Cătălin Scărlătescu, adevăratul motiv pentru plecarea de la Antena 1: „Ei se cred Dumnezei și noi suntem niște sclaveți”. Ce i-a transmis producătoarei Chefi la cuțite

.

Cătălin Scărlătescu a reacționat dur după ce, săptămâna trecută, producătoarea Roxana Paulică de la Chefi la cuțite, a vorbit public despre plecarea celor trei jurați. Mâna dreaptă a Monei Segall le-a adus acuzații lui Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, precizând că aceștia au avut șase luni libere între filmări, ei fiind de acord cu programul stabilit împreună cu echipa de producție. Acum, bucătarul susține că postul de televiziune i-a tratat ca pe niște „sclaveți” și că niciodată nu a fost vorba de bani.

Roxana Paulică, scrisoare publică către Cătălin Scărlătescu. Fostul jurat Chefi la cuțite i-a răspuns

Roxana Paulică, mâna dreptă a Monei Segall și producătoarea executivă a emisiunii Chefi la cuțite, i-a transmis un mesaj lui Cătălin Scărlătescu, care a dezvăluit că el și colegii săi nu și-au primit salariile pentru sezonul 12 al emisiunii difuzată la Antena 1.

”Dragă Cătălin, încerc să îți transmit ceva într-un limbaj uman, căci la cel juridic nu ne pricepem niciunul dintre noi. Am stabilit împreună ceva, un program, iar voi v-ați răzgândit cu 3 săptămâni înainte de a începe filmările pentru că ați zis că erați obosiți. Nu poate cineva să creadă că erați obosiți, în septembrie, de la filmările finalizate în aprilie. Toți 3 simultan. Nu e posibil! Trecuseră 5-6 luni, timp în care ați avut timp pentru voi, pentru familiile voastre și pentru orice altceva decât televiziune, Antena 1 sau echipa care v-a creat. În timpul ăsta, echipa a muncit din greu, validând mii de concurenți în casting și pregătind în detaliu noul sezon. Dar pe voi nu v-a deranjat nimeni în perioada asta. Măcar atât să recunoașteți”, i-a transmis Roxana Paulică.

Aceasta îi acuză pe Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu că au vrut să câștige mai mulți bani.

„Realitatea iese la iveală abia acum, Cătălin, din ce declari public: te consideri mai presus decât emisiunea, stația, publicul sau echipa care te-a ales acum 12 ani și te-a construit ca personaj public. Știi foarte bine că nimeni nu se naște pregătit să apară pe sticlă. În cazul vostru – o echipă, care vă considera parte din familia lor – a muncit enorm să vă construiască un context, ca să deveniți ceea ce ați fost. Revenind la oboseală, voi, după ce ați devenit mari la televizor, ați început să faceți alte proiecte. Nimic de reproșat! Fair enough! Ați vrut să câștigați mai mulți bani. Realitatea e că, în cele 5-6 luni de pauză între filmări, ați obosit făcând alte proiecte”, a precizat producătoarea.

Citește și: Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri neașteptate la cinci luni după plecarea de la Antena 1 și Chefi la cuțite: „Nu ne-au dat banii pentru sezonul 12!”

Citește și: Acasă la Chef Florin Dumitrescu. Imagini din spectaculoasa locuință a fostului jurat „Chefi la cuțite”

Cătălin Scărlătescu, adevăratul motiv al plecării de la Chefi la cuțite

După acuzațiile aduse de Roxana Paulică, Cătlăin Scărlătescu a reacționat dur, acuzând postul de televiziune că i-a muncit din greu și nici nu i-a răsplătit pe măsura muncii depuse.

„Să știi că nu e nimic nasol. Uite, ca să știi, gândește-te că eu dacă alergam după făcut bani… Uită-te în conturile Antenei 1 și uită-te cât au câștigat ăia, nu noi, că noi am luat pleavă. Noi am luat puțin, am luat cât trebuia să luăm. Roxana Paulică, săraca… Cred că și mai puțin decât noi. Alții au câștigat bani mulți, nu noi. Chiar n-a fost de bani. Poți să scrii că noi n-am ajuns să negociem bani cu Antena 1 pentru ultima perioadă din viața noastră. Noi chiar n-am vorbit de bani”, a declarat Cătălin Scărlătescu pentru Fanatik.

Potrivit bucătarului, lucrurile au degenerat în momentul în care el și colegii săi au afirmat că vor să filmeze un singur sezon din Chefi la cuțite pe an, în loc de două.

„Gașca s-a spart când noi le-am spus că vrem să facem doar un sezon pe an, că nu mai putem, că suntem obosiți. Și ei n-au înțeles. N-am nimic să le reproșez, absolut nimic”, a explicat chef Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Războiul continuă în instanță. Florin Dumitrescu și soția lui, dați în judecată de Antena Group. „Începe să-mi fie teamă!”

Citește și: Florin Dumitrescu, noi declarații despre procesul cu Antena 1: „Ne-am îndeplinit toate obligațiile” / Video

Chef Scărlătescu, despre procesele cu postul de televiziune

Cătălin Scărlătescu a vorbit și despre cele patru procese pe care le are oe rol cu Antena 1, acesta precizând că nu s-ar mira ca numărul lor să crească.

„Tot patru procese am și eu, păi nu suntem frați până la moarte? Bine, cu cine n-are Antena 1 proces? Ei au toate procesele din lume și o să ne mai dea. Bănuiesc că o să ne mai dea în judecată. Mai am timp până la 114 ani, eu îi aștept. Ce să fac, măi? Știi cum e lumea asta”, a afirmat bucătarul, când a fost întrebat dacă și el arfe tot patru procese, la fel ca Florin Dumitrescu.

„Ei se cred Dumnezei și noi suntem niște sclaveți, care trebuie să stăm aplecați, să ne jecmănească, să tragă de noi. Cam asta știu ei să facă. Adică n-am fost buni atâția ani de le-am făcut niște ratinguri de n-au visat ei în viața lor?”, a continuat Cătălin Scărlătescu pentru publicația menționată anterior.

Cătălin Scărlătescu, mesaj către Roxana Paulică, mâna dreaptă a Monei Segall

După ce Roxana Paulică a afirmat că cei trei jurați au fost formați de echipa Antenei 1, bucătarul a reacționat dur.

„Să-ți povestesc ceva. Pe mine m-a făcut mama. Poți să scrii cu litere mari că eu am fost acolo și am muncit. Cred că și datorită mie a existat acea echipă. Așa că… A fost un win-win. Ei m-au făcut mari? Pe bune? Adică de unde vine asta? Eram vreun autist și ce mi-au făcut? M-au operat și dintr-odată am devenit cel mai tare? Nu! Am muncit la fel de mult ca și ei”, a precizat el.

„Zici că am fost un sclavete, amărât și eram așa un desculț, vai de mama mea”

„Ce spun ei nu e o chestiune reală, ce spun eu este realitatea. Am muncit împreună. Împreună am creat ceva. Nu pot să spună că au făcut doar ei. Dacă ei cred că ne-au făcut pe noi, să se uite sus că o să le vină nota de plată de la Doamne-Doamne. De sus le vine. N-ai cum să spui „Eu te-am făcut pe tine”. E o formă ciudată zicerea asta, zici că am fost un sclavete, amărât și eram așa un desculț, vai de mama mea, rupt în c… și m-au luat ei de pe stradă. Eram bucătar-asistent de la Howard Johnson, eram cineva în Bucureștiul ăsta și în gastronomie. Nu eram chiar ăla de pe jos”, a mai zis, supărat, chef Cătălin Scărlătescu.

În timp ce foștii jurați se luptă în instanță cu Antena 1, cel de-al 13-lea sezon al emisiunii Chefi la cuțite a avut marea premieră, cu Orlando Zaharia, Ștefan Popescu, Alexandru Sautner și Richard Abou Zaki ocupând posturile de jurați.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Cătălin Scărlătescu

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton