Momente în premieră pe scena Românii au talent, în ediția din 1 martie. Mihai Bobonete: ”A fost o nebunie totală” / Exclusiv

.

Momente în premieră pe scena Românii au talent în ediția de vineri, 1 martie! Mihai Bobonete și ceilalți jurați rămân cu gura căscată la masa juriului, într-un nou sezon fenomen.

Spectacol pe scena Românii au talent, vineri, 1 martie

Vineri, 1 martie, de la 20:30, la Românii au talent, Mihai Bobonete, Andi Moisescu, Andra Măruță și Dragoș Bucur vor avea ocazia să vadă noi talente și să le jurizeze în drumul acestora spre a fi cunoscuți de către toți cei de acasă.

Printre momentele care vor urca pe scenă se află dansatori, acrobați și interpreți cu povești interesante de viață și cu ani întregi de muncă în spate. De la o parte dintre concurenți am și aflat cum s-au pregătit, înainte să urce pe scena de la Românii au talent.

Duo in motion, un cuplu de dansatori din Germania, vor să surprindă prin modul în care vor îmbina senzualitatea unei perechi cu profesionalismul unor dansatori cu multă experiență.  

În performanța noastră combinăm acrodance și breakdance. Am început cu cinci ani în urmă, ne antrenăm zi de zi. La început erau experimente și voiam să facem ceea ce vedeam în videouri. Apoi am început să întrebăm oameni care sunt mai buni ca noi, cum ne putem îmbunătăți rapid. Unul dintre lucrurile speciale la a fi artist este că poți ajunge în părți diferite ale lumii. Ceea ce facem este universal, nu e nevoie de cuvinte.

Mihai Bobonete, impresionat de un concurent de la Românii au talent: „Am intrat în poveste de la început până la final”

E vorba de multă încredere în mișcările noastre, e povestea unui cuplu. Oamenii simt că suntem un cuplu în viața reală. Considerăm că este o scenă mare, ne bucurăm să fim în București, abia așteptăm să vizităm puțin. Vrem să arătăm pasiunea pentru acrobație și vrem să aducem oamenii în moment, să fie conectați. Abia așteptăm să vedem reacțiile juraților și sperăm să le placă”, ne-au mărturisit concurenții de la Românii au talent.

Ce au pregătit aceștia de-l vor face pe Bobonete să spună că: ”a fost o nebunie totală. Am intrat în poveste de la început până la final”, urmează să descoperim vineri, 1 martie, de la ora 20.30, la Pro TV.

Artiom Topal, tânărul de 30 de ani, din Chișinău a pregătit o interpretare în care vocea lui se va îmbina cu chitara și looping-ul.

Este un moment de live looping – creez un întreg moment complicat pe scenă, în fața publicului. O să folosesc două chitări și o mică surpriză. Toată viața muncesc pentru astfel de momente. De la 3 ani aveam o clapă mică de jucărie, apoi am mers la Școala de Muzică. Iar cu vocea am început să cânt de la 13 ani. Cu alte instrumente, treptat.

Am primit o grămadă de mesaje de la oamenii din România că ar trebui să fac cover-uri full și mi-au spus că ascultă pe repeat. Acum e momentul perfect când pot să fac acea piesă full și să se bucure toată lumea”, a declarat el.  

Ce momente a pregătit Mario Espanol, pe scena Românii au talent?

Se pare că acesta îl va bucura cu interpretarea lui pe Andi Moisescu, care va ține să-i ofere o serie de comentarii pozitive: ”În cazul lui, mi se pare că e și talent și că s-a și străduit mai mult decât alții. A făcut o alegere tare înțeleaptă”.

Tot din Germania va veni pe scenă și un acrobat de 29 de ani, Mario Espanol.

Sunt un acrobat profesionist, cu experiență în circ. Am încercat diferite arii, dar nu mă regăseam. Am început cu ”chinese pole”, iar apoi am văzut aceleași mișcări, dar în aer. Mi s-a părut interesant deoarece puteam adăuga alte elemente, mi-a atras atenția și am devenit interesat în a fi și eu în aer. Aveam undeva la 23 ani la acel moment.

Este o combinație foarte bună de teamă, dar și de libertate deoarece simți că zbori. Dacă există undeva ideea că ai putea cădea, dar că ai putea crea imagini frumoase… e un mix atât de liberator. Există o parte bună în faptul că poți merge în culturi diferite, dar pe de altă parte nu ești niciodată acasă. Imediat ce ajung acasă, deja mă gândesc la următoarea țară și următoarea activitate.

Mă aștept ca juraților să le placă performanța mea și să aibă sentimentul că vor să vadă mai mult. Mereu îmi place să creez momente mai scurte, deoarece îmi dau seama dacă a fost ceva bine dacă oamenii vor să vadă și pe mai departe”, ne-a spus Mario.

Mihai Bobonete, despre un concurent Românii au talent: „Tu faci parte din acea categorie care au executat totul perfect”

Tu faci parte din acea categorie care au executat totul perfect. Te încadrezi perfect în tabloul ăsta”, îi va declara Mihai Bobonete acrobatului după momentul prestat de acesta.

Violeta Botezatu are 40 de ani, este profesoară în Chișinău, Moldova și vine pe scenă cu o interpretare la pian și cu vocea.

Părinții mei îmi spuneau că eu cânt în somn și că eram foarte muzicală. La vârsta de 7 ani m-au dus la Școala Muzicală, la acordeon pentru că nu-mi plăceau instrumentele cu strune. Am cântat timp de un an, apoi profesorul văzând că am o pasiune, un talent și o responsabilitate față de muzică, mi-au sfătuit părinții să mergem în Chișinău la Liceul Republican de Muzică.

Acolo mi-au spus că aș putea continua, dacă aș alege alt instrument, am optat pentru cobză (aveam de ales între cobză și harpă). Studiind la cobză, talentul pentru pian s-a remarcat. Am continuat cu ambele. Profesoara de muzicologie a înțeles că am auz absolut. La facultate am urmat 2 specialități, Muzicologie și Cobză.

Andra: „Mi-ai dat încredere de când ai intrat”

Am absolvit Conservatorul, eram deja în Orchestră, am plecat în italia, ca pianistă și deja instrumentul se remarca total. Italia mi-a dat curajul să cânt cu vocea. Am fost prima femeie acceptată pe gondole să cânt. Am debutat în rolul Romeo și Julieta. În 2020, începusem proiectul Violeta Botezatu trio cu care trebuia să mergem în jurul Italiei.

Trec de la un gen la altul, mă pasionează diferite instrumente. Simt că e un moment oportun să fiu aici, acum că am revenit în Moldova și am un copil și o familie care mă susțin. Am un echilibru mai bun. Mi-ar plăcea să împărtășesc cu românii de pretitudinei muzica și experiența, să ies din zona de confort și să creez o rețea de prietenie”, a spus cu multă emoție în glas interpreta.

Artista o va impresiona încă de la început pe Andra, care-i va și spune ”Mi-ai dat încredere de când ai intrat. Am simțit că o să fie un moment fenomen”.

Câștigătorii Românii au talent din sezoanele anterioare

Emisiunea Românii au talent a ajuns la sezonul cu numărul 14. Premiul cel mare pentru care luptă concurenții este în valoare de 120.000 de euro, iar premiul de originalitate oferit valorează 10.000 de euro.

Până acum finalele Românii au talent au fost câștigate de următorii concurenți:

  • Adrian Țuțu, câștigătorul sezonului 1
  • Cristian Gog, câștigătorul sezonului 2
  • Bruno Icobeț, câștigătorul sezonului 3
  • Formația Brio Sonores, câștigătorea sezonului 4
  • Speedcubing, câștigator sezonul 5
  • Laura Bretan, câștigătorea sezonului 6
  • Lorelai Moşneguţu, câștigătoarea sezonului 7
  • Emil Rengle, câștigătorul sezonului 8
  • Ana Maria Pantaze, câștigătoarea sezonului 9
  • Radu Palaniţă, câștigătorul sezonului 10
  • Ana Maria Mărgean, fetița ventriloc care a câștigat sezonul 11
  • Darius Mabda, câștigătorul sezonului 12
  • Rareș Prisăcariu, câștigător al sezonului 13

Foto: PR Pro Tv

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton