Fotografie rară cu fiul cel mic al lui Michael Jackson. Care este numele lui real și de ce a fost poreclit „Blanket” de tatăl lui

.

Michael Jackson a avut trei copii. Mezinul, Blanket Jackson, cunoscut și drept Bigi, este o prezență rară în mediul online. Tânărul a apărut recent într-o fotografie de grup, postată de unul dintre prietenii săi.

Blanket Jackson este fiul cel mic al artistului Michael Jackson. Tânărul în vârstă de 21 de ani are doi frați mai mari, Paris (25 de ani) și Prince Jackson (26 de ani).

Blanket Jackson, fiul cel mic al lui Michael Jackson, apariție rară pe social media

Blanket Jackson s-a fotografiat recent alături de câțiva dintre verișorii lui, frații Randy Jackson Jr., Donté Jackson, Royal Jackson și Jermajesty Jackson, fiii lui Jermaine Jackson. În imagine apare și rapperul norvegian Omer Bhatti, care a și postat fotografia pe rețelele sociale.

Spre deosebire de frații lui mai mari, Blanket Jackson are apariții publice foarte rare. De fapt, ultima lui apariție publică a avut loc în vara anului trecut, când a participat la un spectacol Cirque du Soleil, alături de Paris și Prince, în onoarea a 65 de ani de la nașterea tatălui său.

Citește și: Elisabeth Moss, însărcinată pentru prima oară, la 41 de ani: „Am fost foarte norocoasă”

Care este numele lui real și de ce a fost poreclit „Blanket” de tatăl lui

Deși numele lui real este Prince Michael Jackson II, Blanket preferă ca lumea să i se adreseze drept Bigi. Porecla Blanket (pătură) a primit-o de la tatăl lui, deoarece obișnuia să-și acopere chipul cu o păturică în public.

Blanket Jackson s-a născut în 2002, prin intermediul unei mame surogat a cărei identitate nu a fost niciodată dezvăluită. Blanket avea doar șapte ani când tatăl lui a murit. La acea vreme, revista PEOPLE relata că Blanket „era foarte pierdut și extrem de supărat”. „Blanket a avut cele mai multe probleme de adaptare după ce Michael a murit”, a declarat un prieten de familie la acea vreme.

Citește și: Calvin Klein, surprins cu iubitul mai tânăr cu 46 de ani, după ce au fost la sală. Designerul a avut în trecut două soții

Își dorește să fie regizor

În urma decesului lui Michael, Blanket a rămas în grija bunicii lui, Katherine Jackson. Ulterior, după ce a devenit major, Blanket și-a achiziționat propria locuință în valoare de 2 milioane de lire.

În 2012, în documentarul „Jacksonology: Our Story”, Blanket și-a exprimat dorința de a deveni regizor. „Uneori stăteam în camera (n.red.: tatălui lui) în timp ce el se pregătea și mă uitam. Era un dansator bun, era un dansator foarte bun. Nu pot dansa sau cânta, nu sunt genul de persoană care cântă și dansează. Când voi fi mare vreau să fiu regizor pentru că este distractiv. Fac filme scurte când sunt acasă cu verii și prietenii mei”, declara Blanket Jackson atunci.

Foto: Instagram; Hepta.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton