Din ce câștigă Lili Sandu mai mulți bani, din TV sau din online? „Am refuzat foarte multe campanii”/ Exclusiv

.

Lili Sandu a spus, în exclusivitate pentru UNICA.ro, cum gestionează bullying online și cum se raportează la câștigurile sale din TV versus cele din social media.

Invitată la interviurile Fresh by Unica, Lili Sandu ne-a spus, printre multe altele, ce părere are despre hate-ul online și de ce, de-a lungul timpului, a refuzat foarte multe campanii online.

Lili Sandu a debutat pe micul ecran la doar 16 ani

Lili Sandu a debutat în anul 1995, în emisiunea Școala Vedetelor de la TVR. Deși muzica a fost prima ei pasiune, ulterior a descoperit televiziunea și actoria. După ce a lansat câteva piese și a jucat în mai multe seriale TV, Lili a făcut tranziția către rolul de prezentatoare TV.

Alături de Bogdan Ciudoiu și Andrei Lăcătuș (Shurubel), Lili Sandu găzduiește în fiecare dimineață de luni până vineri matinalul „Vorbește Lumea”. În paralel, Lili are o carieră online de succes. Pe Instagram, actrița are o comunitate de peste 310.000 mii de urmăritori.

Citește și: Lili Sandu, diagnosticată cu premenopauză la 29 de ani: „Totul pornește de la hormoni și din intestin”. Ce analize recomandă / Exclusiv

Cum gestionează Lili Sandu bullyingul online

La Fresh by Unica, Lili Sandu ne-a mărturisit că, din punctul ei de vedere, hate-ul online este tot un fel de bullying. Din acest motiv, prezentatoarea TV tratează comentariile negative cu indiferență, atâta timp când nu este vizată familia ei.

Lili Sandu formează din anul 2015 un cuplu cu Silviu Țolu. Perechea s-a logodit în mai 2019, de ziua de naștere a prezentatoarei TV. În august 2020, Lili și Silviu au devenit părinții unui băiețel, Thomas, acum în vârstă de 2 ani și jumătate.

„Mi se pare tot un fel de bullying. De cele mai multe ori le tratez cu indiferență, până în momentul în care e vizată familia mea. Atunci pot să mai și răspund. Dar mi se pare că block e cel mai simplu mod de a arăta că efectiv nu-mi pasă. Eu prezint o poveste în online. Dacă cineva vrea să intre în povestea mea și să călătorim împreună, bine. Dacă nu, există o pleiadă de alte povești”, a spus Lili Sandu, la Fresh by Unica.

Citește și: Secretul lui Lili Sandu pentru un ten fără riduri la 44 de ani. „Folosesc de două, trei ori pe săptămână” / Exclusiv

„În momentul în care tu zici ceva rău de cineva, practic îți vezi neajunsurile”

Deși înțelege libertatea de exprimare și faptul că, dintotdeauna, oamenii au avut păreri diferite, Lili crede că mesajele răutăcioase sunt mai mult despre cel care le scrie decât despre cel căruia îi sunt adresate.

„În momentul în care tu zici ceva rău de cineva, practic îți vezi neajunsurile, te vezi pe tine. (…) Asta e o chestie pe care am învățat-o și eu și de-asta nu mai vorbesc despre oameni. Mai vorbeam așa înainte cu prietenele. (…) De ce să vorbim de om de rău?”, ne-a mai spus prezentatoarea de la „Vorbește Lumea”.

Citește și: Lili Sandu își mai dorește un copil: „Nu sunt genul care să facă și după 3 luni să-l las cu bona” / Exclusiv

Articolul continuă după GALERIA FOTO

Din ce se câștigă mai bine, din TV sau din online. Lili Sandu: „Important este cum le faci”

Majoritatea vedetelor din România au făcut, în ultimii ani, tranziția către o carieră online. Social media este un domeniu în plină dezvoltare, în care multe companii din domenii diverse investesc permanent.

„Să știi că se câștigă bine din amândouă. Important este cum le faci. Cred că cea mai importantă e pasiunea pe care o pui, forța de muncă pe care o depui și profesionalismul. Omul te simte în spatele ecranului. Am încercat tot timpul să am clienți și să postez ceea ce eu am încercat. (…) Să fie credibil. Dacă eu nu credeam în produsul respectiv, nu voiam să-l vând. Am refuzat foarte multe campanii pentru că simțeam că nu rezonează cumva cu imaginea mea sau cu ceea ce sunt eu”, a mai spus Lili Sandu, pentru UNICA.ro.

Pentru o carieră online de succes, Lili Sandu consideră că esențială este consecvența. Din păcate pentru ea, emisiunea de la Pro TV și rolul de mamă nu-i mai permit să fie la fel de activă online precum obișnuia să fie. Cu toate acestea, iubește televiziunea și crede că urmăritorii ei înțeleg acest lucru și îi sunt alături.

Urmărește interviul integral mai jos, pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook!

Citește și: Fiul lui Lili Sandu, fermecat de biserică. Ce curiozități mai are Thomas: „El știe că am făcut operație de cezariană” / Exclusiv

Fresh by Unica, sezonul 2

În fiecare miercuri, de la ora 19:00, dezbatem subiecte mondene și de actualitate cu invitați din diverse domenii de interes. Vorbim cu ei despre experiențele personale care i-au modelat în oamenii din prezent și analizăm teme actuale, de la terapie și dezvoltare personală, până la alimentație și fitness. Până acum, în sezonul al doilea i-am avut invitați pe Ozana Barabancea, Lili Sandu, Misha Miller, Adrian Nartea, Vlad Gherman și Dr. Costin Dămășaru.

Printre invitații sezonului 1 Fresh by Unica s-au numărat prezentatorii TV Cristi Brancu, Cove și Andreea Marin și actrițele Alexandra Velniciuc, Laura Cosoi și Andreea Ibacka. Le-am în platou și pe artistele Andreea Bălan, Alina Sorescu și Alexandra Ungureanu. Au mai trecut pragul redacției și Carmen Brumă, expert în nutriție, jurnalistele Paula Herlo și Iulia Ionescu și artistul Marcel Pavel, printre alții.

Foto: UNICA.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton