Gabi Bădălău, după ce Claudia Pătrășcanu a acuzat-o pe mama lui că a dat foc la casă cu copiii în ea: „Are o doză de ură și răutate”

.

Gabi Bădălău (36 ani) a vorbit despre acuzațiile aduse de fosta lui soție, Claudia Pătrășcanu, atât lui, cât și mamei sale. Rodica Bădălău a fost acuzată de artistă că le dă copiilor ei, atunci când sunt în vizită, medicamente și că, înainte de Crăciun a dat foc la casă cu cei doi băieți acolo.

Acum, omul de afaceri a decis să răspundă acestor afirmații, negându-le cu fermitate. Bădălău a precizat că mama lui este o femeie minunată și dedicată, care a îngrijit cu dragoste și responsabilitate atât pe el și pe sora sa, cât și pe nepoții săi.

Gabi Bădălău, despre acuzațiile aduse de Claudia Pătrășcanu mamei sale

Gabi Bădălău a dezvăluit că, atunci când copiii lui merg în weekend-uri la el acasă, sunt foarte răsfățați de toată lumea, în special de mama sa, cadru didactic. Cât despre medicamente, el a precizat că acestora le-au fost administrate medicamente doar după ce a fost consultat medicul, atunci când cei mici au fost răciți.

„Sper că toată lumea își seama de acest personaj (n.r. Claudia Pătrășcanu). Ce încearcă să facă, ce face de vreo 4-5 ani de zile. Nu am starea necesară să intru acum în detalii, dar o să vină și momentul când o să vorbesc despre subiectul ăsta. Ca să răspund punctual la ce m-ai întrebat tu… Cine o cunoaște pe mama mea, chiar e o femeie minunată și a fost o mamă minunată, care a îngrijit doi copii, respectiv pe mine și pe sora mea. Care a îngrijit doi nepoți, respectiv pe copiii mei, exemplar”, a declarat Gabi Bădălău în emisiunea Xtra Night Show.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, la cuțite cu fosta soacră. Ce spune despre mama lui Gabi Bădălău: „A dat foc la casă”

Citește și: Mesajele primite de Gabi Bădălău de la Claudia Pătrășcanu care au făcut-o pe Bianca să-l “lase pe liber”. „Ea a luat foc!”

Acesta a precizat că mama lui este cadru didactic de peste 25 de ani și își iubește foarte mult nepoții.

„Mama mea este cadru didactic de peste 25 de ani, activă… care iubește copiii și e dedicată copiilor. Și îți imaginezi copiii mei când vin la noi acasă în weekend-uri, ce răsfățați sunt și ce atenți suntem toți membrii familiei cu copiii. Noi avem o doctoriță de familie și dacă copiii au fost răciți, specific vârstei lor, o răceală, o febră. Sau specific sezonului… sau fiecare copil dacă a avut o problemă, noi tot timpul ne-am consultat cu doctorița de familie care e și prietenă de familie și vecina noastră. (…) Acum, cred că cunoașteți și voi exagerările și parabolele și SF-urile doamnei Pătrășcanu”, a mai spus Gabi Bădălău.

Omul de afaceri, despre presupusul incendiu

Cât despre acuzațiile Claudiei Pătrășcanu cu privire la incendiul pe care mama sa l-ar fi provocat înainte de Crăciun, Gabi Bădălău a spus că este vorba despre o exagerare. S-a aprins un mic foc din cauza unor lumânări, dar a fost stins rapid.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, prima reacție după ce Gabi Bădălău a numit-o „penibilă”. „Zilnic mă tachinează. Viața mea e îngrădită!”

Citește și: Diana Munteanu, dincolo de micul ecran. Secretele vedetei Antena 1, dezvăluite la Fresh by Unica: „Nu sunt omul dietelor. Eu am găsit altă cale” / Exclusiv

„Cu tot respectul pe care îl am pentru dânsa, mai ales că este sau în primul rând că este mama copiilor mei. Are o doză de ură și de răutate pe care eu nu am întâlnit-o în viața mea. Referitor la al doilea subiect, de fapt am asta am și citit, că a dat foc casei sau ceva, nu am avut răbdare să citesc acel articol”, a spus el.

„S-a întâmplat un episod, cred că era de sărbători, am avut pe masă lumânări într-un aranjament din ăsta de Crăciun, și deasupra aranjamentului erau niște hârtii sau ceva de genul ăsta, eu eram sus în casă. Într-adevăr, a luat foc puțin, cred că fiecăruia i s-a întâmplat în casă, ferească Dumnezeu. S-a stins imediat, noi, mama și cine era la parter a stins acel foc, s-a terminat povestea și atât. Doar că, copiii, fiind mici, i-o fi povestit maică-sii exagerând. Ea, bineînțeles, a făcut o poveste gravă și dramatică de la acest subiect”, a povestit Gabi Bădălău.

Claudia Pătrășcanu a răbufnit după declarațiile lui Gabi Bădălău

După ce a auzit declarațiile lui Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu a răbufnit. Aceasta susține că fostul ei soț minte și îi aduce noi acuzații. Artista spune că omul de afaceri are un comportament deviant și o jignește cu fiecare ocazie.

„Mi-ar fi rușine sa deschid gura în locul lui! Nu știu la ce clip s-a uitat el, în ce stare de ebrietate era pentru că i se întâmplă des să uite ce face chiar cu copiii, uită pe unde îi lasă, ce a făcut cu ei și chiar ce spune. De multe ori este incoerent, cu un comportament deviant și nu știe ce zice, ce face. Ar trebui să facă ceva în acest sens pentru că starea lui mă sperie și stau mereu cu grija copiilor. Înainte de fiecare lansare muzicală a mea, el trebuie să mă jignească, să mă denigreze, să-mi facă rău cu ceva, găsește el, orice, doar e bun la a face rău! Mincinos cu o țară întreagă! Ce om inteligent ar putea să-l mai creadă?”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru Spynews.

Aceasta susține că cei doi copii au început și ei să fie jigniți de tatăl lor, dar și de bunicii paterni.

„De 5 ani se străduiește să-mi tot facaărău, să nu mi câștig existența și să-mi cresc copiii, de parca n-ar fi și ai lui! Eu tac, dar m-am săturat de atâta rău, defăimare și jigniri. A ajuns prea departe, a ajuns să-i jignească chiar și pe copiii noștri și n-am să-i permit așa ceva niciodată. Nu știu unde și-a pierdut sufletul omul acesta, dar m-am săturat să tac. Dacă nu va înceta nici el și nici familia lui să-i mai jignească pe copii, caci din mincinoși nu-i scoate, exagerați, perverși și rai, le voi arata eu cu adevărat răutate și nu vor mai ieși nici până la pâine. Copiii mei nu mint, dar aceasta familie minte o țara întreagă și ar fii în stare să arunce pe oricine, orice, ca sa scape ei”, a mai spus cântăreața.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu

Sursă foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton