Florin Dumitrescu, noi declarații despre procesul cu Antena 1: „Ne-am îndeplinit toate obligațiile” / Video

.

Florin Dumitrescu a făcut noi declarații despre procesul în care este implicat, alături de Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, inițiat de trustul Intact. Fostul jurat al emisiunii Chefi la Cuțite a anunțat că nu va mai vorbi despre acest subiect până ce instanța de judecată nu va lua o decizie.

Florin Dumitrescu, noi declarații despre procesul cu Antena 1

Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au decis să renunțe la rolul de jurați ai show-ului culinar Chefi la Cuțite, care a ajuns la sezonul 13. După ce o bună perioadă de timp au păstrat tăcerea cu privire la repercursiunile plecării de la Antenă deși aveau un contract în vigoare, Dumitrescu a făcut, zilele trecute, primele declarații pe marginea acestui subiect.

Bucătarul a afirmat că situația în care se află nu este una deloc plăcută și că luptă în instanță pentru a demonstra că nu a greșit cu nimic.

Între timp, Antena 1 a trimis o notificare presei în care solicita înlăturarea materialelor care făceau referire la afirmațiile lui Florin Dumitrescu, în care acesta vorbea de lucrurile prin care trece în aceste momente.

Acum, bucătarul a anunțat, pe rețelele de socializare, că nu va mai face niciun fel de afirmație până când instanța de judecată nu se va pronunța în cazul lor.

Citește și: Mesajul ironic transmis de Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea după ce au fost anunțați noii jurați Chefi la Cuțite

Citește și: Cum a slăbit Florin Dumitrescu. Dieta 3-3-3 cu care a dat jos 10 kilograme în trei săptămâni

De asemenea, chef-ul susține că atât el, cât și colegii lui, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, și-au respectat îndatoririle până la final și nu au încălcat nicio prevedere din contract.

„Am citit ultimele articole din presă și implicit și notificarea transmisă presei, iar eu personal consider că nu am făcut nicio declarație și nicio afirmație provocatoare sau mincinoasă, dar fiindcă confidențialitatea mă împiedică să fac declarații, sincer mă voi limita la a clarifica un singur lucru. Eu și colegii mei ne-am îndeplinit la punct și virgulă toate obligațiile contractuale până la data expirării contractului. În rest, vom lăsa instanța să decidă de partea cui este adevărul. Spor la gătit!”, a spus Florin Dumitrescu în mediul online.

Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu păstrează tăcerea

În timp ce Florin Dumitrescu a simțit nevoia de a vorbi public despre clipele grele prin care trece de când a renunțat la scaunul de jurat al Chefi la Cuțite, colegii săi au preferat să păstreze tăcerea.

Înainte de a fi acționați în istanță, Cătălin Scărlătescu a făcut câteva menționări cu privire la motivul plecării de la Antena 1.

„Dacă spune cineva de bani, minte. Băi, nene, dacă îmi mai dai încă un milion, cum poţi să-mi scoţi oboseala din mine? Este o oboseală fizică, eu am 50 de ani! Mona lucrează în ritmul ăsta de când se ştie ea, noi nu. Adică, dacă mi s-a dus preşul de sub picioare, cuţitul nu mi-l ia nimeni din mână. Dacă m-ai şters de pe sticlă, cuţitul din mână nu mi-l iei”, a afirmat în urmă cu ceva timp chef Cătălin Scărlătescu pentru Cancan.

Citește și: Chef Florin Dumitrescu a renunțat la pâine după ce a aflat ce se pune în ea. „Eu de asta mănânc lipie!”

Citește și: Sean ”Diddy” Combs, dat în judecată pentru agresiune sexuală. I se cer daune de 30 milioane dolari

Pe de altă parte, bucătarul a avut doar cuvinte de laudă pentru Mona Segall, producătoarea emisiunii.

Din toată poezia asta nu-mi pare rău decât de Mona, atât! Nu pot decât toată viața mea s-o iubesc pe Mona! N-am să mă supăr niciodată pe ea, dar niciodată, orice s-ar întâmpla. Pentru mine va fi icoană! Îmi pare atât de rău, dar, sincer, pentru că niște oameni nu au știut să gestioneze această relație. Niște oameni au fost răutăcioși. N-au știut să gestioneze niște momente. Adică, pur și simplu nu ne-au ascultat pe noi trei: bă, vrem și noi ceva! Nu, nu au vrut să ne asculte. Este o oboseală fizică, eu am 50 de ani! Mona lucrează în ritmul ăsta de când se știe ea, dar noi, nu! N-am ce să fac”, precizat Cătălin Scălătescu pentru Click.

Anunțul prin care Antena 1 a anunțat încetarea colaborării cu cei trei chefi

În octombrie 2023, Antena 1 transmitea un comunicat de presă prin care anunța înlocuirea celor trei chefi, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, de la Chefi la Cuțite. Potrivit anunțului oficial, motivul înlocuirii lor este refuzul celor 3 jurați de a participa la filmările din octombrie 2023, conform calendarului de filmare comunicat către ei în martie 2023, refuz exprimat cu foarte puțin timp înainte de data stabilită pentru filmările sezonului 13.

„Am fost surprinși de anunțul de ultim moment al celor trei jurați, pentru că ne aflam într-un stadiu extrem de avansat al pregătilor pentru filmarea sezonului următor și pentru că suntem într-o relație contractuală cu cei trei. Motivul principal invocat de aceștia a fost starea de oboseală, deși a existat o pauză de 6 luni între sezoane. Ne pare rău că toate încercările de a rezolva această situație nu au dus la soluția ideală”, se arăta în comunicatul celor de la Antena 1.

Tot atunci, postul de televiziune anunța că cei trei chefi vor fi înlocuiți, iar emisiunea Chefi la Cuțite nu se va încheia odată cu plecarea juraților.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu chef Florin Dumitrescu

Sursă foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton