„Ai grijă de tine, ca să ai grijă de alții”. Decizia luată de Andreea Ibacka la întoarcerea din vacanță

.

Andreea Ibacka a dezvăluit că, dacă în anii trecuți renunța cu ușurință la rezoluțiile stabilite pentru anul următor, de data aceasta a decis să se țină de planurile pe care le-a făcut. Actrița în vârstă de 38 de ani este decisă să își dedice puțin timp ei însăși.

Soșia lui Cabral Ibacka le-a povestit urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare că, deși există o dată oficială de abandonare a rezoluțiilor de anul nou, ea se ține în continuare de ale ei. Iar acest lucru o face să se simtă foarte bine.

Andreea Ibacka își respectă rezoluțiile de anul nou

Majoritatea oamenilor își stabilesc câteva rezoluții la început de an de care uită, după o perioadă, revenind la rutină, și uitând de ceea ce și-au propus să facă pentru ei. Conșetientă de faptul că și ea a făcut acest lucru în trecut, Andreea Ibacka spune că anul acesta nu a renunțat la rezoluțiile sale, ocupându-se mai mult de ea.

„Știi că există oficial o zi a abandonării rezoluțiilor de anul nou? A fost pe 17 ianuarie. Mda, cam atât se pare că ne ține entuziasmul”, a scris actrița într-o postare pe Facebook, unde a publicat și câteva imagini cu ea.

Citește și: Cabral, reacție virală după ce soția lui, Andreea Ibacka, a fost cerută în căsătorie de alt bărbat: „L-ai făcut praf”

Citește și: Pavel Bartoș, oprit de polițiști din cauza lui Cabral Ibacka. Cum s-a terminat totul

„În pozele acestea zâmbesc fiindcă îmi dau seama că anul acesta mă țin de plan mai bine ca niciodată. Şi fac multe chestii bune pentru mine. După ce m-am întors din concediu am fost şi la sală. Am mers şi la fizioterapie. Am mai schimbat şi alimentația. M-am văzut cu prietenii. Îmi aplic singură măşti de hidratare la fiecare 3-4 seri. Şi m-am reapucat de vizionat seriale (şi documentare). Poate-s paşi mici, dar am apucat-o de undeva. Şi mă simt tare bine! Ceea ce mă face şi mai productivă și mai zen”, a povestit Andreea Ibacka, fericită că a reușit să își dedice puțin timp.

„De fapt, “te-am sunat” să-ți amintesc să ai grijă de tine, ca să ai grijă de alții”, a subliniat ea.

Cabral și familia lui, vacanță în Dubai

Andreea și Cabral Ibacka au ales să își petreacă vacanța de la început de an în afara țării. Cei doi au ales un loc mai călduros, bucurându-se de vremea frumoasă din Dubai, alături de cei doi copii ai lor, Namiko și Tiago.

Aceștia au vizitat mai multe locuri celebre, s-au delectat cu preparate locale și au profitat de timpul petrecut împreună, ca familie.

Citește și: Cabral și Andreea Ibacka, un cuplu modern. El calcă rufe, ea montează mobila. La cine stau banii: „Eu sunt banca” / Exclusiv

Citește și: Cristina Herea, răsfățată de soțul avocat cu o vacanță în Cuba. Cum s-a schimbat viața vedetei, după divorțul de Mihai Benga

„Pentru noi, vacanța în Dubai e prea puțin despre shopping și plajă. Ne-am propus să vedem și revedem destule obiectivele turistice săptămâna aceasta. Și parcuri de distracții. Pe care încerc să vi le arăt și vouă aici în măsura în care reușim să filmăm alături de cei doi pinguini, Namiko și Tiago (știți ce zic, părinții nu-și iau vacanță, doar schimbă orașul în care au grijă de copii)”, a precizat Andreea Ibacka în timp ce se afla în Dubai.

Într-o postare pe rețelele de socializare, Cabral a dezvăluit de ce a ales să își facă vacanța în Dubai și nu în România.

„Niciodată nu am știut cum să postez din vacanță. Dacă locul poate părea luxos, dă lumea cu castraveți stricați după mine, că mă laud. Dacă locul pare prea simplu, aruncă lumea cu ceapă verde expirată…că-s vai de steaua mea. Așa că pun poza asta aici…și vă zic că am venit în Dubai doar pentru că nu am avut bani de Poiana Brașov. Și n-am pe mine Prada sau Versace… am ceva simplu, dar mișto, și niște „adidași” simpli în picioare”, a spus prezentatorul.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Andreea Ibacka

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton