Cea mai mare provocare din relația dintre Andreea Bălan și Victor Cornea. „E nevoie de o forță mentală foarte mare” / Foto&Video

.

Andreea Bălan (39 de ani) a vorbit recent despre una dintre provocările din relația ei cu Victor Cornea (30 de ani). Andreea și Victor își exprimă public iubirea unul pentru celălalt ori de câte ori au ocazia. Ca orice altă relație însă, și a lor este presărată cu momente frumoase și provocări deopotrivă.

Care este cea mai mare provocare a cuplului format din Andreea Bălan și Victor Cornea

Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu de aproximativ un an. În acest interval de timp, cântăreața și jucătorul de tenis au fost nevoiți să-și ia rămas bun unul de la celălalt de nenumărate ori din pricina carierei lui.

„Deseori ne luăm rămas bun în aeroport și zburăm spre destinații diferite. Un jucator de tenis profesionist din top 100 mondial este plecat de acasă 40 de săptămâni pe an, iar viața sa se defășoară printre avioane, în diferite țări și hoteluri în fiecare săptămână”, a scris Andreea Bălan recent pe Instagram.

Citește și: Andreea Bălan și Victor Cornea, în ipostaze romantice în cel mai nou videoclip al artistei: „Pare ireal” / Galerie foto

„E nevoie de o forță mentală foarte mare”

Potrivit Andreei Bălan, Victor Cornea ocupă poziția 64 în top 100 mondial și este singurul român de pe această listă. Recent, perechea și-a luat rămas bun la aeroport Rio. Victor a plecat într-un nou turneu în Chile, iar Andreea s-a întors în țară, unde filmează emisiunea „Te Cunosc de Undeva”.

„E nevoie de o forță mentală foarte mare și de o determinare foarte puternică în fiecare săptămână să o iei de la capăt la un alt turneu cu același entuziasm și plăcere, indiferent de ce rezultat ai avut la cel precedent. Victor, ai toată admirația mea, pentru tot ce ești, pentru putere, ambiție, determinare și pentru tot ce ai realizat și vei realiza. Și-ți mulțumesc pentru iubirea sinceră și minunată pe care o trăim și pentru că mergem mână în mână pe acest drum numit viață”, a mai spus Andreea Bălan, tot pe Instagram.

Citește și: Andreea Bălan a spus de ce îi poartă numele iubitului, Cornea, în acte. „Sunt soție. Și mă amuz!”

Câți copii au Andreea Bălan și Victor Cornea

Pe Andreea Bălan nu o leagă doar cariera de România, ci și cele două fetițe, Ella Maya și Clara Maria, pe care le are din fostul mariaj cu actorul George Burcea (36 de ani). Ella are 7 ani, iar Clara 4. La rândul lui, George Burcea formează din vara lui 2020 un cuplu cu Viviana Sposub (26 de ani).

Și Victor Cornea este părinte. Dintr-o fostă relație, sportivul are un fiu, Luca, în vârstă de 10 ani. Cu ocazia aniversării de 30 de ani a lui Victor, Andreea Bălan a organizat o petrecere acasă la ea. De la eveniment nu a lipsit nici fiul jucătorului de tenis, care se înțelege bine cu fetițele artistei.

Citește și: Victor Cornea pune capăt ironiilor despre Andreea Bălan, după ce s-a spus că artista îl antrenează: „Prezența Andreei este un bonus emoțional”

Cum s-au cunoscut Andreea Bălan și Victor Cornea și ce diferență de vârstă este dintre ei

Andreea și Victor s-au cunoscut online, după ce sportivul i-a scris: „Felicitări, Andreea, ești genială!”. Mesajul a venit ca răspuns la un interviu viral de-al artistei, în care vorbea despre spiritualitate. Deși, de regulă, ignoră mesajele primite de la bărbați pe rețelele sociale, Andreea a fost intrigată de Victor.

Între cântăreață și tenismen este o diferență de vârstă de 9 ani. „Eu arăt cu cel puțin 10 ani mai tânără. Nu se simte, nu se vede. Întotdeauna am simțit că voi fi alături de cineva mai tânăr decât mine. Asta am simțit în manifestările și meditațiile mele. Mă simt foarte tânără. Sufletul meu este tânăr și mă comport copilărește”, a declarat Andreea Bălan anul trecut, la Antena Stars.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton