Cea mai norocoasă lună pentru căsătorie, în funcție de zodie. Când e cel mai bine să faci nunta pentru un mariaj lung și fericit

.

Încă mai radiezi de entuziasmul proaspetei cereri în căsătorii, dar a venit momentul să stabilești data nunții și acest lucru te înspăimântă cumplit. Există atât de mulți factori care intervin în alegerea zilei perfecte pentru marele moment, încât totul se poate transforma rapid într-o corvoadă.

Dar nu îți face griji, astrele te pot ajuta pentru alegerea datei ideale pentru a organiza cel mai frumos eveniment din viața ta. Haideți să descoperim care sunt lunile cu noroc pentru căsătorie, în funcție de zodie.

Berbec

Aprilie

Înfocat și plin de energie, impulsiv și nerăbdător, nu vrei să aștepți să înceapă sezonul de vârf al nunților, ci îți dorești să fii cu un pas înaintea tuturor. De aceea, anotimpul zodiei tale este cel mai bun moment pentru a face nunta. Primăvara este plină de viață în aprilie, așadar este timpul perfect pentru a începe noul capitol din viața ta prin căsătorie.

Taur

Februarie

Ești un semn de Pământ, loial și statornic și îți dorești o nuntă ca în povești. Momentul perfect pentru a te căsători este în februarie, în luna iubirii, când dragostea plutește în aer.

Gemeni

Octombrie

Pentru a corespunde spiritului tău jucăuș, ar trebui să stabilești data nunții în jurul Halloween-ului. Pentru că este o perioadă distractivă și tu cauți mereu motiv de petrecere. Nuanțele frunzelor în schimbare și aerul răcoros de toamnă vor fi elementele romantice pe care ți le-ai dorit mereu la nuntă.

Rac

Ianuarie

Racii sunt indizivi extrem de orientați spre familie. Nunta perfectă pentru ei va fi o mică întâlnire cu cei dragi, într-un cadru rustic, tradițional, chiar la începutul anului, în ianuarie.

Leu

Iulie

Ca Leu, vei dori să spui „Da” într-o lună fierbinte de vară, cum ar fi iulie, pentru a se potrivi cu personalitatea ta înflăcărată. Îți place să-i distrezi pe ceilalți în timp ce ești în centrul atenției. Mijlocul lunii iulie te pune chiar în mijlocul sezonului nunților, dar asta nu te intimidează. Știi că noaptea ta va fi una pe care oaspeții nu o vor uita.

Fecioară

Martie sau septembrie

În calitate de perfecționist al grupului de zodii, fiecare detaliu al zilei nunții tale va fi planificat cu meticulozitate pentru ca totul să se deruleze fără probleme. Indiferent dacă alegi primăvara sau toamna, ziua cea mare ar trebui să fie în aer liber, în sânul naturii. Poate chiar la echinocțiul de primăvară sau la cel de toamnă.

Balanță

Octombrie

Octombrie este luna ideală în care trebuie să te căsătorești. Ție nu îți va fi nicidecum greu să pui la punct detaliile pentru marele eveniment, pentru că ai un spirit organizatoric bine dezvoltat. Te poți apuca de pe acum de listele cu invitați.

Scorpion

Decembrie

Ești o persoană misterioasă, posesivă și foarte geloasă. Iar o nuntă pe timp de iarnă este exact ceea ce ai nevoie pentru a te răcori. De detaliile evenimentului se va ocupa jumătatea ta, așa că ție nu îți rămâne decât să te bucuri de tot ce va urma.

Citeşte şi: Cât de importanți sunt banii pentru fiecare zodie. Care sunt cei mai „strângători” nativi

Citeşte şi: Cele mai norocoase zodii în dragoste în luna februarie. Nativii care vor avea parte de un Valentine’s Day de neuitat

Citeşte şi: Cele mai răzbunătoare zodii. Nu uită și nu iartă nimic!

Citeşte şi: Cât de importanți sunt banii pentru fiecare zodie. Care sunt cei mai „strângători” nativi

Săgetător

Decembrie

Iubești la nebunie călătoriile, motiv pentru care poți opta pentru o nuntă într-un loc îndepărtat! Ce modalitate mai bună de a-ți începe viața de cuplu dacă nu cu o escapadă în sezonul zodiei tale? Alege un loc cu însemnătate pentru amândoi, iar evenimentul se va transforma în ceva memorabil.

Capricorn

Iulie

Considerat de obicei cel mai suprasolicitat dintre semne, te trezești să-ți asumi multe responsabilități și când vine vorba de propria nuntă. Iulie marchează momentul perfect pentru a te concentra mai mult pe viața ta amoroasă și mai puțin pe munca ta. Și dacă îi vei lăsa și pe ceilalți să te ajute cu organizarea, totul se va transforma într-un basm.

Vărsător

August

Vărsătorilor le place orice unic și neobișnuit. Preferi să faci ceva diferit și să te lași purtat de val, așa că august este o lună grozavă pentru ziua ta cea mare. Vremea imprevizibilă din august va face totul mai dificil, deci memorabil. 

Pești

Martie

Cel mai bun moment pentru nunta ta magnifică (pe care o plănuiești din copilărie) ar fi atunci când Soarele intră în zodia ta, deci la sfârșitul lunii februarie/începutul lunii martie. Fiind cea mai romantică și emoționantă a zodiacului, ți se potrivește o nuntă pe plajă sau într-un spațiu închis cu vedere la apă.

Foto – 123rf.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton