conștiința pătată. Am zis că dacă m-am descurcat cu frații mei o să mă descurc și cu un copil al meu. După ce am născut am continuat (n.red.: să lupte). Nu mă ține un copil pe margine”, a mai spus Ana Pal, la Survivor All Stars.

Citește și: Survivor All Stars România: Reacțiile Războinicilor după eliminarea Oanei Ciocan, iubita lui Jador. Iancu Sterp: „Am văzut-o peste câteva Războinice”

Tj Miles, despre Ana Pal: „Povestea ei de viață e incredibilă, mai ales ca femeie”

Ana Pal crede că ambiția, voința și curajul de a merge mai departe i-au dat puterea de a o lua de la capăt după fiecare provocare. S-a reîntors pe podium după doar jumătate de an de la naștere. Urmând același principiu, după ce a fost operată de apendicită a revenit pe podium mult mai repede decât ar fi trebuit, după doar o lună.

„E o sportivă, o luptătoare, o mamă. O forță a naturii. Chiar mi-e drag de Ana Pal. Povestea ei de viață e incredibilă, mai ales ca femeie. Ana Pal nu este cum credeam eu că este. Am greșit!”, a spus TJ Miles.

Ana Pal a mai spus și că ține la părinții ei, deși aceștia o condamnă uneori că ține mai mult cu unul decât cu celălalt. Concurenta de la Survivor All Stars se simte în permanență prinsă la mijloc. „Sunt un pic mai rece, probabil și ei m-au făcut să fiu așa rece“, a completat.

Foto: Captură Pro TV

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton