De ce s-au despărțit, de fapt, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: „Am avut nevoie de încurajări”

.

Bianca Drăgușanu s-a depărtat de Gabi Bădălău fără regrete. Vedeta se pare că a fost deranjată că omul de afaceri nu i-a fost alături după intervenția chirurgicală pe care a suferit-o. Ba chiar a ales să petreacă alături de alte persoane când ea avea nevoie de cea mai mare susținere.

Bianca Drăgușanu a fost susținută după operație chiar de medicul pe mâna cui s-a lăsat. „Suntem prieteni foarte buni”, precizează ea. Gabi Bădălău a ales, însă, distracția când iubita lui era pe masa de operație, iar asta îl costă acum.

Bianca Drăgușanu a rupt relația cu Gabi Bădălău: „El se distra cu fetițe pe muzica lui Salam, ea era pe masa de operație”

„El se distra cu fetițe pe muzica lui Salam, la Phoenicia, ea era pe masa de operație, normal că nu i-a picat bine! A ținut-o de mână după operație chiar doctorul. Din ce știu, atunci Bianca și-a luat gândul de la Gabi Bădălău”, a spus o sursă, conform Cancan.

„Bianca a făcut niște sacrificii pentru Gabi, nu a plecat în vacanță un an”

Bianca Drăgușeanu și-ar fi sacrificat vacanțele pentru Gabi Bădălău, dar acesta nu a apreciat. Ba mai mult, când trebuia să își dovedească sentimente și să vină la clinica unde iubita lui se opera, a ales o schimbare de peisaj. „Bianca a făcut niște sacrificii pentru Gabi, nu a plecat în vacanță un an, cât timp el se afla sub control judiciar! L-a susținut, a fost alături de el în toată perioada aia de nebunie cu divorțul de Claudia Pătrășcanu, iar când el nu a venit la operație, s-a rupt totul în sufletul ei”, a mai dezvăluit sursa.

„M-am văzut foarte inflamată, am avut nevoie de încurajări tot timpul și sprijin moral”

Și-a dorit să dea un refresh chipului ei, dar când s-a văzut inflamată, Bianca Drăgușanu a intrat în panică. A ieșit camuflată pe stradă și a avut nevoie de încurajări. A găsit susținere, dar nu în brațele iubitului. I-a fost aproape medicul care a operat-o.

„Face parte din echipa de medici care m-a operat, împreună cu sora lui, care a și cusut câteva ore din intervenție. Medicul mi-a fost alături chiar din timpul intervenției și, cel mai important pentru mine, în perioada de recuperare, care, deși a durat două săptămâni, a fost foarte grea emoțional. M-am văzut foarte inflamată, am avut nevoie de încurajări tot timpul și sprijin moral, pe care l-am primit”, a spus Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.

Citeşte și: Gogoașă din Trăsniții, din nou pe mâna medicilor după ce s-a luptat cu cancerul: „Nu am voie să iau contact cu nimeni”

Citeşte și: Mihai Trăistariu și-a cumpărat un nou apartament de lux pe litoral: „Am făcut o nebunie frumoasă”

Citeşte și: Fiica Ronei Hartner, terorizată de propriul tată. Cu ce o amenință Rocco Sedano. „Nu are cum să îi spună așa ceva, că nu este singură”

Citeşte și: Imagini spectaculoase din luxoasa vilă de la Snagov a Anamariei Prodan. „Are cinci etaje. Curtea e mare, de 1.000 metri pătrați”

Bianca Drăgușanu „Îmi place botoxul, îmi plac operațiile estetice și mi le asum pe toate”

Chiar dacă a avut o perioadă grea și s-a afișat cu cagulă pe stradă, vedeta nu se oprește aici. Bianca Drăgușanu ar putea recurge de curând la o altă schimbare, fie că își pune alte silicoane sau optează pentru un retuș la față. „Îmi place botoxul, îmi plac operațiile estetice și mi le asum pe toate”, susține vedeta.

Când vine vorba de partea sentimentală, diva are un singur răspuns. „Sunt foarte bine și foarte fericită acum”, precizează Bianca Drăgușanu.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton