O femeie a „înviat” la crematoriu, înainte de a fi incinerată. Soțul: „Am crezut că e moartă”

.

O femeie considerată moartă s-a trezit cu doar câteva momente înainte de a fi incinerată. Bujji Aamma, în vârstă de 52 de ani din Berhampur, India, și familia acesteia, au trăit un adevărat șoc când aceasta s-a trezit în sicriu, la crematoriu.

Femeia a suferit arsuri grave într-un incendiu izbucnit în casa sa, pe data de 1 februarie. A fost dusă la spital, cu mai mult de jumătate din corp având arsuri serioase. Aceasta a fost trimisă înapoi acasă, deși starea sa de sănătate nu era prea bună.

O femeie s-a trezit la crematoriu, cu puțin timp înainte de a fi incinerată

Familia lui Bujji Aamma a luat-o acasă, însă după câteva zile, aceasta nu a mai deschis ochii. Cum rudele a nu și-au permis să o ducă din nou la spital, din cauza situației financiare precare, femeia nu a mai putut beneficia de îngrijiri de specialitate.

Astfel, soțul ei, Sibaram Palo, a crezut că Aamma a murit și a făcut aranjamentele necesare pentru ca trupul ei să fie dus la crematoriu într-o mașină funerară.

„Am crezut că e moartă și i-am rugat pe ceilalți din localitate să aranjeze o mașină funerară pentru a transporta trupul neînsuflețit la locul de incinerare”, a spus soțul femeii pentru Times of India.

Șocul a venit în momentul în care o femeie a văzut-o pe Aamma deschizând ochii, înainte de a fi incinerată.

Citește și: Un actor din Botoșani a fost împușcat de un coleg în timpul repetițiilor. Cazul amintește de cel al actorului Alec Baldwin

Citește și: Virgil Chirică s-a sinucis la 46 de ani. Milionarul era partener de afaceri cu Cristian Borcea și Dan Șucu

„Inițial ne-am speriat, deoarece nu am văzut niciodată un astfel de incident, deși auzisem câteva povești”, a declarat femeia.

Șoferul de la pompele funebre a fost chemat înapoi să o ia, vie, de la crematoriu, iar jumătate de oră mai târziu a fost dusă acasă, în același vehicul funerar.

În India, se pare că familia nu are nevoie de certificat de deces pentru a îndeplini ultimele ritualuri, potrivit reprezentanților crematoriului.

Alte două femei, descoperite în viață după ce au fost declarate moarte

Evenimente precum cel prin care a trecut femeiea din India sunt rare, dar asta nu înseamnă că este prima dată când se întâmplă acest lucru.

O femeie de 82 de ani a fost declarată moartă la un azil de bătrâni din New York. Însă, după ce a fost dusă la pompele funebre, personalul de acolo a descoperit că aceasta era, de fapt, în viață.

Citește și: Cum a reușit un bărbat să găsească femeia perfectă cu ajutorul inteligenței artificiale: „Nu trebuie să uităm de interacțiunea emoțională”

Citește și: Ce este „cănița dorințelor”, metoda folosită de Lidia Fecioru pentru a atrage bani, sănătate și prosperitate. „Multă lume a făcut-o și a mers!”

Un alt caz este cel a unei femei în vârstă de 66 de ani, diagnosticată cu debut precoce de demență. Aceasta a fost declarată moartă de o asistentă și pusă apoi într-un sac pentru persoane decedate. Când personalul firmei de pompe funebre a deschis fermoarul, au descoperit-o pe aceasta respirând greu, din cauza faptului că fusese privată de aer.

Sursă foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton