Joaquin Phoenix și Rooney Mara vor deveni părinți din nou. Actrița este însărcinată cu al doilea copil

.

Joaquin Phoenix și Rooney Mara vor deveni părinți pentru a doua oară, la mai bine de trei ani de la nașterea fiului lor, River.

Actrița, în vârstă de 38 de ani, și-a dezvăluit sarcina la premiera noului ei film „The Kitchen”, ce a avut loc în timpul Festivalului de Film din Berlin, Germania. Rooney Mara a apărut la eveniment îmbrăcată într-o rochie Givenchy neagră, largă, fără bretele, etalându-și burtica de gravidă pe covorul roșu.

Rooney Mara a devenit mamă prima oară în 2020

Mara și Phoenix (49 de ani) au devenit prima oară părinți în august 2020, când actrița a născut un fiu, River. Cuplul și-a numit băiatul după regretatul frate al lui Phoenix, River Phoenix, care a murit în urma unei supradoze de droguri în 1993, la vârsta de 23 de ani.

„River le-a îmbunătățit viața mai mult decât și-au imaginat vreodată și i-a apropiat”, a declarat o sursă pentru Us Weekly în mai 2021. „Sunt un cuplu foarte privat și vor ca River să aibă o educație normală și sănătoasă”.

Cuplul s-a cunoscut pe platoul de filmare al filmului regizat de Spike Jonze „Her”, dar au început să devină mai apropiați când au lucrat împreună la pelicula „Mary Magdalene”.

Câștigătorul Oscar a mărturisit pentru Vanity Fair în octombrie 2019 că inițial a crezut că Mara îl „disprețuiește”. Abia mai târziu și-a dat seama că era interesată de el, doar că era timidă pentru a acționa.

„Este singura fată pe care am căutat-o ​​vreodată pe internet. Am fost doar prieteni, prieteni care conversau pe e-mail. Nu am făcut asta niciodată. Nu am căutat niciodată o fată online” – a explicat Phoenix. În iulie 2019, cuplul s-a logodit.

Citeşte şi: Actorii „uitați” la nominalizările pentru Premiile Oscar 2024. Leonardo DiCaprio și Margot Robbie, printre starurile care nu au ajuns pe listă

Citeşte şi: Kanye West, probleme din cauza protezei de titan. „Îmi pare rău pentru soția lui. Sărutul trebuie să fie coșmar pentru ea!”

Citeşte şi: Amy Schumer, transfigurată din cauza unei afecțiuni. „O boală despre care orice femeie trebuie să știe!” Ce s-a întâmplat cu fața ei

Citeşte şi: Anamaria Prodan a dus-o pe Sarah la medicul estetician pentru o intervenție estetică. „Poate să mă judece oricine! Să vadă toată România!”

Joaquin Phoenix și Rooney Mara sunt vegani

Atât Mara, cât și Phoenix sunt vegani de multă vreme, Phoenix vorbind despre asta chiar și în timpul discursului său de acceptare la Oscar. Este un obicei alimentar pe care superstarul din „The Joker” speră că fiul lui, River, îl va adopta.

„Ei bine, cu siguranță aș spera ca și el să fie vegan. Dar nu am de gând să-i impun credința mea copilului”, a declarat Phoenix pentru The Sunday Times în iunie 2021. „Nu cred că este corect. …Deci nu voi perpetua minciuna, dar nici nu-l voi forța să fie vegan. Îl voi sprijini. Acesta este planul meu.”

În urmă cu câteva săptămâni, Rooney a vorbit despre educația parentală cu Joaquin în podcastul său LaunchLeft. Ea a fost în conversație cu invitatul Rain Phoenix, sora lui Phoenix, și a spus: „Nu mi se pare o casă cu doi actori, pentru că n-am lucrat în primii trei ani și jumătate în care am fost împreună. Practic, de când am fost împreună, am lucrat doar o dată sau de două ori. O perioadă foarte scurtă. Ce avem noi în gospodărie este legat de creativitate, vorbim constant despre lucruri creative.”

Foto – Hepta / Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton