Laura Cosoi: „Nu îmi amintesc să fi trăit asta de 5 ani încoace!” Prin ce trece actrița după ce a anunțat că este însărcinată

.

Laura Cosoi se confruntă în perioada aceasta cu unele probleme de sănătate care îi îngreunează gestionarea activităților zilnice.

În vârstă de 42 de ani, actrița, care așteaptă să devină mama pentru a patra oară, a dezvăluit în mediul online că este răcită de o săptămână și în ultimele zile i-a fost greu să meargă la filmări și să aibă grijă de fete.

„Tare greu mi-a fost zilele astea să gestionez filmările, repetițiile, chiar și copiii”

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au împreună trei fiice – Rita (5 ani), Vera (2 ani și patru luni) și Lara (un an și jumătate).

Mă lupt de o săptămână cu răceala care nu îmi dă pace și tare greu mi-a fost zilele astea să gestionez filmările, repetițiile, chiar și copiii… De ieri însă, Cosmin a plecat cu fetițele la schi, motiv pentru care aseară, când m-am întors de la Chefi la cuțite, casa era goală.

Nu îmi amintesc să fi trăit asta de 5 ani încoace. M-am demachiat și m-am cuibărit cu un ceai în brațe în fața televizorului. Mă luase somnul la un moment dat, dar m-am încăpățânat să mai văd vreo două episoade din True Detective. În fine, am dormit buștean până azi la 10… eu credeam că este 7.

Mi-am băut cafeaua, am mâncat o felie de cozonac și iar m-am cuibărit în canapea. După prânz am pornit spre teatru. Acum sunt acasă. Pot spune că a fost o seară frumoasă. Și mai pot spune că oricât de mult îmi place haosul minunat din viața mea, astea două zile au venit ca un balsam” – a povestit Laura Cosoi pe pagina ei de Instagram.

Laura Cosoi: „Nu mă mai sună părinții să mă felicite, nu mă mai îmbrățișează!”

Actrița și-a pierdut mama la sfârșitul lui 2023, chiar înainte de Crăciun. Chiar la începutul  noului an, când actrița a împlinit 42 de ani, a dezvăluit că ultima perioadă din viața ei a foste extrem de grea și acum că i-a murit mama este “copilul nimănui”.

Citeşte şi: Laura Cosoi, despre viața cu trei copii: „Mai răbufnesc uneori”. Cât de implicat este soțul actriței

Citeşte şi: Laura Cosoi, imagine emoționantă cu mama ei, înainte de moartea Ligiei Cosoi: „Cel mai dulce pupic!”

Citeşte şi: Laura Cosoi, mesaj la trei ani de la moartea tatălui: „Nu mi-aș fi putut imagina viața fără el, dar am învățat să trăiesc cu dorul”

Citeşte şi: Ce diferență de vârstă este între Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean. „Iubirea trebuie să fie pe primul loc!”

„Nimeni și nimic nu te pregătește pentru șocul despărțirii de părinți. Au fost momente când simțeam că nu mai pot trage aer în piept, atât era de dureroasă realitatea. În acești 3 ani, am încercat să supraviețuiesc vieții mele separat, drept mama pentru fetițe, soție pentru Cosmin, dedicându-mă proiectelor profesionale, laturii sociale.

„Nu mai sunt copilul nimănui!”

Mâine va fi prima aniversare fără părinții mei, primul an în care nu mai sunt copilul nimănui. Nu mă mai sună părinții să mă felicite, nu mă mai îmbrățișează, nu mă mai fac să mă simt cel mai special om de pe pământ, așa cum mă simțeam de fiecare dată. Dar i-am avut 42 de ani alături de mine. Și am fost norocoasă că m-am simțit, înainte de toate, foarte iubită.

Sunt, așadar, binecuvântată că i-am avut lângă mine, că am putut să împărtășesc cu ei cele mai frumoase și importante etape ale vieții mele, că m-au învățat să fiu Om înainte de toate! Le sunt recunoscătoare că mi-au dat multă libertate, că mi-au dat încredere să pot face alegeri înțelepte, să îmi asum decizii importante, să fiu un om responsabil și le cer iertare dacă le-am greșit” – a transmis Laura Cosoi spațiul virtual.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton