Războiul continuă în instanță. Florin Dumitrescu și soția lui, dați în judecată de Antena Group. „Începe să-mi fie teamă!”

.

Florin Dumitrescu a vorbit în mediul online despre procesele din instanță pe care le are, anunțând că Antena Group a deschis noi acțiuni în cazul lui și a colegilor lui, Chef Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

Florin Dumitrescu are patru procese în instanță

Florin Dumitrescu a transmis pe conturile de socializare un mesaj în care a explicat că are nu mai puțin de patru procese în instanță, printre acestea aflându-se și unul nou în care a fost citat, după plecarea de la „Chefi la cuțite”, se arată pe Portalul Instanțelor de Judecată.

“Încă un proces. Hai că se poate! După o viață petrecută departe de ilegalități și departe de conflicte mă trezesc cu 4 PATRU procese în instanță, unul dintre ele intentat de noi. Doaaaamne ferește. Am învățat multe în ultima perioada din lumea aceasta a tribunalului și am înțeles că hârtia suporta orice, dar chiar și așa, deja începe să îmi fie teama să nu se ajungă și la alte chestii.

Citeşte şi: Cum arătau Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu în primul sezon Chefi la Cuțite. Imagini de colecție

Citeşte şi: Cum a reacționat Doina Teodoru la plecarea lui Cătălin Scărlătescu de la „Chefi la cuțite”: „Am aflat odată cu toată lumea”

Citeşte şi: Cine este Mona Segall, producătorul Chefi la Cuțite și America Express. ”Am moștenit talentul de a face reality-uri de oameni obișnuiți”

Citeşte şi: Cum au reacționat fanii Chefi la Cuțite după anunțul plecării juraților: „Erau sarea și piperul”

Poate ar fi cazul să îmi fac un filmuleț cu semnele corporale și să îmi las gps-ul pornit constant să pot fi găsit în orice situație că practic doar atât a mai rămas. Să vă fie cu noroc și sănătate, dragi foști colegi și foști angajatori, poate la un moment dat o să reveniți la gânduri mai bune!” – este mesajul transmis de Dumitrescu pe pagina lui de Facebook.

Chef Cătălin Scărlătescu a vorbit săptămâna aceasta despre procesul lor cu Antena 1, dezvăluind că adevăratul motiv pentru care au plecat din show-ul culinar a fost pentru că nu și-au primit banii pentru sezonul 12 al emisiunii.  

Scandal după plecarea chefilor Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu de la „Chefi la cuțite”

În toamna anului trecut, cei trei chefi au refuzat să mai participe la filmările pentru noul sezon, cu numărul 13, al show-ului “Chefi la cuțite”, motivând, inițial, că sunt obosiți să mai continue cu emisiunea. Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au fost jurații celebrei emisiuni timp de 12 ani. După refuzul de a mai filma, Antena 1 i-a dat în judecată cerându-le să-și respecte contractele și să revină în show. Cătălin Scărlătescu a dezvăluit la începutul acestei săptămâni că nici el, nici colegii lui nu au fost plătiți pentru sezonul 12 și acesta a fost realul motiv pentru care au rupt colaborarea cu Antena 1.

“Stimabila Antena 1 nu ne-a dat banii pe Sezonul 12 pe care ei au încasat toți banii din lume. Nu ne-au plătit salariul de interesanți ce sunt. Vreau doar să îmi dea banii, munciți cu sudoarea frunții. După ce m-au dat în judecată și mi-au cerut toate milioanele din lume… săracii, băieții ăia care au cerut milioane, știu să numere atât? Nu este o situație delicată, vă spune Scărlătescu, Antena 1 o face delicată. Antena 1 visează cai verzi pe pereți.

Și-au permis să nu ne dea banii. Eu îmi dau drumul la restaurant și îmi văd de treaba mea, de viața mea. După Antena 1, nu există moarte. Există viață în continuare, nu murim. Nu Antena ne-a făcut pe noi. Noi trei am făcut Antena mare. Când am ajuns eu în Antenă, nu era așa mare rating” –  a declarat Scărlătescu  pentru Cancan.

Când începe sezonul 13 “Chefi la cuțite”, primul fără chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu

Sezonul 13 al emisiunii Chefi la cuțite va avea premiera pe 18 martie, de la 20.30, la Antena 1. Show-ul va fi prezentat de Irina Fodor și va fi difuzat de trei ori pe săptămână, în zilele de luni, marţi şi miercuri. Noii jura’i care vor face parte din show sunt Chef Richard Abou Zaki, Chef Orlando Zaharia, Chef Ștefan Popescu și Chef Alexandru Sautner.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton