De ce nu vrea Lidia Buble să participe la Survivor: „Am prins câteva secvențe și nu-mi place ce văd” / Exclusiv

.

Lidia Buble (30 de ani) are experiența mai multor show-uri de televiziune. Într-un deceniu de activitate, artista a participat în emisiunile „Te Cunosc de Undeva”, „Asia Express” și „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. În exclusivitate la Fresh by Unica, Lidia ne-a spus de ce nu vrea să participe la Survivor, dar și de ce a experimentat anxietate și stări depresive după ce a participat la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

De ce și-a promis Lidia Buble că nu va mai participa la un show ca Survivor

Lidia Buble a fost un adversar de temut în emisiunile „Te Cunosc de Undeva” și „Asia Express” de la Antena 1, precum și în reality show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” de la Pro TV. Deși este o fire competitivă, Lidia nu se vede participând la Survivor, după ce a experimentat anxietate și stări depresive în urma participării în celălalt show de supraviețuire de la Pro TV.

La „Asia Express” și „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, principala provocare a Lidiei Buble a fost lipsa hranei. Dacă în cazul reality show-ului de la Antena 1 putea să mănânce orice la cazare, în jungla dominicană avea acces doar la orez și fasole fiartă.

„Nu cred că aș rezista la Survivor. Acolo e cam slăbuț cu mâncarea, iar mie îmi place foarte mult să mănânc. Mă transform în momentul în care nu am mâncare în ceva foarte rău. Devin foarte irascibilă, foarte nervoasă și nu, n-aș putea”, a spus Lidia Buble, în exclusivitate la Fresh by Unica.

Citește și: Lidia Buble, judecată pe nedrept la „Asia Express”. „Și-acum am rămas frustrată, treaba aia nu a fost deloc adevărată” / Exclusiv

„Intrasem pentru prima dată în viața mea într-o stare de anxietate, de depresie”

Cealaltă provocare a ținut de colectiv. În „Asia Express” a plecat cu una dintre surorile ei, Estera Buble, în timp ce la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a participat pe cont propriu. Nu s-a simțit deloc în largul ei în preajma celorlalți concurenți, care spune că s-au „transformat” în timpul competiției.

„La «Sunt celebru, scoate-mă de aici!» mi-a fost foarte greu să rezist. Și asta pentru că eu mai presus de toate consider că trebuie să fii om. Iar acolo nici nu știu dacă au trecut două săptămâni și pur și simplu intrasem pentru prima dată în viața mea într-o stare de anxietate, de depresie. Nu știu ce a fost. Nu m-am recunoscut. M-am închis ca într-o cochilie și n-am mai fost eu. Preferam să stau retrasă, să nu vorbesc cu nimeni. Plângeam non-stop și asta pentru că nu mă simțeam bine înconjurată de acei oameni care s-au transformat în ceva foarte urât după o săptămână și ceva de nedormit sau de dormit în aer liber”, ne-a mai spus Lidia Buble.

Cântăreața a dezvăluit că ea și ceilalți concurenți dormeau în apropierea unor cuiburi de tarantule și înconjurați de șobolani, șobolani pe care ea chiar i-a îndrăgit. I-a fost greu și să se odihnească, dar și să se hrănească doar cu orez și fasole, pe lângă ce avea de consumat în timpul probelor. Cu toate acestea, cel mai dificil i-a fost să se acomodeze ostilității adversarilor ei.

Citește și: Lidia Buble, dezvăluiri despre noul single, „Roșu nuclear”, și iubitul ei, Horațiu Nicolau. „Sunt binecuvântată” / Exclusiv

„Mie îmi place pe energie faină, pe liniște, pe iubire, pe înțelegere, chiar dacă suntem în condiții de criză”

„La jocuri mâncai toate prostiile posibile. Adică de la tarantule, la shake cu viermi vii, ceva îngrozitor. Am făcut față și la foamete și la tot. Dar dacă eu nu simt dragoste, pentru că așa am fost învățată să cresc, înconjurată de dragoste și înțelegere și energie faină, nu rezist. Am promis că acela a fost ultimul reality show de acel tipar în care o să mai particip vreodată. Mi-a luat foarte mult timp să mă recuperez. Cred că în jur de vreo trei-patru luni”, a mai spus Lidia Buble, la Fresh by Unica.

În perioada de după eliminare, Lidia a fost îndepărtată de familie și prieteni. Artista simțea că toată lumea era împotriva ei. După ce a ieșit din acea stare și-a promis că nu va mai participa niciodată la un astfel de format.

„Eram foarte îndepărtată de membrii familiei, de prieteni. Voiam să stau doar singură, retrasă. Mi se părea că toată lumea e împotriva mea. (…) E foarte greu să trăiești în asemenea mediu. Și văd pe televizor și acum ce se difuzează. Am prins câteva secvențe și nu-mi place ce văd. E mult prea dur pentru mine. Mie îmi place pe energie faină, pe liniște, pe iubire, pe înțelegere, chiar dacă suntem în condiții de criză. Eu totuși cred că putem să găsim o soluție să fim oameni între noi”, a încheiat Lidia Buble, la Fresh by Unica.

Urmărește interviul integral cu Lidia Buble pe www.unica.ro, pe canalul nostru oficial de YouTube și pe pagina de Facebook Unica.ro!

Nu rata Fresh by Unica, în fiecare miercuri, de la ora 19:00!

În cadrul interviurilor Fresh by Unica dezbatem subiecte mondene și de actualitate cu invitați din diverse domenii de interes, în fiecare miercuri, de la ora 19:00.

Vorbim cu ei despre experiențele personale care i-au modelat în oamenii din prezent și analizăm teme actuale, de la terapie și dezvoltare personală, până la alimentație și fitness. Până acum, în sezonul al doilea i-am avut invitați pe Ozana Barabancea, Lili Sandu, Misha Miller, Adrian Nartea, Vlad Gherman, Dr. Costin Dămășaru, Iulia Pârlea, Diana Munteanu, Maria Iordănescu, Andreea Mantea și Lidia Buble.

Printre invitații sezonului 1 Fresh by Unica s-au numărat prezentatorii TV Cristi Brancu, Cove și Andreea Marin și actrițele Alexandra Velniciuc, Laura Cosoi și Andreea Ibacka. Le-am avut în platou și pe artistele Andreea Bălan, Alina Sorescu și Alexandra Ungureanu. Au mai trecut pragul redacției și Carmen Brumă, expert în nutriție, jurnalistele Paula Herlo și Iulia Ionescu și artistul Marcel Pavel, printre alții.

Foto: Unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton