Minerva, ritual de îndeplinire a dorințelor cu ocazia echinocțiului de primăvară, pe 20 martie 2024. „La mine a mers!”

.

Pe 20 martie 2024 are loc echinocțiul de primăvară, moment ce marchează începutul primăverii astronomice. Astrologul Minerva a explicat cum nu afectează acest fenomen și la ce ar trebui să ne așteptăm în aceată perioadă.

Echinocțiul de primăvară, 20 martie 2024 – Ritual pentru îndeplinirea dorințelor

În data în care ziua este egală cu noaptea, Minerva ne recomandă să urmăm câțiva pași simpli pentru îndeplinirea dorințelor. Astrologul ne sfătuiește să notăm pe o hârtie ce dorim să facem în următoarele șase luni, apoi să aprindem o lumânare tip pastilă și să ardem bilețelul, pentru a „trimtie dorințele în Univers”.

„Noteți pe o hârtie ce v-ați dori să faceți până la până la echinocțiul de toamnă și împăturiți-o. Luați lumânare, o pastilă din aceea, dacă găsiți mov, excelent, este pentru spiritualitate, verde – pentru bani, galben – pentru sănătate, alb – pentru puritate, ce culoare doriți. Aprenți o pastilă și lăsați-o să ardă. Apoi ardeți bilețelul când s-a ars complet lumânarea. Luați scrumul într-o hârtie și aveți 48 de ore la dispoziție să-l suflați, într-o intersecție, în cele patru puncte cardinale.

Citeşte şi: Minerva, previziuni pentru 2024. Un eveniment cosmic puternic aduce schimbări financiare și profituri uriașe

Citeşte şi: Cupluri de zodii care ajung, inevitabil, la despărțire. Sunt cele mai nepotrivite perechi din zodiac

Citeşte şi: Cele mai norocoase zodii în aprilie 2024. Dau lovitura în carieră și atrag banii ca un magnet

Citeşte şi: Top 7 perechi de zodii care nu se pot înțelege. Se ceartă mereu din orice și nu se pot suporta

Trimiteți direct în Univers dorințele dumneavoastră. Încercați! Nu aveți nimic de pierdut. Eu am încercat, la mine a mers. Eu sunt convinsă că o să meargă și la dumneavoastră” – a spus Minerva, pentru wownews.ro.

Dispoziții schimbătoare din cauza conjuncțiilor astrale

Soarele este în conjuncție cu Neptun, iar Neptun este cel care ne face să gândim și să vedem altfel lucruile. Pe de altă parte, mai spune Minerva, Jupiter aflat în conjuncție cu Uranus ne face să avem stări contrastante – ba de tristețe, ba de bucurie.

„Am observat că toți colegii mei sunt amețiți de cap. Nu-și găsesc starea, nu-și găsesc cuvintele, acum râd, acum plâng. În primul rând, Soarele este conjunct cu Neptun, este, oarecum, o conjuncție separantă. Ușor, ușor, Soarele se îndepărtează de Neptun. Dar și Neptun ne pune în situația de a spune și ce nu vrem să spunem, de a vedea altfel lucrurile și de a le gândi altfel. Soarele înseamnă și vitalitate, ne duce mai departe. Dar stările acestea se datorează lui Uranus, care va face acea conjuncție perfectă luna viitoare. Și ne dă dispozițiile schimbătoare” – a mai explicat astrologul.

Contextul astrologic și planul politic

Minerva a ținut să facă unele precizări scurte și despre politică, având în vedere anunțul președintelui României, Klaus Iohannis, că va candida la funcția de secretar general al NATO.

„Mă uit pe harta României. Casa președintelui formează un careu între Saturn natal și Saturn în tranzit. Nu știu de ce, dar mi se pare că această candidatură la NATO este un mare bluf” – a adăugat astrologul.

Foto – captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton