Ecaterina Ladin, hotărâre neașteptată în privința botezului. Cum se descurcă actrița din Las Fierbinți cu trei copii

.

Ecaterina Ladin (40 de ani) a devenit mamă pentru a treia oară în urmă cu două luni. Deși e fericită pentru felul în care au evoluat lucrurile în viața ei, actrița din Las Fierbinți recunoaște că nu trece printr-o perioadă tocmai ușoară, asta pentru că toți copiii au nevoie de atenție.

În tot acest timp, Ecaterina Ladin, Dalida din Las Fierbinți, face și planuri pentru botez, care ar urma să aibă după Paște, când vremea va fi mai caldă. Micuțul poartă un nume deosebit.

Când vrea Ecaterina Ladin să își boteze copilul

„Roman Casian îl cheamă. Casian trebuia să îl cheme pe primul născut. Și, pentru că nici al doilea nu a purtat numele, a venit al treilea… ca să nu rămână numele nepus. Roman a fost ales fiindcă este un nume conține litera „R”, așa cum sunt numele de Marcu și Petru. Nu ne-a fost greu să îl alegem, pentru că Roman îl cheamă și pe nașul nostru.

Botezul îl vom face după Paște. În primul rând, să fie cald afară și să ne putem distra în voie. Nu am stabilit nimic încă. Voi începe filmările pentru Las Fierbinți, iar atunci va fi programat și botezul”, spune Ecaterina Ladin, conform Ciao.

Ecaterina Ladin, despre viața cu trei copii

Viața cu trei copii nu e tocmai ușoară, dar actrița reușește să ducă la îndeplinire fiecare sarcină. Ecaterina Ladin își dorește ca niciunul dintre ei să nu se simtă neglijat, iar pentru asta își pune la bătaie toată energia. „Acum, în momentul ăsta, mă simt foarte obosită, dar fericită. Încerc să îmi împart energia la patru și să îmi mai rămână și pentru mine ceva. În unele zile, îmi iese, în altele… nu îmi iese.

Mezinul are nevoie de atenție permanentă, dar nu îi pot neglija nici pe ceilalți doi, care nu sunt chiar atât de mari. Petru împlinește, în curând, 3 ani și Marcu, chiar dacă vrea să pară bărbățel, e tot puiul mamei și are nevoie de atenția mea. Îmi doresc să le fiu o mamă bună și să fac tot felul de lucruri împreună cu ei. Am timp să mă relaxez… când s-or însura”, mai spune ea.

Citeşte și: „Sunt asumată, sunt o grăsuță frumoasă.” Andra Măruță, reacție surprinzătoare după ce i s-a spus că s-a îngrășat

Citeşte și: „Dacă cedez și mă anesteziez cu vicii înseamnă că am plecat din Botoșani degeaba”. Decizia luată de Cătălin Bordea după înmormântarea mamei

Citeşte și: Victor Rebengiuc, o viață marcată de neajunsuri și de lipsa tatălui. Cum arată la 91 de ani și ce relație are cu Tudor, fiul mult dorit

Citeşte și: Cum arată casa din Snagov în care Mirela Vaida locuiește cu soțul și cei trei copii: „Pădurea e lângă noi, vedem căprioarele”

Ecaterina Ladin va merge cu cel mic pe platourile de filmare

Deși are pe cineva care o ajută cu copiii, Ecaterina Ladin mărturisește că ce mic o va însoți, în curând, pe platourile de filmare, asta pentru că trebuie alăptat. Actrița se întoarce în Las Fierbinți la mijlocul lunii februarie, dar vrea să își continuă proiectele și din teatru.

„Când mi-am dat seama că sunt depășită de situație, l-am rugat pe soțul meu să rămână o perioadă mai mare acasă, el având o afacere la mare. De când era Marcu mic, am avut pe cineva care are grijă de copii în lipsa mea. Acum, Marcu e mai mare și vrea mai multă independență, iar doamna respectivă îl are pe Petru în grijă mai mult. Pe Roman îmi doresc să îl alăptez. Deci, îl voi lua cu mine pe platoul de filmare”, susține vedeta.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton