Survivor All Stars 14 februarie 2024. Ana Porgras, luată cu targa de pe plajă. „Alergătura asta te omoară” / Foto

.

Ana Porgras a avut nevoie de îngrijiri medicale în ediția Survivor All Stars România din 14 februarie 2024. Fosta gimnastă în vârstă de 30 de ani s-a simțit atât de rău încât a fost transportată de pe plajă cu targa.

Faimoșii și Războinicii au avut de parcurs un traseu solicitant la „Jocul pentru Imunitate” din această săptămână. După un duel cu Maria Lungu, pe care l-a pierdut în fața Războinicei, Ana Porgras s-a întins vizbil epuizată pe nisip.

Ana Porgras a fost transportată cu targa de pe plajă, după un traseu solicitant de la Survivor All Stars România

Îngrijorați, colegii de trib au cerut intervenția medicului pentru Ana Porgras. După ce a fost stropită pe față cu apă, concurenta de la Survivor All Stars a fost transportată cu targa de pe plajă într-un loc umbrit. „Nu pot să mă ridic”, a spus Ana înainte de intervenția medicului.

Atât Războinicii, cât și Faimoșii au empatizat cu Ana Porgras. „A fost epuizant, bilele sunt grele. Lăsați-o să respire. Căldură mare. Dorința prea mare, efortul prea mare, soare. Alergătura asta după bile te omoară, cred că au 5 kile fiecare”, au spus Faimoșii și Războinicii.

Traseul de seara trecută s-a încheiat cu o probă în care concurenții trebuiau să spargă cu mai multe mingi grele patru din cinci plăci. Duelul final s-a dus între Ștefania Stănilă și Lola Crudu. Lola a adus punctul câștigător echipei sale.

Citește și: De ce s-a autopropus Jador la duel, după înfrângerea Faimoșilor de la Survivor All Stars România: „Îmi recunosc greșeala” / Update

Citește și: Cine este Ana Porgras de la Survivor All Stars. Își ține iubitul ascuns, după ce s-a zvonit că a format un cuplu cu Zanni

Un Faimos păresește azi competiția Survivor All Stars

Războinii și-au sărbătorit victoria cu o horă. Un alt Faimos va părăsi competiția în această seară. După înfrângerea echipei sale, Jador s-a autopropus spre eliminare.

Colanul de imunitate individuală a fost câștigat de TJ Miles. Înaintea jocului pentru imunitatea individuală, Daniel Pavel a anunțat că și Ana Porgras și Ștefania Stănilă sunt imune de această dată. Numărul fetelor este mai mic decât jumătatea numărului băieților, așadar Ana și Ștefania sunt salvate de la eliminare.

Lipsiți de hrană și confort, concurenții Survivor All Stars România devin din ce în ce mai stresați și slăbiți. Nici traseele dificile, sub soarele puternic din Republica Dominicană, nu-i ajută mai deloc.

În plus, sub acea presiune, concurenții devin încăpățânați și se irită ușor unii pe ceilalți. Așa apar conflictele din cele două echipe și dintre ele.

Foto: Pro TV

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton