Mama lui Cătălin Bordea a murit la 55 de ani. Ce probleme avea cea care i-a dat viață comediantului

.

Cătălin Bordea este în doliu, după ce mama lui a pierdut lupta cu cancerul. Mihaela Bordea s-a stins din viață la 55 de ani.

Mama comediantului a fost diagnosticată cu cancer în 2017, iar la momentul respectiv, Cătălin Bordea a anunțat în spiritul său caracteristic.

Cătălin Bordea: „Probleme personale mari. Însă încerc să mă țin conștient și lucid”

Mama mea a trecut printr-o perioadă îngrozitoare fără să își piardă zâmbetul de pe buze, fără să se plângă și fără să deranjeze pe nimeni. Și această stare a ajutat-o în proporție de cincizeci la sută să fie bine. Culmea e că după tot ce a îndurat, mama mea a făcut o glumă și am râs din tot sufletul amândoi.

Mi-a zis – Cătăline, am o veste proastă și una bună. Aia proastă e că în urma chimioterapiei mi-a căzut părul și aia bună e că acum semănăm leit„ – a povestit el, despre boala mamei sale.

Anul trecut, la foarte scurt timp după divorțul de Livia Eftimie, artistul spunea că starea mamei s-a agravat, după ce boala a recidivat.

„Tot ce pot să spun momentan e că am avut un an greu. M-am întors din America cu niște experiențe extraordinare, dar foarte obosit. Probleme personale mari. Mama panicată că i-a recidivat cancerul.

Însă încerc să mă țin conștient și lucid pentru că am niște responsabilități. Față de mine, de prietenii care îmi sunt alături și fața de șansa pe care am primit-o de la viață. Dacă cedez și mă anesteziez cu vicii sau alte prostii înseamnă ca am plecat din Botoșani degeaba. Sunt oameni care au greutăți mult mai mari și le duc cu demnitate”, a spus Cătălin Bordea atunci, pentru cancan.ro.

Citeşte şi: Cătălin Bordea, dezvăluiri cu lacrimi în ochi, despre divorțul de Livia: „Mi-a jurat că nu e nimic între ei” / Video

Citeşte şi: Cu câți bani au rămas Cătălin Bordea și Nelu Cortea după ce au câștigat America Express

Citeşte şi: Când au apărut problemele în căsnicia lui Cătălin Bordea. Livia ar mai fi vrut să pună punct relației: „A fost inclusiv la psiholog”

Citeşte şi: Cătălin Bordea, dezvăluiri intime la TV, după divorțul de Livia. Cum a aflat că l-a înșelat și ce s-a întâmplat în casa lor în ultimul an

Potrivit presei locale din Botoșani, înmormântarea Mihaelei Bordea va avea loc în satul ei natal, Todireni, județul Botoșani, acolo unde ea a locuit și unde Bordea a crescut.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton