Cupluri pe covorul roșu al Premiilor Oscar 2024. Elsa Pataky și Chris Hemsworth au pus capăt zvonurilor divorțului

.

Vedetele au călcat cu mândrie pe covorul roșu al Premiilor Oscar 2024, la brațul partenerilor lor de viață. Celebritățile și cele mai importante persoane din viața lor au ajuns împreună la cea de-a 96-a ediție a Premiilor Academiei pentru a sărbători cea mai mare noapte de la Hollywood. Acestea au pozat împreună la Dolby Theatre din Los Angeles.

Cupluri pe covorul roșu la Premiile Oscar 2024

Covorul roșu al Premiilor Oscar 2024 a reprezentat ocazia perfectă pentru ca unele dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood să strălucească. Nominalizații și ceilalți invitați au ales ținute spectaculoase pentru a sărbători cel mai mare eveniment de divertisment al anului și își au alături partenerii în această seară importantă.

Dwyane Wade și Gabrielle Union au fost văzute ținându-se de mână, în timp ce Emily Blunt și John Krasinski au fost cu zâmbetul pe buze pe tot parcursul evenimentului.

Jesse Plemons și Kirsten Dunst au adus o notă jucăușă la Premiile Oscar 2024, cei doi demonstrând că se simt foarte bine împreună, chiar și în fața camerelor de filmat și a aparatelor de fotografiat.

Citește și: Cele mai frumoase ținute ale vedetelor la Premiile Oscar 2024. Vanessa Hudgens și-a anunțat sarcina pe covorul roșu

Citește și: 10 câștigători de Oscar ale căror trofee au dispărut, au fost furate sau distruse

Robert Downey Jr nu s-a abținut să îi ofere soției sale un sărut pe obraz, în timp ce fotografii au avut camerele ațintite asupra lor, iar Matthew McConaughey și Camila Alves au arătat perfect în ținutele asortate.

Nicolas Cage a călcat și el pe covorul roșu la brațul soției sale, Riko Shibata, în timp ce Jennifer Lame, câștigătoarea categoriei „Best Film Editing” pentru filmul Oppenheimer, s-a fotografiat împreună cu soțul ei, Craig Shilowich.

Elsa Pataky și Chris Hemsworth, strălucitori pe covorul roșu

Elsa Pataky și Chris Hemsworth au demonstrat că poveștile de iubire din basme încă există, pe covorul roșu al Premiilor Oscar 2024.

Actorul din „Thor” și-a înfășurat brațele în jurul soției sale în momentul în care a pășit pe covorul roșu, pe 11 martie. Și cuplul a dovedit cu siguranță că look-urile lor sunt demne de acest eveniment.

Elsa a strălucit într-o rochie albă sexy, decoltată, cu spatele gol, accesorizându-și ținuta cu bijuterii cu diamante.

Citește și: Cele mai urâte rochii de la Premiile Oscar. Aparițiile controversate ale lui Cher și Bjork și poveștile din spatele lor / Galerie foto

Citește și: Povestea controversată a primului câștigător al Premiului Oscar, germanul adulat de Adolf Hitler, dar detestat de Marlene Dietrich

Pe de altă parte, Chris Hemsworth a sosit într-un costum negru clasic, cu cămașa albă descheiată.

Duo-ul arăta mai îndrăgostit ca niciodată, punând astfel capăt zvonurilor de divorț care au apărut la începutul acestui an.

Chris Hemsworth a refuzat tot mai multe roluri în ultima perioadă, preferând să se dedice soției sale, Elsa, și celor trei copii ai cuplului, fiica de 11 ani, India, și gemenilor de 9 ani, Tristan și Sasha. Decizia acestuia a venit după ce a aflat că are șanse mari de a dezvolta Alzheimer.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cuplurile care au călcat împreună la gala Premiilor Oscar 2024

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton