Romică Țociu aduce bani în casă, dar soția e șefa lor: “Dacă ea n-ar fi, s-ar alege praful” / Exclusiv

.

Romică Țociu și soția sa, Nicoleta, formează o echipă grozavă de trei decenii, chiar dacă în mariajul lor nu a fost întotdeauna lapte și miere. În vârstă de 62 de ani, concurent în sezonul 20 de la Te Cunosc de undeva, actorul recunoaște că partenera de viață a menținut echilibrul în familia lor, iar banii au fost întotdeauna administrați de ea.

Romică Țociu face bani, soția îi cheltuiește

Romică Țociu aduce bani în casă, însă tot soția Nicoleta face regulile. Dacă n-ar fi ea, lucrurile ar fi scăpate de sub control, după cum ne-a mărturisit actorul. Muncește de dimineața până seara, fie că e la filmări pentru Te cunosc de undeva, sezonul cu numărul 20, fie la evenimente sau spectacole, și ajunge târziu acasă, însă soția nu-i reproșează nimic.

Romică Țociu mărturisește că partenera de viață se bucură de realizările lui profesionale, iar veniturile sunt întotdeauna adminstrate de ea. Nicoleta, soția actorului, este cea care se ocupă de plăți, de cumpărături, de copii și de casă.

Citește și: Ce părere au Alina Pușcaș și soțul ei, Mihai Stoenescu, despre terapia de cuplu: „Am râs pe chestia asta” / Exclusiv

Citește și: Mirela Vaida, dezvăluiri despre momentul în care a fost atacată cu un bolovan la Acces Direct. Cum au reacționat copiii vedetei / Video

Citește și:  Aduc banii fericirea? Vedetele au răspuns. Radu Vâlcan: „Hai să nu fim ipocriți” / Exclusiv

Romică Țociu a renunțat la mustață pentru Te cunosc de undeva

Nu v-am recunoscut. Unde e mustața? De ce ați renunțat la ea?

De fiecare dată, de câte ori vin la Te cunosc de undeva vin cu bucurie și cu tristețe din cauza mustății, pentru că ea dispare la un moment dat. Pentru că sunt atât de multe personaje, în ultima perioadă am avut mai mult personaje feminine, așa că n-am ce să fac. Mustața pleacă. Da, e adevărat că mă latră pisica acasă, dar asta e.

Am înțeles că faceți festival la filmări, e distracție mare.

Noi facem festival de când ne știm pentru că plus de asta, e o garnitură de artiști foarte mișto, tineri. E o gașcă minunată care ține la glumă, iar cea mai frumoasă și cea mai talentată este Ilona, pe care o iubesc foarte mult. Nu știu ce noroc a avut în viață Florin Ristei de a prins așa ceva bine… Nu, nu glumesc. Dar și eu am avut noroc de o parteneră pe măsură vorbesc, de Paula Chirilă, care este fenomenală. Și cu care mă înțeleg extraordinar de bine.

„Producătorii au făcut niște lucruri senzaționale, iar Te cunosc de undeva arată din ce în ce mai spectaculos”

Ce mă bucură este că producătorii au făcut niște lucruri senzaționale, iar Te cunosc de undeva arată din ce în ce mai spectaculos și mai bine. Personajele și miza în scenă arată exact ca în videoclip, crede-mă și lucrurile astea mă bucură că fac parte din ediția asta și din gașca asta.

De unde atâta energie? Sunteti plin de viață.

Nu mă întreba, pentru că mă întreb și eu câteodată. Cred că vine de undeva din bucuria de a face lucruri frumoase și de a face până la urmă ce îmi place.

Ca orice om, mai obosiți și dumneavoastră.

Obosesc câteodată, dar când știu că vin în locuri minunate, unde lucrurile sunt fenomenale, îmi trece.

Așa amuzant și pus pe glume sunteți și acasă?

Sunt așa și cu copiii mei și peste tot. Acum vin de la Podcastul meu. Aseară am stat până la ora 01:00, la filmări la Te cunosc de undeva, la ora 09:30 m-am trezit greu, primii invitați ai mei, în locația în care fac eu Podcast-ul au fost Emilian și URS. După care i-am avut invitați pe Ilona și pe Ristei și după aia am avut un invitat de senzație. Âsta îl las surpriză, nu spun decât doar Cătălin, ăsta lucrează la Radio Kiss. Și îl iubesc și e foarte mișto și am avut o întâlnire superbă cu el.

Ajung și acasă, pe 1.00, 2.00 în unele zile. Da uite că, drept dovadă, că doar pe telefon vorbesc cu Nicoleta, îmi văd copiii așa și așa.

Romică Țociu: „Nicoleta este foarte fericită că traversez o perioadă bună din viața mea”

Soția Nicoleta ce spune că veniți atât de târziu, că nu prea stați pe acasă?

Vreau să spun ceva, Nicoleta este foarte fericită că traversez o perioadă bună din viața mea.
Nu numai aici la Antenă, și în cealaltă parte, cea care, cum să spun, mi-a făcut viața frumoasă. Vorbesc de cei 35 de ani împreună cu Cornel Palade. Avem în continuare evenimente, avem evenimente afară, în diaspora, peste tot.

Asadar, sotia nu spune niciodată nimic că ajungeti târziu acasă sau că munciți prea mult, sau nu aveți timp suficient de petrecut cu familia?

Familia e mare și trebuie să muncim, trebuie să existăm. Din păcate “Bill-urile” vin în fiecare lună, așa că trebuie plătite. Dar nu e numai asta, e și bucurie.

Romică Țociu: „Aducem bani în casă, ea îi direcționează, ca ea știe mai bine. Dacă ea n-ar fi, s-ar alege praful”

Dumneavoastră sunteți cel care aduce bani acasă?

Mie nu-mi place să zic asta. Eu cu Nicoleta facem lucrurile astea împreună și niciodată n-am contabilizat cine aduce banii. Noi doi suntem o echipă și o echipă vom rămâne. Aducem bani în casă, ea îi direcționează, ca ea știe mai bine. Dacă ea n-ar fi, s-ar alege praful. Familia ar fi varză cu carne, da.

Noi nu investim banii, am investit în copii, în educația lor, Daria este Anul II la Teatru. Cătălin este departe, e mișto. A plecat, este la Campionatul Mondial de Pizza din Rimini, a luat acolo preselecție. Asta da bucurie. Nu pot să spun… a fost și într-o emisiune de gen. Familia mea traversează o perioadă bună.

Cornel, colegul alături de care sunteți de 35 de ani pe scenă, ce face?

Cornel este foarte bine. El, în timpul săptămânii, își face toate lucrurile de care are nevoie casa lui, iar în weekend este împreună cu mine. Pentru că în fiecare weekend avem evenimente și plecăm. Am fost plecați la Roma, unde am avut împreună cu Vladuța Lupău, ne-au așteptat 700 de români. Dar poți să te uiți pe instagram ul meu, care devine din ce în ce mai interesant. Am o echipă în spate, foarte mișto. Și la Podcast. Sunt tot din Antenă, îi iubesc.

Foto: Captură Video, Facebook, PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton