Horoscop Cristina Demetrescu pentru a doua jumătate a lunii februarie: Conjuncția Soare-Saturn-Mercur obligă zodiile să ia decizii grele

.

Cristina Demetrescu anunță că a doua jumătate a lunii februarie aduce schimbări pentru totate zodiile, cam la toate capitolele. Unele lucruri se strică altele se repară, mulți nativi întâmpină probleme de sănătate, dar să vedem pe larg Horoscopul.

Dacă Taurul este nemulțumit de decizia șefilor, Racul este foarte obosit și e de preferat să ezite să ia hotărâri pripite, iar Leul este într-o perioadă de transformare majoră, cel puțin asta susține astrologul Cristina Demetrescu despre parcursul zodiilor în a doua jumătate a lunii februarie.

Cristina Demetrescu, previziuni pentru a doua jumătate a lunii februarie

„Până spre echinocțiul de primăvară, tocmai pentru că planetele au un tranzit prin ultimele zodii ale zodiacului, Capricorn, Vărsător, Pești, suntem cumva la finalul zodiacului și este bine să tragem niște concluzii. Este sezonul ideilor mai rafinate, a momentului în care oamenii își descoperă anumite abilități, pe care le pot exploata. Este bine să ne gândim și la lucrurile acelea care cumva depășesc un pic cotidianul. Și ce construim, și la ce ne rugăm, și în ce credem. Este și o perioadă de progres, nu vine neapărat cu lucruri bune.

Se strică obiecte și suntem în fața unor situații în care trebuie să renunțăm la telefonul cu roată sau la unele obiecte cu care ne-am obișnuit. Este și Marte care strică, dar și Venus care repară. Avem și o Lună plină pe data de 25 februarie, în zodia Pești. Axa Fecioară-Pești este foarte încărcată, și este o axă a sănătății, sacrificiului, suferinței, umilinței”, a spus Cristina Demetrescu, la Vorbește lumea, la PRO TV.

Chiar dacă toate aceste lucruri nu sună foarte bine, puterea este în mâinile noastre. În general, trebuie să fim atenți la deciziile pe care le luăm, pentru că ele ne pot schimba viața. „Putem controla aceste lucruri într-o oarecare măsură, cu puțină mai multă răbdare și cu medicația potrivită, este și o perioadă de erori medicale, să nu ne aruncăm să luăm medicamente după ureche, pentru că opoziția dintre Luna Neagră și Saturn poate să facă mai rău.

Pe data de 29 avem o conjuncție Soare-Satturn- Mercur, iar asta înseamnă că trebuie să luăm niște decizii mai grele. Mercur e mentalul inferior, dar Saturn e apăsător, luăm decizii într-o stare de confuzie, e sentimentul ăla: Ce să fac acum?!”, susține astrologul.

Horoscop Cristina Demetrescu- Berbec

Berbecul se simte așa un pic presat de medicul înconjurător. Sunt oameni care s-ar putea să își bage nasul în treaba lui. Unii mai oficial, alții mai puțin oficial. Nu se simte în largul lui în această perioadă, mai ales că e așa întrerupt din acțiunile personale, probabil că trebuie să dea o declarație, să se ferească de anumite priviri, de unii care sunt mai curioși. Dar nu asta este marea problemă, ci sănătatea. Atenție la această lună plină care vine cu unele probleme și unele complicații.

Horoscop Cristina Demetrescu- Taur

Taurului îi merge foarte bine. Este într-o perioadă de progres. Îl supără poate trei lucruri: răcelile, sensibilitatea, unele decizii ale șefilor și suferă poate puțin mai mult pentru persoanele apropiate, dar nu neapărat familia, vorbim de prieteni. Sau se încarcă, în general, cu anumite probleme.

Horoscop Cristina Demetrescu- Gemeni

Pentru Gemeni s-ar putea să apară unele drumuri pe nepusă masă, și în țară, dar și în străinătate, unele călătorii pe care nu le preconizează în momentul de față. Griji pentru sănătatea lor și cea a părinților în general. Să nu se apuce să facă lucruri prin casă, cei care nu au încă o autorizație să nu demareze anumite acțiuni. La noi în țară se mai poartă asta.

Horoscop Cristina Demetrescu- Rac

Racii sunt puțin surmenați, sunt obosiți, este perioada asta în care Soarele prin Văsător nu aduce o perioadă bună. Probabil că au un motoraș în interior care e supraturat și este foarte posibil să ia niște decizii aiurea în această perioadă, dar au prieteni, oameni care îi ajută și care gândesc mult mai lucid în locul lor.

Este foarte important să ne bazăm pe acel Jupiter pe care Racul îl are undeva pe casa oamenilor care îl ajută, prieteni, protectori, maeștri.

Horoscop Cristina Demetrescu- Leu

Leul este cumva el împotriva tuturor. Și dacă nu are putere și se simte nedreptățit, și dacă este șef și nu îl ascultă subalternii. De fapt, este într-o perioadă de transformare majoră, iar din cauza asta opozițiile astea pe care le primește nu rezolvă nimuc. Cumva el trebuie să facă o schimbare. Nu mai este omul potrivit la locul potrivit.

Horoscop Cristina Demetrescu- Fecioară

Fecioara e cu Luna Neagră și, din păcate, Luna plină în Pești complică un pic situația în relațiile Fecioarelor, au o zi bună, o zi proastă. Stările astea care se pot modifica de pe o zi pe alta, dar dacă au ceva programat, stabilit, trebuie să facă față și psihologic, poate fi un exament, o întâlnire. Să nu lase aceste emoții să le copleșească și să nu mai fie aminte la ceea ce fac. Să vedem suferința pe chipul omului.

Horoscop Cristina Demetrescu-Balanță

Balanțele trebuie să fie atente la sănătate. Puțină dezordine acasă, o reparație, o stricăciune, asta este cireașa de pe tort. În dragoste se întâmplă lucruri noi, pe care nu le-au mai întâlnit. Și nu mai sunt reguli acolo, cum știe lumea. ”Ne căsătorim după trei ani de prietenie”. Nu mai există regulile astea. Acum se poate întâmpla totul așa dintr-un foc, dar și în sens invers se poate întâmpla lucrul acesta. Atunci când crezi că știi bine un om, atunci apar surprize.

Horoscop Cristina Demetrescu- Scorpion

Scorpionul să aibă foarte multă grijă cui se confesează în această perioadă. Și acolo, pe partea asta sentimentală, este o presiune foarte mare. Și dacă Scorpionul este cel care se desparte, tot el suferă. E așa un fel de autogol. Simte nevoia să se consoleze, dar îi recomand să facă asta la preot, într-un cabinet psihologic, mai puțin cu prietenii. Acolo nu este sigur, cineva joacă la două capete.

Horoscop Cristina Demetrescu-Săgetător

Săgetătorii cheltuie banii pe doctori, și nu neapărat că sunt bolnani. Se gândesc poate la o asigurare. Poate cineva îi convinge să facă o asigurare, care să le țină de urât. Săgetătorii sunt foarte presați, e foarte mult zumzet în jurul lor, chestie care îi derutează. Există riscul să ia decizii pripite. Dacă îi deranjează ceva, nu este momentul unor decizii radicale, că astea sunt lucruri trecătoare.

Citeşte și: Zodii care se despart de Valentine’s Day. Pentru ei, 14 februarie este cea mai tristă zi

Citeşte și: Cea mai mare durere din sufletul zodiei Balanță. Când nu te poți baza pe acești nativi

Citeşte și: Cea mai norocoasă lună pentru căsătorie, în funcție de zodie. Când e cel mai bine să faci nunta pentru un mariaj lung și fericit

Citeşte și: Cele mai norocoase zodii în dragoste în luna februarie. Nativii care vor avea parte de un Valentine’s Day de neuitat

Horoscop Cristina Demetrescu-Capricorn

Capricornul trebuie să își modifice puțin bugetul, pentru copii, pentru școlile lor, pentru activitățile lor extrașcolare. Poate se dovedește că are un talent și atunci trebuie să suplimentăm. Capricornul poate fi chemat și într-o instanță, să dea o semnătură. Acolo e vorba și de pensia alimentară.

Horoscop Cristina Demetrescu-Vărsător

Vărsătorul are dureri fizice, articulații, dantură, dar pentru că Soarele e în Vărsător înseamnă că este energic, este activ, le duce cu el.

Horoscop Cristina Demetrescu-Pești

Pentru Pești sunt multe lucruri oculte, necunoscute. Peștele are o stare de frică, de îngrijorare, de teamă. Poate nu doarme foarte bine, îl îngrijorează. Ei sunt persoane extrem de intuitive și să zicem că această lună plină care este în zodia lor este de bun augur. Dacă nu s-ar întâmpla unele lucruri mai puțin plăcute și în relații, poate nici ei nu ar ieși din zona lor de confort. Se întâmplă schimbările care trebuie să se întâmple, ca urmare a unor situații neplăcute.

Foto: captură Pro tv

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton