Cum arăta Irina Fodor, prezentatoarea „Asia Express” și „Chefi la cuțite”, la începutul carierei în televiziune / Galerie foto

.

Cariera Irinei Fodor a luat avânt odată cu preluarea rolului de gazdă a emisiunilor „Asia Express” și „Chefi la cuțite”, două dintre cele mai îndrăgite producții de pe micul ecran. Nu întâmplător a fost aleasă să îndeplinească acest rol, ci datorită experienței, profesionalismului și carismei. A debutat în televiziune ca reporter, iar acum prezintă două dintre cele mai de succes proiecte TV. Descoperă parcursul profesional al Irinei Fodor, dar și cum arăta la începutul carierei în continuarea acestui articol.

Irina Fodor a fost reporter 10 ani. Prima emisiune pe care a prezentat-o a fost „Poveștiri de noapte”

Irina Fodor s-a născut pe 13 septembrie 1988, la Buzău, unde a locuit până la absolvirea Colegiului Național „Bogdan Petriceicu” Hașdeu. Ulterior s-a mutat la București, unde a urmat Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității din București. A debutat pe micul ecran în calitate de reporter, rol pe care l-a îndeplinit timp de aproximativ 10 ani. În această perioadă, Irina ar fi cochetat și cu modellingul și cu figurația specială.

În 2014, Irina Fodor a preluat rolul de prezentatoare a emisiunii „Poveștiri de noapte”, alături de Cabral Ibacka. Colaborarea ei cu Pro TV a continuat cu emisiunile „Vocea României” și „Ninja Warrior”. Ulterior, Irina a semnat cu postul Antena 1, unde prezintă „Asia Express” și „Chefi la cuțite”. Tot la Antena 1, Irina Fodor a mai prezentat emisiunile „Dancing on ice – Vis în doi”, alături de Ștefan Bănică Junior, și „Chefi fără limite”.

Citește și: Cum arată casa în care locuiesc Răzvan și Irina Fodor. Imagini din vila superbă a familiei

Irina Fodor, peripeții la filmările noului sezon „Asia Express”

Irina Fodor se află în prezent la filmările următorului sezon „Asia Express”. Simultan, la Antena 1 se difuzează sezonul 13 „Chefi la cuțite”. Noul sezon „Asia Express” se filmează în Thailanda, Malaezia și Indonezia. Prezentatoarea TV ține telespectatorii la curent cu toate peripețiile de la filmările reality show-ului pe Instagram.

„Thailanda. Minunată țară au oamenii ăștia! Deși am fost în două vacanțe aici până acum, de data asta descopăr o cu totul altă latură a ei. Cursa Asia Express are darul ăsta, să scoată la iveală culori noi, și mai vii, și mai fascinante”, a scris Irina Fodor în mediul online, la începutul lunii.

Citește și: De ce vrea Răzvan Fodor ca Diana, fiica lui și a Irinei Fodor, să studieze în străinătate: „Pun bani deoparte”

Ce diferență de vârstă este între Irina și Răzvan Fodor

Irina Fodor și soțul ei, Răzvan Fodor, s-au cunoscut când ea avea 19 ani, iar el 32, pe platourile de filmare de la Buftea. Pentru Irina, 13 este un număr norocos. Este născută pe 13 septembrie și între ea și soțul ei este o diferență de vârstă de 13 ani. Irina și Răzvan Fodor s-au căsătorit în 2010, când prezentatoarea „Asia Express” era însărcinată în trei luni cu fetița lor, Diana. Pe 27 martie, Diana va împlini 13 ani.

„Am dansat până dimineață, s-a terminat pe la 7 fără un sfert. La nuntă eram însărcinată în trei luni. Noi știam, nu știa toată lumea, dar noi știam, iar pentru noi a fost așa, secretul nostru”, povestea cuplul în urmă cu ceva timp.

Foto: Facebook; Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton