Jorge, operat a doua oară la genunchi, după o accidentare la Survivor. Declarațiile artistului din spital: „Am strâns mult din dinți”

.

Jorge (41 de ani) a fost operat pentru a doua oară la același genunchi. De pe patul de spital, fostul concurent de la Survivor All Stars a făcut primele declarații despre starea lui după intervenție.

Jorge, primele declarații după a doua operație la același genunchi

Jorge a fost descalificat de la Survivor All Stars din cauza problemei de la genunchi. Întors în țară, a „strâns din dinți” la premiera musicalului „Mamma Mia”, din 1 martie, iar ulterior, la sfatul medicului, artistul s-a operat. În această dimineață, Jorge a postat o fotografie cu el pe patul de spital, zâmbitor. A spus că operația a decurs perfect și că deja a făcut primii pași.

„Am inima plină de fericire și recunoștință. Nu-mi vine să cred cât de fericit sunt după o operație. A doua la același menisc… Ultimul an a fost foarte dur și cu multe încercări… Am strâns mult din dinți la premiera musicalului Mamma Mia, am plâns la Survivor, am tras mult cu recuperarea și meniscul n-a mai rezistat. Sunt acum pe patul de spital, am făcut primii pași la 7 dimineața și sunt ca un copil cu o jucărie nouă”, a scris Jorge pe Instagram.

Înainte de operație, Jorge a postat și un TikTok ironic la adresa celor care s-au îndoit de problema lui de sănătate. „Uite că nu era actorie”, a scris în descrierea videoclipului.

Citește și: Cine este Jorge de la Survivor All Stars. Cum a obținut iertarea soției după ce a înșelat-o

Citește și: Cum a cerut-o Jorge de soție pe Ramona Prodea: „Îmi era teamă. Am ajuns amândoi pe podeaua din baie”

Citește și: Jorge, după eliminarea de la Survivor All Stars: „Se dorea plecarea mea cu orice preț. Plus denigrarea mea” / Exclusiv

Reacția lui Jorge după ce a fost descalificat de la Survivor All Stars

În ediția Survivor All Stars din 7 martie, Jorge a fost descalificat din competiție din rațiuni medicale. Deși dezamăgit, artistul a înțeles gravitatea problemei sale de sănătate și a părăsit reality show-ul mândru de prestația sa.

„Simțeam că ceva nu este ok. Azi-noapte nu am putut să dorm din cauza genunchiului. În acest moment, un ochi râde, altul plânge. Jumătate din sufletul meu plânge, pentru că nu așa mă așteptam să plec de la Survivor. A doua oară! Tot după o accidentare. Mi se pare că Universul îmi zice: «Bă, băiatule, du-te acasă, că ești bătrân!»”, a spus Jorge, înainte de a părăsi competiția.

Anul trecut, în timpul unui joc pentru imunitate, Jorge a fost eliminat de la Survivor 2023 din cauza primei accidentări grave la genunchi. S-a dezechilibrat de pe o structură de lemn la înălțime și a căzut pe nisip. Jorge a fost transportat atunci cu ambulanța la spitalul din Republica Dominicană, iar pentru a se putea recupera în condiții normale a fost trimis acasă. Ulterior, prezentatorul TV a fost operat.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton