Power Couple, 27 februarie: Lino Golden și Delia, propuși spre eliminare. Clasamentul competiției

.

Lino Golden și Delia au ajuns pe ultimul loc al clasamentului, aceștia având cei mai puțini bani din competiția Power Couple România, cuplul fiind propus spre eliminare. În ediția de aseară, 27 februarie 2024, concurentele au fost nevoite să caute cu gura, într-un bazin plin de un lichid verde, cheia de la camera în care partenerii lor trăiau o adevărată telenovelă cu o altă femeie.

Power Couple 27 februarie: Lino Golden și Delia, propuși spre eliminare

Proba „Te omor cu mâna mea” a fost o adevărată provocare pentru unele concurente, care s-au confruntat cu gelozia, în timp ce altele s-au amuzat copios de situația în care s-au aflat iubiții lor.

Nu multe au fost cele care au reușit să găsească cheia și să câștige proba, majoritatea doamnelor pierzând astfel sumele mari de bani pe care partenerii lor i-au investit. Astfel, clasamentul a văzut o schimbare semnificativă.

„Ne-am întors în vilă, e o seară delicată pentru că după două jocuri individuale, jocul fetelor și al băieților, trebuie să tragem linie și să calculăm. Cine are cei mai puțini bani în pușculiță este propus automat spre eliminare. O presiune mai mare pentru acest cuplu în ziua de mâine! Mâine avem proba cuplurilor. Nu mai contează cât ești de bogat sau sărac la Power Couple, trebuie musai să nu ieși pe ultimul loc”, a afirmat Dani Oțil.

Iar cei care au rămas cu cei mai puțini bani și au fost propuși spre eliminare au fost Lino Golden și logodnica lui, Delia.

Citește și: Power Couple 26 februarie: Sorin Gonțea, gest uimitor pentru Daiana Anghel. Ce cupluri au trecut proba James Bond

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Cosmin și Eliza Natanticu. „Ea m-a căutat pe mine”

Cum arată clasamentul competiției

Schimbări importante au avut loc în clasamentul competiției Power Couple România. După ce două ediții consecutive au fost pe punctul de a pleca acasă, Cosmin și Eliza Natanticu se află acum pe prima poziție, cu suma de 3499 euro.

Locul secund este ocupat de Daiana Anghel și Sorin Gonțea, care au strâns până acum 2410 euro. Pe locul trei s-au clasat Mădălina și Emi de la Noaptea Târziu cu 2220 euro, în timp ce poziția a patra le revine lui Tudor și Anamaria Ionescu, care au strâns în pușculiță 2100 euro.

Penultimul loc este ocupat de Oana Matache și Radu Siffredi care, în urma probei „Te omor cu mâna mea” au rămas în cont cu suma de 999 euro.

Ultimii din clasament sunt Lino Golden și Delia, care au rămas cu 778 euro.

Citește și: George Ivașcu, dezvăluiri despre Theo Rose și evoluția ei în Clanul: “A demonstrat public”. Ce spune despre Anghel Damian, fostul lui student / Exclusiv

Citește și: Lidia Buble, dezvăluiri despre noul single, „Roșu nuclear”, și iubitul ei, Horațiu Nicolau: „Sunt binecuvântată” / Exclusiv

Anamaria și Tudor Ionescu, despre infidelitatea artistului

Proba „Te omor cu mâna mea” le-a trezit amintiri mai puțin plăcute lui Tudor Ionescu și soției sale, Anamaria. Cei doi sunt împreună de 19 ani, iar în anul 2015 au ajuns în fața altarului. Înainte de a-i deveni soț, cântărețul a înșelat-o pe iubita sa. Însă, cei doi au povestit acum că această infidelitate a survenit, de fapt, într-o perioadă în care ei erau despărțiți.

„Noi am avut o situație dificilă când ne-am despărțit, dar nici atunci nu am fost atât de geloasă pe cât mi-am imaginat eu că voi fi într-o astfel de situație. Nu sunt geloasă, nu știu dacă e un avantaj sau un dezavantaj”, a precizat Anamaria Ionescu la testimoniale.

Tocmai din această cauză, ea nu a fost atât de afectată de aventura lui Tudor.

„Nu am discutat nici măcar un cuvânt cu femeia respectivă. Nu m-a interesat să vorbesc cu ea, nu aveam ce să aflu de la ea, mai ales că o cunoșteam. M-a interesat el, ce a spus el, cum mi-a explicat, ce am simțit în momentele alea. Noi de atunci ne-am împăcat, am închis subiectul ăla, pur și simplu l-am îngropat și n-am mai vorbit despre el”, a precizat concurenta de la Power Couple.

Delia, criză de gelozie la Power Couple

În timp ce majoritatea concurentelor s-au amuzat de situația în care se aflau partenerii lor, Delia nu a fost deloc încântată de faptul că iubitul ei se afla în pat cu o altă femeie. Aceasta a mărturisit că nu se aștepta să o deranjeze atât de tare.

„De ce râde? Nu mă așteptăm să mă deranjeze atât de tare. Am spus dinainte că cel mai tare mă deranja să fie cu mâna pe pieptul lui. Te omor!”, a spus Delia.

Întrebată de către prezentatorul emisiunii Dani Oțil saca se consideră o persoană geloasă, Delia a precizat că încearcă să ascundă cât mai mult acest aspect față de Lino.

„Nu îl stresez, dar da, sunt foarte posesivă. Știu că ce e al meu, e al meu, nu are de ce să se bage altcineva”, a precizat Delia.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini din timpul probei „Te omor cu mâna mea”

Sursă foto: PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton