Filmul de pe Netflix care a rupt topurile în România și alte țări. În rol principal e una dintre cele mai sexy românce

.

Filmul Deep Fear, cu Mădălina Ghenea în rol principal a ajuns pe primul loc în topul celor mai vizionate filme de pe Netflix. Thrillerul, care a apărut anul trecut, în cinematografe, a cunoscut un succes răsunător printre abonații platformei de streaming.

Deep Fear, care a fost filmat în Malta, cu toate că acțiunea are loc în Caraibe, îl mai are în rol principal, alături de frumoasa româncă, pe actorul Ed Westwick. Tânărul actor este cunoscut pentru rolul său din serialul „Gossip Girls”.

Filmul cu Mădălina Ghenea în rol principal, numărul 1 pe Netflix

Pelicula, tradusă în română ca „Frica din adâncuri”, a avut premiera pe Netflix în urmă cu câteva zile și a cunoscut o ascensiune fulmimantă. Milioane de români au vizionat-o, aducând acest film pe primul loc în Top 10 cele mai vizionate titluri din țara noastră.

Deep Fear spune povestea unei femei, Naomi, (Mădălina Ghenea) ce înfruntă pericole la suprafață și în adâncimile oceanului, după ce excursia ei solitară în Caraibe devine o luptă pentru supraviețuire.

Actrița de origine română, ce este stabilită în Italia de mai mulți ani, a anunțat anul trecut că filmează alături de Ed Westwick. Acum, producția s-a dovedit a fi un real succes atât pentru Ghenea, cât și pentru Netflix.

„Nu e teamă ce simțim când o vedem pe Madalina Diana Ghenea pe locul 1 pe Netflix. Doar mândrie”, au scris reprezentanții platformei pe Facebook, unde au distribuit câteva imagini din timpul filmărilor, cu cei doi actori.

Citește și: Serialul Netflix care a depășit toate așteptările. Are peste 11 milioane vizualizări

Citește și: Controverse în jurul unuia dintre cele mai așteptate seriale Netflix. Fiul Griseldei Blanco îi aduce acuzații dure Sofiei Vergara

Citește și: Ce filme și seriale apar pe Netflix în februarie 2024. Producțiile pe care abonații le așteaptă cu nerăbdare

Citește și: Serialul preferat al românilor revine pe Netflix cu cel de-al treilea sezon. Când va avea premiera

Cum au primit românii filmul Deep Fear

Deși filmul Deep Fear a devenit cel mai vizionat film de pe Netflix săptămâna aceasta, părerile publicului privind această producție sunt împărțite. În timp ce unii laudă performanța Mădălinei Ghenea, alții critică pelicula.

„Felicitări maxime! Sunt mândră să văd români ambițioși care își ating visele”, „Felicitări românca noastră, foarte frumos filmul”, „Super filmul! Felicitări Mădălina Ghenea”, sunt câteva dintre comentariile lăsate pe rețelele de socializare de cei care au apreciat filmul.

Au existat, însă, și abonați ai platformei de streaming care au considerat că nu este unul dintre cele mai bune filme pe care le-au vizionat.

„Unul dintre cele mai proaste filme cu rechini, chiar mai prost decât Sharknado”, „Slab rău de tot filmul, nu pot înțelege cum este pe primul loc”, „Foarte slab jocul actoricesc”, „M-am uitat pentru ea, dar filmul e o pierdere de timp”, „Cel mai slab film văzut în ultima perioadă. Ea foarte frumoasă, filmul nu”, au fost de părere alți internauți.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Mădălina Ghenea în filmul Deep Fear

Sursă foto: Netflix, Instagram, Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton