Cristina Ciobănașu a spus de ce nu participă la nunta lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu: „Poate aș influența”

.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu mai au doar patru luni până la nuntă și acum aleargă să pună la cale ultimele pregătiri. Zilele trecute, cei doi au fost să testeze meniul și s-au declarat încântați de noua experiență din viața lor.

Marea absentă de la nuntă va fi Cristina Ciobănașu, cea care i-a stat alături lui Vlad Gherman nouă ani. Vedeta nu vrea, însă, să umbrească în niciun fel cel mai important eveniment din viața fostului ei iubit.

De ce a decis Cristina Ciobănașu să nu participe la nunta lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu

„Nu este că nu vreau să merg la nuntă. Pune-te în locul Oanei, în primul rând. Este ziua ei cea mare. Cum ar fi să fiu eu acolo? Nu este că nu ne înțelegem, ne înțelegem foarte bine, lucrăm împreună, suntem colegi, azi ne-am văzut la filmare! Nu este vorba de asta! Este vorba de ziua lor cea mare, care trebuie să fie perfectă”, spune Cristina Ciobănașu, conform Ego.ro.

Cristina Ciobănașu: „Ar fi ciudat pentru toată lumea să fiu acolo!”

Actrița are convingerea că prezența ei acolo nu ar da bine nici în ochii celorlalți. Cristina Ciobănașu crede că acest lucru nu ar fi pe placul părinților sau prietenilor celor doi îndrăgostiți.

„Poate dacă aș fi acolo, poate aș influența într-un fel negativ dacă m-ar vedea părinții lor, prietenii lor, cunoștințele lor și așa mai departe! Ar fi ciudat pentru toată lumea să fiu acolo. Este vorba despre celebrarea iubirii lor. Nu are ce să caute o fostă iubită acolo, sincer! Puneți-vă în locul Oanei, atât vă zic”, a mai spus ea.

Vlad Gherman: „Nu are legătură cu suferința trecutului”

De partea cealaltă, Vlad Gherman spune că nici el nu ar participa la nunta fostei sale partenere de viață. „E o situație ciudată, nici eu nu aș vrea să fiu la nunta ei, probabil. Nu are legătură cu suferința trecutului. Ar deveni momentul despre mine și despre Oana: «Aolo, dar e și Cristina aici. Ce se întâmplă?». Poate că poate mai prinde și buchetul dup-aia (râde)”, a precizat actorul, la Fresh by Unica.

Citeşte și: Britney Spears susține că s-a sărutat cu Ben Affleck. Imaginea pe care solista a făcut-o publică

Citeşte și: „E mai ceva ca Alain Delon”. Adela Popescu și-a copleșit soțul cu urări. Radu Vâlcan a împlinit 47 de ani

Citeşte și: Smiley și Pavel Bartoș, imagine de colecție. Cum arătau prezentatorii „Românii au talent” în urmă cu 14 ani

Citeşte și: Cum arată Daniela Crudu în luna a cincea de sarcină: „Am poftă de mâncare. Nu mă abțin de la nimic”. Fosta asistentă tv, anunț despre al treilea copil

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și-au găsit fericirea lângă alții

Din vara anului 2021, Cristina Ciobănașu formează un cuplu cu Alexandru Mureșan, medic stomatolog. La rândul lui, din august 2021, Vlad Gherman este într-o relație cu actrița Oana Moșneagu. Cei doi s-au logodit după doi ani de relație, în august 2023, iar pe 2 iunie, anul acesta, fac nunta.

„Sunt foarte multe lucruri de făcut. E foarte greu, nu ne-am gândit de atunci. Avem wedding planner și ne salvează mult, dar avem de la biserică, la trupă, videograf, fotograf. Partea bună este că vom avea un număr micuț la nuntă, 100-150 de persoane. Am găsit o trupă, asta a fost cel mai greu, dar ne doream pe cineva să ne ridice invitații de la masă. Sunt bugete de la 5.000 euro și ajung la 20.000 de euro”, au povestit Oana Moșneagu și Vlad Gherman în cadrul emisiunii Xtra Night Show, la Antena Stars.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton