Reacția Roxanei Nemeș după ce a fost jignită în direct în emisiunea lui Cătălin Măruță. Ce i-a replicat lui Cristi Mitrea

.

Roxana Nemeș (34 de ani) a părăsit Survivor All Stars la începutul lunii, pe 8 februarie, din motive medicale. Concurenta din echipa Faimoșilor a acuzat unele dureri abdominale puternice și a fost nevoită să plece din competiție la sfatul medicilor.

Roxana Nemeș suferă de endometrioză. Deși a trecut printr-o intervenție chirurgicală pentru problema sa, durerile specifice acestei afecțiuni au revenit în timpul competiției Survivor All Stars România.

Cristi Mitrea: „Îmi dau seama că e arogantă!”

În urmă cu câteva zile, după întoarcerea din Survivor, Roxana a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță și făcut acolo o serie de declarații cu privire la experiența ei în concurs și plecarea ei din Republica Dominicană.

Cristi Mitrea, nelipsit din emisiunea lui Măruță, a criticat-o dur pe Nemeș, spunând că a fost cea mai slabă prezență din concurs.

„Eu mă bucur că a zâmbit mai devreme și a spus că am vorbit despre ea, că eu nu am spus nimic de bine și nici nu am ce să spun de bine, dar dacă pe ea o încântă… îmi dau seama că e arogantă. Din punctul meu de vedere, e cea mai slabă prezență feminină la un concurs de genul acesta.

Roxana Nemeș: „Nu m-am dus bolnavă, sunt sănătoasă!”

Nu am înțeles de ce ocolim subiectul cu partea sportivă, nu avem acuratețe, viteză, țintă. Nu simțim probele de niciun fel. Adică, nu am adus niciun beneficiu nici echipei, nici jocului. Nu înțeleg de ce mergem la un concurs All Stars, dacă nu putem ajuta cu nimic, dimpotrivă, încurcăm și mai suntem și ironici. Nu crezi că mai bine era altcineva în locul tău, care aducea beneficii echipei? Te duci bolnavă, accidentată”, a spus Cristi Mitrea.

Nu a durat mult, că a venit și replica Roxanei, care a spus că Mitrea nu ar trebui să comenteze parcursul ei în concurs, deoarece el nu a fost prezent acolo să experimenteze condițiile severe și provocările din Dominicană.

„Nu eu am făcut castingul și nu m-am dus bolnavă, sunt sănătoasă. Întrebarea mea este de unde până unde comentezi tu, care nu ai fost la Survivor?”, a răspuns Nemeș.

Citeşte şi: Roxana Nemeș, primul interviu după eliminarea de la Survivor All Stars: „Dumnezeu m-a păzit de ce era mai rău” / Exclusiv

Citeşte şi: Cine este Daniel Niculescu, soțul Andreei Tonciu, și cu câți ani este mai tânăr decât ea. „Eram mare golan!”

Citeşte şi: Elena Ionescu, primul interviu după eliminarea de la Survivor All Stars: „Acest joc m-a învățat să nu subestimez pe nimeni” / Exclusiv

Citeşte şi: Survivor All Stars România: Jorge a părăsit echipa Faimoșilor: „Eu sunt foarte mândru”

Iar Mitrea a continuat cu alte remarci acide, punctând că nu era locul ei în acea competiție.

„Dacă nu ești bună de nimic, de ce te duci? Ce legătură are concursul cu tine? Tu nu ai nicio abilitate. Nu ai făcut nimic pe traseu. Păr blond și ochi frumoși, atât”, a mai spus Mitrea.

„Acum 3 ani, în prima competiție, am stat trei luni”

Nu este prima oară când Roxana Nemeș participă la Survivor. O altă prezență a ei în Dominicană a avut loc în urmă cu trei ani, iar atunci a rezistat în competiție câteva luni.

“Acum 3 ani, în prima competiție, am stat trei luni. Dar sunt convinsă, ca fiecare are drumul lui și că va sta exact atât cât trebuie. De data această, a fost puțin mai greu. Chit că știam cumva ce ne așteaptă. Traseele au fost mai grele, foamea mai mare.

Eu nici nu am vrut să mă mai ating de cocos, având problema din trecut. Și automat mi-a fost mult mai foame. Acolo singurul lucru pe care îl poți mânca când nu câștigi altă mâncare, este acel cocos. Dar vorbim de All Stars. Era normal să fie mai greu. Dar per total, ca experiență, cum am mai spus și voi spune în continuare și după a doua competiție, a fost super interesantă” – a declarat Roxana, pentru Unica.ro.

Foto – Facebook / capturi video

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton