De ce nu ar mai participa Nico la Asia Express: „Și dacă mi-ar da miliarde nu m-aș mai duce”. Luminița Anghel, dorită de Mona Segall

.

În primăvara anului 2020, cântăreața Nico, pe numele real Nicoleta Matei, a participat cu fiica sa, Andra, la Asia Express. În momentul eliminării, cele două au început să plângă și au mărturisit că și-ar fi dorit să poată continua competiția. Acum, la patru ani de la plecarea în Filipine, artista a dezvăluit cât de greu i-a fost la filmările pentru emisiunea difuzată la Antena 1.

Nico a precizat că nici dacă i s-ar oferi miliarde nu ar mai accepta să plece vreodată în Asia Express. Solista în vârstă de 53 de ani a trecut prin clipe de groază în Asia și nu ar vrea să mai repete vreodată această experiență.

De ce nu ar mai participa Nico la Asia Express

De anul acesta, formatul Antenei 1 revine la Asia Express, după ce ultimele două sezoane s-au filmat în America Latină, iar emisiunea se transformase în America Express. Deși au trecut câțiva ani de la participarea la această competiție, Nico a povestit cum a trăit această experiență pe care nu ar vrea să o repete.

„Și dacă mi-ar da miliarde nu cred că m-aș mai duce. A fost foarte greu. Și mai ales că am fost cu Andra. Poate dacă eram cu altcineva și o luam în glumă, poate că era mai bine. Dar ea s-a supărat tare pe mine că ea voia cu tot dinadinsul să câștige. Și ar fi câștigat dacă nu mă avea pe mine, o povară, după ea”, a dezvăluit Nico în podcastul „Lucruri Simple”, realizat de Horia Brenciu, despre experiența Asia Express.

„Eu m-am dus cu o sciatică foarte urâtă și am fost bolnavă rău acolo. Ea ținea ambele rucsacuri. Am rămas tâmpită când am văzut-o și cu al meu și cu al ei. A fost groaznic, sincer. Pentru mine, cel puțin, a fost greu. E foarte greu, nu e ușor, să știi”, a mai spus artista.

Citește și: Mara Bănică, atac la adresa iubitului Iuliei Albu: „Opinia mea, iartă-mă!” Detaliul observat de jurnalistă în participarea celor doi la America Express

Citește și: Nico și soțul ei și-au reînnoit jurămintele după 25 de ani de mariaj. Imagini emoționante de la eveniment

Ce a pățit fiica artistei în Asia Express

Deși spune că a existat și o parte bună, aceea că a pierdut câteva kilograme, Nico a mărturisit că nu i-a fost deloc ușor. Aceasta a dezvăluit că în timpul unei probe fiica ei, Andra, și-a dislocat ambii umeri.

„Acolo am slăbit. E foarte bine că am slăbit, dar ai o grămadă de chestii. Eu nu știam să înot, Andra știa. NU mai zic că i s-au dislocat ambii umeri. Era în apă, trebuia să coboare la nu știu câți metri adâncime, să iasă afară să îmi spună mie și eu să țin minte cinci sau șase nu mai știu ce. Când mi l-a spus pe al doilea deja pe primul îl uitasem. A fost crunt”, a povestit Nico în timpul podcastului lui Horia Brenciu.

Deși pentru ea a fost dificil, artista a precizat că locuitorii din Filipine erau fericiți cu puținul pe care îl aveau.

„Până și dormitul, până și toaleta, mă duceam era plină de… la mine a fost crunt. Ei câștigau 2-300 de euro pe lună și erau super fericiți. Nu aveau decât apă călâie și mă spălam cu pic pic pic și mi se părea că e rece. La toaletă nu puteai să intri”, a mai spus ea.

Citește și: Luminița Anghel a împlinit 55 de ani. Cum și-a întâlnit soțul: „Este mai mic cu 10 ani, dar diferența de vârstă nu contează”

Citește și: Cum a ajuns Cristina Ich să aibă găuri la nivelul feței după o procedură estetică: „Trei săptămâni am stat în casă”

Luminița Anghel, dorită de Mona Segall la Asia Express

Luminița Anghel (55 ani), și ea invitata lui Horia Brenciu în același podcast, a dezvăluit că și ea este intens căutată de producătorii Asia Express pentru a participa la această emisiune. Însă, artista a precizat că nu ar accepta pentru nimic în lume.

„Pe mine de ceva ani mă sună înainte de fiecare sezon. Nu m-aș duce în viața vieților mele”, a subliniat ea.

„Eu sunt scârboasă în primul rând, nu aș putea niciodată să înghit ouă crude sau să mă culc cu șobolanii. Știu de la colegi din showbiz că erau reale poveștile cu șobolanii, că îți cădeau șobolanii de deasupra pe cap. Pentru niciun ban din lume (nu m-aș duce)”, a mai spus ea.

Nico a confirmat și ea povestea cu necuvântătoarele care îi vizitau noaptea.

„Șopârla era deasupra și eu nu am dormit toată noaptea, mă gândeam: nu pleacă de acolo?”, a povestit ea.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Nico și Luminița Anghel

Sursă foto: Captură video, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton