Matilda Pascal Cojocărița, dezvăluiri despre căsnicia cu Ștefan Cigu, după 30 de ani de relație: „Suntem cununați doar religios” / Video

.

Matilda Pascal Cojocărița (65 ani) și Ștefan Cigu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 30 de ani, fiind unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Deși toată lumea credea că aceștia sunt căsătoriți, artista a dezvăluit acum că, din punct de vedere legal, ei nu sunt soț și soție.

Interpreta de muzică populară a fost invitată în emisiunea „La Măruță” de pe Pro TV alături de cel care îi este partener de viață, moment în care au vorbit despre relația lor și despre momentele de cumpănă pe care le-au trăit.

Matilda Pascal Cojocărița, dezvăluiri despre relația cu Ștefan Cigu

Matilda Pascal Cojocărița formează un cuplu cu violonistul Ștefan Cigu de peste 30 de ani, timp în care și-au crescut împreună copiii pe care îi aveau din fostele căsnicii. Au trecut împreună prin bune și prin rele și chiar peste momentele în care părinții lui spuneau că relația lor nu va rezista.

Întrebați de Cătălin Măruță cum s-au cunoscut, aceștia au povestit că se știau dinainte de a începe o relație: „La scenă. Cunoscându-ne dinainte, din turnee, de la scenă, ne știam viața fiecăruia.”

Solista a dezvăluit că părinții lui Ștefan Cigu nu credeau în relația lor, spunându-i acestuia că ea îl va părăsi.

„Nimeni nu credea în dragostea noastră, mai ales părinții lui Fane (n.r. Ștefan Cigu) n-au crezut. Tot timpul i-au spus „o să plece”. Până ce și-au avut sfârșitul. Mi-ar plăcea să știu că acolo sus ne văd, ne simt și sunt fericiți acolo în sufletele lor”, a afirmat Matilda Pascal Cojocărița.

„Probabil au văzut în mine un om mai puțin serios, ca femeie venită de peste Carpați, ziceau, „N-o să stea, Fane, cu tine, tu ai doi copii, mai vine unul, o să se sature, e frumoasă, e artistă””, a mai spus interpreta.

Citește și: Matilda Pascal Cojocărița a dezvăluit secretele tenului fără riduri, la 64 de ani: „Îmi doresc să fiu o bătrânică frumoasă” / Exclusiv

Citește și: Matilda Pascal Cojocărița a fost Miss România în 1979. Cât a costat rochia purtată și cum arăta artista în tinerețe

„Nu prea m-au iubit soacrele”

În acești 30 de ani, cei doi au reușit să depășească toate obstacolele și, deși recunosc că s-au certat deseori, au știut cum să treacă peste tot.

„Într-un cuplu, într-o căsnicie, sunt povești frumoase, sunt povești mai puțin frumoase, dar important este că ai putere să treci peste și să le gestionezi și să iei hotărârea cea mai bună la momentul respectiv. Noi așa am făcut”, a precizat artista.

Totodată, Matilda Pascal Cojocărița a precizat că nu a avut noroc de soacre care să o iubească.

„Pe mine nu prea m-au iubit soacrele. Nici prima nu m-a iubit. La prima când m-am dus, a zis „ți-ai luat și tu o fată de acolo, nu puteai să-ți iei și tu una de aici din sat”, de față cu mine. Mama lui Fane m-a acceptat la început, dar probabil nu a avut încredere”, a explicat artista.

Citește și: Cine este soțul cântăreței Matilda Pascal Cojocărița: „Viața mea s-a schimbat cu totul de când l-am cunoscut”

Citește și: Ce spune Alina Pușcaș despre diferența de vârstă dintre ea și soțul ei. Pe cine moștenește fata lor cea mică: “Are 4 ani și citește. M-a șocat”/ Exclusiv

Matilda Pascal Cojocărița a mărturisit că nu e măritată cu Ștefan Cigu

Matilda Pascal Cojocărița a dezvăluit că au existat două momente de cumpănă în relația lor, când s-a gândit foarte bine dacă vrea să mai rămână alături de Ștefan Cigu sau nu, totul din cauza geloziei partenerului ei.

„Am avut în viața noastră două momente cruciale în care a depins de mine totul. Și am stat și am analizat foarte bine și am zis „pentru ce am venit aici? Pentru ce am călătorit atâta drum? Ce am realizat? De ce trebuie să se întâmple asta?”. Mi-am dat explicații și atunci am încercat din nou și a mers”, a povestit ea.

„Dar eu l-am înțeles foarte bine și am zis că nu se va mai întâmpla niciodată. A fost un moment când încă probabil mai avea suspiciuni, chiar dacă eram lângă el. Toată viața am fost lângă el. Foarte puțin am lipsit și atunci a fost click-ul, a crezut că-l părăsesc”, a precizat artista.

De asemenea, Matilda Pascal Cojocărița a precizat că ea și Ștefan Cigu nu sunt căsătoriți legal, ci doar cununați la Biserică.

„Noi suntem soț și soție, fără acte în regulă. Noi suntem cununați doar religios, de preot, așa că suntem liberi”, a mai spus îndrăgita solistă.

În trecut, Matilda Pascal Cojocărița a fost căsătorită cu Ioan Cojocărița, al cărui nume l-a păstrat după divorț.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Matilda Pascal Cojocărița și Ștefan Cigu

Sursă foto: Facebook, Captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton