Bianca Censori, aproape goală la petrecerea de după Super Bowl. Soția lui Kanye West a dansat provocator într-o ținută minimalistă

.

Bianca Censori, a fost din nou în centrul atenției la petrecerea ce a avut loc după Super Bowl, de duminică.

În vârstă de 29 de ani, soția lui Kanye West, s-a prezentat la evenimentul sportiv îmbrăcată într-un palton supradimensionat din piele, de culoare neagră.

Bianca Censori, aproape goală la petrecerea de după Super Bowl

Dar la petrecerea de după Super Bowl s-a afișat aproape dezbrăcată, fără lenjerie intimă, într-un body bej, cu design destul de minimalist. Practic, ținuta ei a constat într-o bucată de material care i-a acoperit bustul, zona de bikini și o porțiune din spate, fără a cuprinde părțile laterale ale corpului.

Bianca și-a etalat ținuta controversată și corpul la petrecerea de după Super Bowl, dansând provocator și aranjându-și mereu body-ul, pentru a nu i se vedea părțile intime.

Bianca și Kanye West (46 de ani) s-au dus la Super Bowl 2024 în ținute asoratate, ambii fiind îmbrăcați în haine negre, largi, din piele. Rapperul a atras atenția tuturor cu o mască neagră pe care se afla o statuetă albă ce-l întruchipa pe Isus. Acest accesoriu, marca Alexander McQueen, a fost purtat de artist în semn de omagiu pentru regretatul designer, care a murit în urmă cu 14 ani.

Kanye West îi alege Biancăi ținutele provocatoare

În urmă cu o săptămână, Bianca Censori s-a afișat în public îmbrăcată cu o pelerină de ploaie transparentă, pe sub care nu mai purta nimic. Ținutele care mai de care mai controversate ale Biancăi ar fi alese de Kanye, despre care se spune că are o mare influență asupra ei și că o manipulează.

Citeşte şi: Kanye West i-a interzis soției, Bianca Censori, să folosească rețelele de socializare. Prietenii ei sunt revoltați: „Este înfiorător! E prinsă în capcană”

Citeşte şi: Bianca Censori, cu pelerină de ploaie transparentă, complet goală pe dedesubt, pe străzile din Los Angeles. Cum a fost fotografiată soția lui Kanye West

Citeşte şi: Bianca Censori, acoperită din cap până în picioare cu blană, pe străzile din Los Angeles. Cum s-a îmbrăcat soția lui Kanye West

Citeşte şi: Kanye West, cu Isus pe frunte la Super Bowl 2024. Ce ținută a ales pentru soția sa, Bianca Censori

Apropiații ei spun că rapperul deține controlul complet asupra vieții Biancăi, impunându-i cum să se îmbrace, unde să meargă sau ce să mănânce.

„El îi publică goliciunea pe propriul cont”

„Bianca a fost întotdeauna activă pe rețele sociale. Până când s-a căsătorit cu Kanye. Nu vrea ca ea să mai fie activă acolo pentru că are impresia că o va afecta dacă citește lucrurile urâte pe care le spun oamenii. El a convins-o că, din moment ce este o vedetă acum, trebuie să rămână un mister. Și este înfiorător pentru cei care o cunosc, deoarece totul se simte ca o altă formă de control.

Ea poartă ceea ce vrea el, merge unde vrea el și face ce vrea el, pentru că ea chiar nu are altă opțiune. Ea a trecut de la a fi designerul lui, la soția lui, ceea ce, din păcate, nu este o poziție plătită. Este prinsă în capcană”, au declarat apropiații Biancăi, pentru Daily Mail.

Deși Kanye West i-a interzis să mai folosească rețelele de socializare, el postează pe profilul personal poze compromițătoare cu ea.

„El îi publică goliciunea pe propriul [cont], astfel încât să poată controla povestea ei. Este deranjant și, prin limitarea ei în spațiul virtual public, el o face să devină din ce în ce mai izolată” – a adăugat sursa.

Foto – Instagram / Profimedia


Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton