Alex Delea, dezvăluiri dureroase despre copilărie: „N-aveam lumină, nu aveam apă caldă”

.

Alex Delea (25 ani) a făcut dezvăluiri dureroase despre copilăria sa. Concurentul de la Survivor All Stars a povestit că a crescut într-o familie cu posibilități financiare reduse și de multe ori nu avea nici ce să mănânce. Iar apa caldă era un lucru la care putea doar să viseze. Tânărul și-a spus povestea vieții în podcastul lui Jorge.

Alex Delea, dezvăluiri despre copilărie

Alex Delea este unul dintre cei mai apreciați concurenți de la Survivor All Stars. Tânărul Războinic a mai câștigat în trecut acest show, în anul 2022. Atunci, el a plecat acasă cu suma de 100.000 de euro.

Acum, tânărul influencer și-a deschis sufletul în podcastul „Vorba lui Jorge”, dezvăluind lucruri pe care până acum le-a ținut ascunse. Alex a mărturisit că în copilărie nu avea mâncare, apă caldă și multe alte lucruri necesare pentru a duce un trai decent.

„M-am născut în Constanța, până la un an m-am mutat în Medgidia, dar până la vârsta de 4 ani nu prea aveam. N-aveam lumină, nu aveam apă caldă, n-aveam de mâncat, nu prea aveam necesitățile să trăiești normal, dar chestia că nu avea nimeni din bloc, era ceva absolut normal”, a povestit Alex Delea.

Influencerul a explicat că, din cauza situației în care se aflau, mama sa a fost nevoită să plece în străinătate, la muncă.

Citește și: Ce se întâmplă între Alex Delea și Elena Chiriac: „Viața reală este un loc de joacă pentru noi”

Citește și: Florin Dumitrescu, noi declarații despre procesul cu Antena 1: „Ne-am îndeplinit toate obligațiile” / Video

„Toată lumea era săracă, dar atunci, în acea perioadă, greul l-a tras mama, mamaia, mătușa…până când? Până când a plecat mama, când aveam eu patru ani, în străinătate, la muncă, să avem ce mânca și ușor, ușor așa, a fost bine într-un final”, i-a spus Alex Delea lui Jorge, în podcastul acestuia.

Acesta a precizat că de la 4 la 12 ani a fost crescut de bunică, în timp ce mama venea în vizită cât de des putea. Cât despre tatăl lui, Alex spune că nu a fost o prezență constantă în viața sa.

„Tatăl meu nu prea e deloc. Mama m-a făcut la 18 ani și a fost ceva de Revelion, o distracție de Revelion și am ieșit eu. Au fost împreună dar nu prea au fost, într-un final am ieșit eu și mama mi-a spus că a avut o discuție cu tata și i-a spus „vii când vrei”. Și a plecat și s-a întors când aveam vreo 5 ani. A stat câteva zile cu mine, după aceea a plecat. Și știi de ce a venit? A venit în Medgidia să vândă o chiuvetă și dacă tot a vândut chiuveta prin Medgidia a venit să mă vadă și pe mine”, a povestit concurentul Survivor All Stars.

Totuși, el spune că nu îl afcetează acest lucru pentru că niciodată nu a știut ce înseamnă să aibă un tată, astfel că nu îi poate simți lipsa.

Cum l-a ajutat emisiunea Survivor pe Alex Delea

Alex Delea spune că emisiunea Survivor, al cărei câștigător a ieșit în 2022, i-a schimbat complet viața. Acesta a decis să investească toții banii într-un bar deținut de mama lui care, în cele din urmă a fost vândut întrucât nu genera deloc venituri.

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu. Cei doi participă la Asia Express 2024

Citește și: Cosmin Cernat pleacă împreună cu soția și fiul la filmările show-ului “Insula de 1 milion”, de la Kanal D: “Abia așteaptă”

„Mie Survivor mi-a schimbat viața total. Pentru mine, viața înainte era cam așa: munceam la mama, aveam salariu, îmi mai dădea și peste salariu, nu mă interesa viața în general. Eram foarte fericit și sunt fericit și acum. Eu am câștigat Survivor să ne salvăm familia, practic, că mama deja își cheltuise toți banii pentru barul asta nou pe care îl avem practic”, a afirmat Alex Delea.

„Datorită Suvivor-ului, pe lângă premiu, am putut să fac și bani pe lângă, de acolo s-au mai adunat”, a mai spus el.

Alex Delea a precizat că întotdeauna și-a dorit să poată să îi ofere el mamei lui bani pentru a o ajuta.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Alex Delea

Sursă foto: Facebook, Captură Youtube

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton