Roxana Vancea și soțul ei, Dragoș Paiu, s-au căsătorit religios. Fosta asistentă TV a schimbat patru rochii / Foto&Video

.

Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit religios la aproximativ patru ani de la cununia civilă din 2019. Evenimentul a avut loc într-un restaurant din centrul Capitalei, iar mireasa a schimbat nu mai puțin de patru rochii.

Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit religios. Cine sunt nașii cuplului

Roxana Vancea și Dragoș Paiu au doi copii, Milan și Zian. Milan este fiul lui Dragoș dintr-o fostă relație, iar Zian este fiul lui și al Roxanei, născut pe 16 noiembrie 2021.

Nașii perechii sunt avocata și deputatul Laura Vicol și soțul ei, Vladimir, doi prieteni dragi. Pe Laura, Roxana a cunoscut-o la sala de fitness, același loc în care l-a cunoscut și pe Dragoș.

Citește și: Roxana Vancea s-a căsătorit civil. Prima imagine de la eveniment

„Cuvintele mele sunt prea sărace ca să exprim recunoștința pe care o simțim”

„Din punctul meu de vedere, nașii sunt singura familie pe care ți-o alegi. Laura și Vladimir, vă mulțumim că ați acceptat să fiți alături de noi în această călătorie numită viață. Cuvintele mele sunt prea sărace ca să exprim recunoștința pe care o simțim”, a scris Roxana Vancea în mediul online.

Înaintea nunții, Roxana a dezvăluit că a lăsat la latitudinea nașei să aleagă data, preotul și biserica, deoarece era convinsă că totul va ieși perfect, având în vedere că nașa ei este o persoană foarte credincioasă.

Citește și: Cum se înțelege Roxana Vancea cu fosta parteneră a soțului ei

Roxana Vancea a purtat patru rochii de mireasă

Roxana Vancea a schimbat nu mai puțin de patru rochii. La biserică a optat pentru o rochie de prințesă, cu sclipici. Ulterior, la ședința foto, s-a schimbat într-o rochie cu șliț înalt și bretele florale căzute pe umeri. Tot la ședința foto, în imaginile cu Dragoș, Milan și Zian, Roxana poartă o altă rochie, cu fusta din voal. Ultima, dar nu cea din urmă, a fost o rochie albă simplă, mulată, cu bretelele căzute și șliț, pe care a purtat-o la restaurant.

Roxana și-a lăsat părul desprins și a optat pentru un machiaj discret. Pentru buchetul de la biserică, Roxana a ales trandafirii albi, care mai sunt cunoscuți și drept „florile miresei” și care simbolizează loialitatea și dragostea.

Citește și: Roxana Vancea: „Îmi doresc să mă îngraș, dar nu reușesc”. Cum arată acum fosta asistentă de la „Neatza cu Răzvan și Dani”

Cum s-au cunoscut Roxana Vancea și Dragoș Paiu

Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au cunoscut la sala de fitness. Fosta asistentă de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a fost cea care a făcut primul pas. Inițial, Roxana a crezut că Dragoș era într-o relație. Ulterior însă, a aflat că era singur și l-a abordat pe Instagram.

Prima lor întâlnire a fost la cinema, la „cel mai prost film”. După ce s-a terminat, Roxana l-a dus pe Dragoș acasă. „Se făcuse 11. Îl întreb: «Ce facem, ne pupăm sau nu, că trebuie să plec» și el a zis: «Da, ne pupăm dacă vrei tu»”, povestea Roxana Vancea în urmă cu ceva timp, la Antena Stars.

Despre Roxana Vancea

  • Roxana Vancea are 33 de ani
  • S-a născut în Târgu Jiu, pe 2 iunie, în zodia Gemeni
  • În martie 2011 a fost aleasă asistentă TV în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, unde a lucrat timp de doi ani

Foto: Instagram/Roxana Vancea

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton