Diana Enache și Ionuț Vîntu și-au botezat fetița cu mare fast. Surpriza lui Adrian Enache pentru nepoata sa

.

Sărbătoare mare în familia lui Adrian Enache (57 de ani) în acest weekend. Fiica artistului, Diana Enache (28 de ani), și iubitul ei, Ionuț Vîntu, și-au botezat fetița, pe micuța Maria-Ilinca, în cadrul unui eveniment de neuitat.

Diana Enache și Ionuț Vîntu și-au botezat fiica în weekend

Diana Enache și iubitul ei Ionuț, fiul afaceristului Sorin Ovidiu Vîntu, și-au creștinat fetița la Biserica Vatra Luminoasă, din București, împreună cu rudele și nașii Sânziana și Bogdan Vazzolla. După ceremonialul religios, familia s-a mutat la un restaurant select din București, unde a avut loc o petrecere de neuitat, în cinstea micuței Maria-Ilinca. Printre invitații de seamă de la petrecerea organizată de Diana Enache și Ionuț Vîntu s-au numărat fostul mare fotbalist Marius Lăcătuș, manelistul Vali Vijelie, actorul și cântărețul Aurelian Temișan cu familia, actorul Romică Țociu și familia, dar și creatoarea de modă Maria Cocarcea.

Citeşte şi: Adrian Enache, primele declarații după ce a devenit bunic. „E o senzație cu adevărat unică” / Exclusiv

Citeşte şi: Iuliana Marciuc, sărbătorită de Adrian Enache și de fiul lor la aniversarea de 56 de ani. Ce tort a avut

Citeşte şi: Iuliana Marciuc, despre romanticul Adrian Enache și perioada în care au stat despărțiți: „Dorul este mare, dar şi regăsirea spectaculoasă”/ Exclusiv

Citeşte şi: L-a forțat Iuliana Marciuc pe Adrian Enache să divorțeze de Corina, prima soție? Ce a spus despre statutul de amantă

Unul dintre momentele memorabile de la botezul fiicel Dianei Enache și a lui Ionuț Vântu a fost acela în care Adrian Enache și Aurelian Temișan au cântat împreună. Dar nici Diana nu a putut sta departe de microfon și a cântat împreună cu ceilalți invitați, încingând spiritul petrecerii.

La botezul fiicei sale, Diana Enache a ales o rochie albă, mulată, elegantă, cu un singur umăr. Într-o ținută asortată a fost îmbrăcată și nepoata lui Adrian Enache.

Mesele invitaților au fost împodobite cu o mulțime de flori multicolore, a existat un candy bar, un amplasament supraetejat cu shot-uri, iar tortul fetiței a avut trei etaje.

Cum își cresc Diana Enache și Ionuț Vîntu fetița

Diana Enache și Ionuț Vîntu sunt împreună de șase ani, dar și-au ținut mai mereu relația departe de ochii publicului. Diana și Ionuț au devenit părinți pe 27 septembrie 2023. Maria-Ilinca este un copil cuminte și nu le-a făcut mari probleme proaspeților părinți, mărturisea fiica lui Adrian Enache, înainte de botezul micuței sale, în cadrul unui interviu oferit pentru Unica.ro.

“Am noroc că am un copil cuminte și mă ajută și ea, foarte mult, ca program. Acum, că are câteva luni, ne-am mai adaptat, știu exact la ce oră mănâncă și la ce oră doarme. Nu pot să spun că am fost foarte stresată, probabil este și avantajul vârstei. Iei totul de-a gata și mergi pas cu pas. Au primit foarte multe sfaturi, din jur, să mă trezesc din 3 in 3 ore, să nu mă trezesc.

Eu nu am fost așa de disperată, am fost relaxată. E adevărat că mi s-a schimbat orele de somn, dar de fiecare dată îmi imaginam că vin de la evenimente, de la cântări, așa cum făceam cu tatăl meu. Atunci se întâmpla să ajung acasă si la 3, 4 dimineața” – a declarat Diana Enache, într-un interviu pentru Unica.

Fiica lui Adrian Enache a mai dezvăluit că nu s-a confruntat cu depresia postnatală, pentru că nu a avut timp de nimic altceva decât de copil. Diana s-a implicat total în creșterea micuței, iar acest lucru a ajutat-o să se mențină mereu activă și să nu cadă în depresie.

“Când ai un copil activ nu ai timp nici de depresie postnatală, nici de kilograme în plus. Toate curg foarte repede. Eu nu am avut timp de depresie pentru că un bebeluș te solicită foarte mult. Sunt genul de mamă implicată, îmi place să fac totul. Poate la al doilea copil nu va mai fi așa (râde). Nu am timp de nimic rău, am găsit resurse de care nici nu știam, în mine” – a mai relatat fata lui Adrian Enache.

Adrian Enache, în culmea fericirii că a devenit bunic

Artistul s-a bucurat enorm când fiica lui a născut și, la fel ca restul membrilor familiei, s-a îndrăgostit pe loc de Maria-Ilinca.

“Tata a fost realmente îndrăgostit, toți au fost extrem de îndrăgostiți, și bunicile, si bunicii. Tata îmi spunea de multe ori: „mă uit la ea și am senzația că ești tu, îmi scutur capul și-mi dau seama că nu e Diana, e fata Dianei”.  Îi cântă, vine la ea, o tratează ca și cum ar fi Dienuța mică.

E un sentiment foarte frumos iar schimbul de dragoste și conexiunea dintre generații este fantastică” – ne-a mai povestit Diana Enache.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton