Regina Camilla are propria păpușă Barbie. Cum a reacționat soția Regelui Charles când a văzut-o: „Mi-ați luat vreo 50 de ani din viață”

.

Regina Camilla a Marii Britanii, în vârstă de 75 de ani, a primit un cadou cu totul special de Ziua Femeii: propria păpușă Barbie. Soția Regelui Charles s-a amuzat copios când a văzut păpușa care îi seamănă leit. Aceasta a glumit că designerii i-au luat „aproximativ 50 de ani din viață”.

Regina Camilla a Marii Britanii a primit propria păpușă Barbie

Regina a găzduit o recepție de Ziua Internațională a Femeii la Palatul Buckingham, la care a participat și dame Helen Mirren, ca președintă a organizației Women of the World (WOW).

În timpul recepției Women of the World de marți de la Palatul Buckingham, reginei Camilla i-a fost dăruită o păpușă Barbie unică, făcută după asemănarea ei, aceasta fiind îmbrăcată chiar într-o replică a ansambului ei elegant, o rochie de culoare albastră Fiona Clare, combinată cu o haină Amanda Wakeley. Iar Camilla însăși era îmbrăcată în aceste haine chiar în ziua în care i-a fost dăruită păpușa.

Înaintea evenimentului, WOW Global a primit o înștiințare cu privire la ținuta Camillei, astfel încât că poată recrea cu exactitate păpușa Barbie.

„Mulțumesc foarte, foarte mult. Este genial. Mi-ați luat vreo 50 de ani din viață”, a spus Camilla Parker amuzată, completând: „Cu toții ar trebui să avem o Barbie”.

„Sunt foarte recunoscătoare. Vă mulțumesc foarte mult că ați făcut asta, este minunat”, a mai zis Regina Consoartă a Marii Britanii, citată de Daily Mail.

Krista Berger, vicepreședinte senior al Barbie și șef global al păpușilor, a zburat din Los Angeles pentru a prezenta păpușa Camillei.

Citește și: Harry și Meghan riscă noi dispute cu familia regală, după lansarea sussex.com. Obiceiul neobișnuit moștenit de prinț de la regele Charles

Citește și: Harry și Meghan îi folosesc pe Archie și Lilibet ca să își netezească drumul către familia regală. Ce vrea Charles să facă

Cum a ales Mattel hainele păpușii

Sarah Allen, manager de PR pentru UK Mattel, a declarat: „Am vorbit mai întâi cu biroul ei pentru a verifica că este fericită să primească păpușa și am lucrat cu echipa ei la vestimentația păpușii”.

Rochia albastră a fost aceeași purtată de Majestatea Sa pentru pozele oficiale realizate după urcarea la tron a Regelui Charles.

Citește și: Cum arăta Camilla Parker-Bowles în tinerețe. Fotografii de colecție cu Regina consoartă a Regatului Unit

Citește și: De ce nu a purtat Kate Middleton inelul de logodnă și verigheta în controversata poză făcută de Ziua Femeii

Susținând un discurs pentru a marca recent Ziua Internațională a Femeii, pe 8 martie, Camilla a fost însoțită de o pernă roșie pe care stăteau două pietre – aruncate prin ferestrele palatului în 1914, în timpul unui protest.

În mod remarcabil, aceste pietre au fost luate de Regina Maria, care le-a trimis la arhiva regală din Windsor, unde au rămas de atunci. Acestea au fost expuse pentru prima dată public, cu ocazia evenimentului susținut de Regina Camilla.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată păpușa Barbie realizată după chipul Reginei Camilla

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton