„În proporție de 80% nevastă-mea se ocupă de educația copiilor”. Care crede Nicolai Tand că e cea mai mare provocare pentru părinți în 2024 / Exclusiv

.

Nicolai Tand (49 de ani) a dezvăluit, în exclusivitate pentru Unica.ro, cum colaborează cu soția lui, Monica Tand (42 de ani), în creșterea copiilor lor, Ilona și Iancu. Totodată, bucătarul a spus care i se pare cea mai mare provocare pentru părinți în 2024.

Cum își cresc Nicolai și Monica Tand copiii

Nicolai și Monica Tand s-au căsătorit religios în 2018, după 10 ani de relație, și împreună au o fiică, Ilona, în vârstă de 13 ani, și un fiu, Iancu, în vârstă de 10. La avanpremiera „Power Couple România”, Nicolai ne-a spus, printre multe altele, cum își cresc el și soția lui copiii.

Nicolai Tand ne-a dezvăluit că soția lui se ocupă în proporție de 80% de educația copiilor lor. Nicolai îi este recunoscător Monicăi pentru modul în care îi crește pe Ilona și pe Iancu din două motive, pentru că ia această presiune de pe umerii săi și pentru că este conștient că este o responsabilitate uriașă.

„Eu aduc partea bărbătească. Am o fată și fata trebuie să simtă partea unui tată puternic. Dar în proporție de 80% nevastă-mea se ocupă de educația copiilor și sunt foarte bucuros că n-o fac eu, pentru că nu e ușor. Cred că cea mai grea meserie din lume e să fii părinte”, a spus Nicolai Tand, pentru Unica.ro.

Citește și: Nicolai Tand și-a dus soția și copiii în America. Ce aventuri au bifat în călătorie

Care crede Nicolai Tand că e cea mai mare provocare pentru părinți în 2024

În 2024, provocările părinților sunt direct proporționale cu evoluția tehnologică. Potrivit lui Nicolai Tand, relația celor mici cu ecranele este dificil de gestionat și este o sursă de tensiuni în relația părinte-copil.

„Să-l ții departe de aceste gadgeturi e cel mai greu. Copiii mei se joacă cu alți copii și când le zic: «Te oprești, te-ai jucat o oră». Îmi zic: «Dar ăla, ăla, ăla, încă se joacă. Mamele lor îi lasă». Ești o mamă sau un tată rău. E cel mai greu de gestionat. Devii Bau Bau fără să fii, și asta doare”, a mai spus Nicolai Tand, pentru Unica.ro.

Bucătarul ne-a mai mărturisit că nu crede că banii aduc fericirea. Cu toate acestea, admite că muncește pentru a le asigura copiilor lui accesul la educație de cea mai înaltă calitate. „Te gândești la binele copilului și atunci muncești foarte mult pentru ei. Dar fericirea poate să constea într-o mâncare bună. Un apus de soare costă bani? Aia e fericire”, a mai spus Nicolai Tand, în exclusivitate pentru Unica.ro.

Citește și: Ce copii frumoși au Nicolai Tand și soția sa, Monica. Imagini rare cu Ilona și Iancu

Cum a început povestea de dragoste Nicolai și Monica

Nicolai și Monica Tand s-au cunoscut în Franța, unde el și-a descoperit pasiunea pentru gătit și unde ea lucra ca model. La acea vreme, Monica era căsătorită cu un francez, iar Nicolai divorțat de o franțuzoaică. Au mers împreună în România, ca prieteni, iar la întoarcerea în Franța, Monica și-a părăsit primul soț.

Ulterior, pentru că amândoi erau foarte ancorați în carierele proprii, Monica și Nicolai Tand au decis ca unul dintre ei să facă un pas în spate și să întemeieze o familie împreună. Monica a făcut acest lucru, renunțând la modelling.

Inițial, Nicolai s-a întreținut din vânzarea de ziare, spălat vase și lucrat ca șofer pe ambulanță. Ulterior și-a descoperit pasiunea pentru bucătărie, iar în prezent deține un restaurant și gătește în matinalul „Neatza cu Răzvan și Dani”. Alături de Sorin Brotnei, Nicolai Tand va participa în noul sezon „Asia Express”.

Foto: Instagram; Unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton