Cristina Herea, răsfățată de soțul avocat cu o vacanță în Cuba. Cum s-a schimbat viața vedetei după divorțul de Mihai Benga

.

Cristina Herea și soțul ei, Alexandru Chiciu, au ales o nouă destinție de vacanță după sejurul în Thailanda de la sfârșitul anului trecut. De această cei doi au ajuns în Cuba. Vedeta RTV se declară impresionată de tot ce a întâlnit aici și recunoaște că avea o altă părere despre această țară, care acum o surprinde într-un mod plăcut.

Cristina Herea și soțul ei, Alexandru Chiciu, s-au căsătorit anul trecut, în august, iar de atunci vacanțele au un loc special în viața lor.

Cristina Herea și Alexandru Chiciu, vacanță în Cuba

„Sunt de câteva zile în Cuba. Este pentru prima dată când am plecat într-o călătorie fără nicio așteptare, ba mai mult decât atât, cu o mie de temeri. M-am așteptat să găsesc o Havana doar a trabucurilor, a romului, a mașinilor colorate, a cozilor interminabile pentru mâncare, a telecomunicațiilor restricționate și a apei raționalizată. Realitatea este cu totul altă, însă”, spune Cristina Herea pe o rețea de socializare.

Cuba, vizitată și de vedete de la Hollywood

Știrista are convingerea că această țară s-a dezvoltat mult, astăzi fiind vizitată de numeroase vedete de la Hollywood. Cuba are o infracționalitate scăzută, asta pentru că pedepsele sunt foarte dure. Există magazine cu produse diverse, chiar dacă ceva mai scumpe pentru venitul unui cubanez.

„Cuba se dezvoltă tăcut, dar vizibil! Din 2021 s-au permis privatizările, astăzi existând peste câteva sute de IMM-uri, iar celebrele “paladares”, mai ieri clandestine, astăzi găzduiesc vedete de la Hollywood.

Există magazine cu absolut orice produs dorești, da, poate este scump pentru salariul mediu al unui cubanez, dar asta se întâmplă și în alte țări în curs de dezvoltare.

Statistic, Cuba este țara cu cea mai scăzută infracționalitate din lume (de ex, pedepsele sunt până la 10 ani pentru un furt) și țară cu cel mai ridicat grad de alfabetizare din America Latină”, mărturisește Cristina Herea.

Cristina Herea, cucerită de gestul soțului ei

Prezentatoarea a ajuns și într-un restaurant celebru din Havana, frecventat de Rihanna, Beyonce, Madonna, dar și de alte celebrități. „Alexandru a ales să rezerve masa preferată de Roberto Cavalli pentru a cina și noi”, mărturisește Herea.

Citeşte și: Elisabeth Moss, însărcinată pentru prima oară, la 41 de ani: „Am fost foarte norocoasă”

Citeşte și: Fosta soție a lui Cove, Maria Movileanu, s-a mutat cu fiul lor în Spania. Ce relație are actorul cu Bogdan: „E greu”

Citeşte și: Cum a ajuns Cristina Ich să aibă găuri la nivelul feței după o procedură estetică: „Trei săptămâni am stat în casă”

Citeşte și: Jean-Paul Belmondo și Ursula Andress, o iubire tulbure. Actorii și-au părăsit partenerii de viață ca să fie împreună

Ce a impresionat-o pe Cristina Herea în Cuba

Vedeta a rămas impresionată și de serviile întâlnite aici, dar și de căldura cubanezilor, care pun suflet în tot ceea ce fac. „Cât despre serviciile din turism și grija pentru vizitatori, din punctul meu de vedere se ridică la cele mai înalte standarde.

Dar, mai presus de orice, m-a impresionat spiritul cubanezilor, sufletul pe care îl pun în orice fac, entuziasmul lor, dorința lor de a fi liberi și suverani în țară lor, chiar dacă asta îi costă foarte mult”, mai povestește ea.

Cristina Herea se află la al doilea mariaj

Cristina Herea și Mihai Benga au ales să meargă pe drumuri separate după aproape trei ani de mariaj. Cei doi au împreună și o fetiță, pe Ekaterina Antonia, care a venit pe lume pe 12 noiembrie 2021. Din august, vedeta este căsătorită cu avocatul Alexandru Chiciu.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton