Laura Cosoi, proiect nou în televiziune. Cu ce post TV a semnat și ce emisiune va prezenta: „Ce bucurie mă încearcă”

.

Laura Cosoi e însărcinată, joacă în serialul „Bravo, tată!”, dar va avea și o emisiune la Antena Stars. Actrița va prezenta un show săptămânal și, după câte se pare, este teribil de încântată de noua provocare din viața ei. După perioada grea prin care a trecut, după ce și-a pierdut mama, Laura Cosoi are din nou motive să zâmbească.

Conform surselor Spynews, producătorii sunt în mari pregătiri pentru a fi gata la timp cu noul proiect. La platou s-au făcut tot felul de probe la care a participat și Laura Cosoi. Se pare că decorul este gata, iar primele ediții sunt deja programate în grilă. 

Laura Cosoi va prezenta o emisiune săptămânală

„Nici nu pot să vă spun ce bucurie mă încearcă…am făcut fotografia înainte de filmare, cu emoțiile de rigoare ca să marchez noul început. Cât de curând am să pot desconspira despre ce este vorba, însă până una altă să-mi țineți pumnii”, a mărturisit Laura Cosoi, pe o rețea de socializare.

Citeşte și: Cum arată vila în care Marcela Fota locuiește cu fiul ei, după moartea soțului: „Am muncit”

Citeşte și: Cristina Bâtlan, mesaj emoționant pentru Adrian, fiul ei. Milionara de la Imperiul Leilor a fost la un pas să își piardă copilul

Citeşte și: De ce s-au despărțit, de fapt, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: „Am avut nevoie de încurajări”

Citeşte și: Lili Sandu s-a filmat bolnavă și fără machiaj: „Nu se mai termină, mi-am făcut toate analizele”

Laura Cosoi poate fi văzută și în Bravo, tată!

Vedeta are multe proiecte pe rol, e încântată de fiecare și pare din ce în ce mai motivată datorită perioadei prin care trece. O entuziasmează și întâlnirea cu colegii, pentru că de aproape fiecare o leagă o amintire.

„Mi-am dorit foarte mult să revin în proiectele de televiziune, mi-a fost foarte dor, în special, de aparițiile într-un serial și m-am bucurat atunci când am primit invitația de a participa la castingul pentru Bravo, tată! și că s-au gândit că mă potrivesc în această formulă. Reîntâlnirea cu ai mei colegi de platou a fost una foarte dragă, pentru că, în mare parte, îi știam pe toți, am mai lucrat împreună și sunt toți oameni tare faini.

De cele mai multe ori, zilele de filmare sunt încărcate cu mult umor, râdem destul de mult și în afară momentelor de filmare și mă consider foarte norocoasă că pot să-mi exercit meseria”, mai spune Laura Cosoi, pe o rețea de socializare.

Laura Cosoi va fi mamă pentru a patra oară

Laura Cosoi abia așteaptă momentul în care își va strânge copilul în brațe. Actrița, care mai are trei fetițe, spune că a aflat și sexul celui de-al patrulea moștenitor, dar nu îl face încă public. Blonda e cu gândul la fiecare etapă din noua ei viață și continuă să descopere informații.

„Mi se pare fantastic că, deși sunt la cea de-a patra sarcina, tot nu mă plictisesc să contemplu cum mică minune care crește în mine se transformă, zi după zi, într-un bebeluș. În fiecare duminică, am un ritual pe care-l împlinesc cu mare plăcere. Chiar înainte să mă dau jos din pat, întru pe canalul de YouTube să văd ce schimbări se produc în corpul meu, dar și cu bebele. Au acolo un calendar al fiecărei săptămâni de sarcina realizat de specialiști.

Descoperi modificările din corpul tău, al bebelușului și primești sfaturi utile. Spre exemplu, știai că în a 6-a săptămâna bebe e cât un bob de mazăre, în a 12-a, cât un kiwi, iar în a 28-a săptămâna de sarcină începe să viseze?!”, mai spune Laura Cosoi.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton