„Nu voia să iasă din casă!” Ce a pățit Speak după participarea la Asia Express, cu Ștefania / Video

.

Speak și iubita lui, Ștefania, au făcut dezvăluiri despre experiența lor la Asia Express, aceștia ajungând până în finala celui de-al treilea sezon al show-ului. Artistul în vârstă de 37 de ani a mărturisit că i-a fost foarte greu în perioada în care a concurat la această emisiune, dar și după terminarea filmărilor.

Invitați în podcastul „Badassmom”, realizat de Giulia Anghelescu, Speak și Ștefania au recunoscut că, deși a fost o experiență dură, ar repeta-o.

Speak, dezvăluiri despre Asia Express

Întrebați de Giulia Anghelescu și Vlad Huidu cum a fost experiența Asia Express pentru ei, cei doi au dat răspunsuri total diferite. În timp ce Ștefania a spus că i s-a părut a fi experiența vieții ei, Speak a zis că pentru el a fost „îngrozitor”.

„A fost îngrozitor. Pentru mine a fost foarte rău”, a afirmat artistul.

Atunci, Ștefania a povestit că după încheierea filmărilor și revenirea în România, iubitul ei s-a închis în casă.

„Nu prea era comunicativ. Nu voia să iasă din casă, își dorea foarte tare să stea în bula pe care și-o crease. Pentru că eu aveam bula mea de foarte mult timp și și-a făcut și el o bulă, dar nu voia să iasă de acolo”, a spus logodnica artistului.

Citește și: De ce nu ar mai participa Nico la Asia Express: „Și dacă mi-ar da miliarde nu m-aș mai duce”. Luminița Anghel, dorită de Mona Segall

Citește și: Cu cine va participa Adrian Nartea la Asia Express 2024. Surpriză mare la Antena 1 / Exclusiv

„A fost groaznic. Stăteam în canapea uite-așa, ca bălanul”, a precizat Speak.

Întrebați dacă ar repeta această experiență și ar reveni la un alt sezon al Asia Express, Speak a spus: „Cred că da”.

„A fost una din cele mai frumoase experiențe ale noastre. A fost wow”, a precizat Ștefania.

„A fost mai tare după, cumva, când am realizat ce am făcut acolo. Pentru mine a fost groaznic”, a continuat cântărețul.

Însă Ștefania a ținut să îl contrazică: „Nu-i adevărat, de la jumătate ți-a plăcut”.

„Nu mai voiam să văd oameni”

După ce a participat la Asia Express, Speak a avut o perioadă grea de readaptare la viața sa normală.

„De la jumătate m-am adaptat cu ce se întâmpla acolo. M-am adaptat, dar nu pot să zic, mamă, mi-a plăcut! După, când m-am întors și mi-am dat seama, e tare. Dar dacă mă întrebi cum a fost acolo pentru mine a fost îngrozitor. Groaznic! Eu nu mai voiam să văd oameni. Eu nu mai îmi doream. S-a întâmplat și cu pandemia, că eu am zis că nu mai vreau să mai văd oameni și n-am mai văzut deloc”, a spus Speak, pe numele său adevărat Ștefan Sprianu.

Citește și: De ce nu vrea Randi să concureze la Survivor sau Asia Express. Artistul a dat cărțile pe față: „Îți faci rău”

Citește și: De ce au refuzat Alina Pușcaș și soțul ei, Mihai Stoenescu, să participe la „Power Couple” și „Asia Express”. „Efectiv suntem obsedați” / Exclusiv

Pe de altă parte, Ștefania a precizat că ei i-a plăcut foarte mult, mai puțin partea cu autostopul.

„Mi-a plăcut maxim! Noi doi am foarte diferiți în traseul nostru în Asia. El, de exemplu, în Asia nu avea o problemă cu autostopul. La el problema era la cazare. Problema mea cea mai mare era autostopul. Pentru că simțeam că o iau razna dacă nu mă ia cineva. Oamenii nu aveau de ce să mă ia, real, dar eu mă comportam ca și cum ei erau obligați să mă ia pe mine”, a povestit ea.

În sezonul trei al emisiunii Asia Express, Speak și Ștefania au ieșit pe poziția a doua, ediția fiind câștigată de Sorin Bontea și Răzvan Fodor.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Speak și Ștefania

Sursă foto: Captură video, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton