A fost una dintre frumusețile Hollywoodului, dar acum e de nerecunoscut. Vedeta abia mai iese din casă să plimbe câinele. Ghicești cine este?

.

Una dintre marile actrițe ale Hollywoodului a fost surprinsă de paparazzi plimbându-se în cartierul de lux în care locuiește. Ea evită pe cât posibil aparițiile publice și a lipsit de la reuniunea colegilor ei de breaslă de la Emmy.

Superstarul din “Cheers”, Shelley Long, a fost văzută pe străzile din Los Angeles, la doar câteva zile  după ce a refuzat să se prezinte la reuniunea foștilor ei colegi de distribuție, la Premiile Emmy 2024.

Actrița a ieșit în cartierul ei, Pacific Palisades, într-o după-amiază pentru a-și plimba câinele, iar paparazzii au profitat de moment pentru a o fotografie.

Shelley Long, înlocuită în „Cheers” cu regretata Kirstie Alley

Shelley Long, în vârstă de 74 de ani, care a jucat rolul barmaniței Diane Chambers în clasicul serial de televiziune “Cheers”, filmat între anii 1982-1993, părea abătută și căzută pe gânduri, ținându-și mâinile în buzunarele hainei, în timp ce câinele adulmeca împrejurările fără lesă.

Din cele mai recente imagini cu ea, publicate în spațiul public, se vede că trecerea timpului și-a pus amprenta asupra actriței. În anii ei de glorie, Shelley Long făcea parte dintre frumusețile Hollywood-ului, însă acum cu greu mai poate fi recunoscută. Actrița a ieșit la plimbare purtând pantaloni de trening gri, o helancă albastră, un palton scurt negru și ochelari mari de vedere. Deși nimeni nu se aștepta, Long a lipsit de pe scena premiilor Emmy, unde foștii ei colegi de breaslă din Cheers s-au reunit în jurul unui decor recreat precum cel al barului emblematic din serial.

Nu se știe motivul pentru care a absentat de la marea întâlnire în care toți membrii distribuției – Ted Danson, Rhea Perlman, Kelsey Grammer, John Ratzenberger și George Wendt -, au fost prezenți. Woody Harrelson nu a fost nici el prezent. Iar Kirstie Alley, care a înlocuit-o pe Long în sezonul 6, a murit în 2022.

Cheers a câștigat 28 de premii Emmy, din 117 nominalizări

Cheers a rulat timp de 11 sezoane din 1982 până în 1993, deși serialul era cât pe ce să fie anulat după primul său sezon, din cauza ratingurilor scăzute (era pe locul 74 din 77  pe lista de emisiuni de primă audiență la acea vreme). Cu toate acestea, a avut opt ​​din cele 10 sezoane rămase în top 10, devenind cel mai vizionat serial cu sezonul 9. Cheers a câștigat 28 de premii Emmy, din 117 nominalizări.

Shelley Long a fost nominalizată la un Emmy de cinci ori, câștigând în 1991. Ea a primit un Emmy și trei ani mai târziu pentru rolul din filmul “David’s Mother” în care a jucat rolul principal, mama unui băiat autist.

Producătorii serialului Cheers nu o agreau prea mult pe actriță

Shelley a renunțat la celebrul serial la sfârșitul sezonului 5 în 1986, gândindu-se că personajul ei și-a nu mai are ce face în acea poveste. Dar și-a reluat rolul din Cheers pentru a apărea pe post de personaj surpriză în Frasier, alături de Kelsey Grammer.

Citeşte şi: Superstarul din “Baywatch” care regretă că și-a mărit sânii la 18 ani. Actrița sex-simbol a anilor ’90 a fost diagnosticată cu cancer mamar

Citeşte şi: Demi Moore, noi dezvăluiri despre lupta lui Bruce Willis cu demența. Ce sfat le-a dat actrița copiilor ei

Citeşte şi: De ce o urau colegii pe Taylor Swift în liceu și cum s-a răzbunat artista pe ei, mai târziu. „Și-a făcut jocul!”

Citeşte şi: Cine este noul iubit al artistei Dua Lipa. Cântăreața și actorul au fost fotografiați sărutându-se în Beverly Hills

În biografia sa din 1995, „So Far”, Kelsey a susținut că Shelley nu era o prezență foarte agreată de producătorii serialului Cheers. El a spus că aceștia erau sătui de plângerile ei constante cu privire la propriul său caracter și la intriga poveștii. Ea a devenit celebră în Cheers interpretând rolul unei barmanițe intelectuale, dar a apărut și într-un șir de alte seriale și filme de succes, printre care se numără “The Money Pit”, “Troop Beverly Hills”, “Hello Again” și “The Brady Bunch Movie”.

Shelley Long a divorțat de două ori și este mamă a unui copil. Ea locuiește într-un apartament de 1,3 milioane de dolari în luxosul cartier Pacific Palisades, California, din West Los Angeles, de când a divorțat de cel de-al doilea soț, Bruce Tyson, în 2004. Dar, potrivit localnicilor, este rar văzută plimbându-se pe afară.

Foto – Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton