Ce vârstă are, de fapt, iubitul Larisei Iordache: „Sunt mai mare decât el. Gândirea lui mă fascinează!”

.

Ce diferență de vârstă este între Larisa Iordache și iubitul ei, Cristian Chiriță. Anul 2024 a început pentru Larisa Iordache și iubitul ei, Cristian Chiriță, cu o cerere în căsătorie ca în povești.

Fosta gimnastă, în vârstă de 27 de ani, este într-o relație cu Cristian, campion național la tenis de masa, de aproape un an, iar cei doi au făcut acum următorul pas în relație și s-au logodit. Cererea în căsătorie a avut loc la un restaurant, într-un cadru foarte romantic.

Ce diferență de vârstă este între Larisa Iordache și iubitul ei: „La început am fost amândoi foarte emotivi”

“Am ieșit noi doi să mâncăm, cam asta a fost ideea, Cristian încercând să mă surprindă, însă fiind atât de emoționat, cumva mi-am dat seama că ceva se întâmplă. M-a surprins într-adevăr cu tot ce a făcut, mai ales la restaurant când am urcat pe acoperiș și totul era pregătit foarte frumos. Bineînțeles momentul în sine a fost unul special.  A fost foarte frumos și este în continuare foarte frumos.

La început am fost amândoi foarte emotivi într-un sens foarte bun, pentru că eram surprinși amândoi că lucrurile funcționează atât de bine și cumva se întâmplă acest pas. Dar după aceea ne-am revenit, pentru că ne-am bucurat alături de cei dragi și bineînțeles unul de altul în primul rând” – a declarat Larisa Iordache pentru Unica.

Cum s-au cunoscut Larisa Iordache și Cristian Chiriță

Larisa Iordache și Cristian Chiriță s-au cunoscut în 2023, prin intermediul rețelelor de socializare, iar povestea lor de dragoste a escaladat rapid.

Citeşte şi: Larisa Iordache, drama care i-a schimbat complet viața. Prin ce tragedie a trecut fosta concurentă de la „America Express”

Citeşte şi: Larisa Iordache, primele declarații despre nunta cu Cristian Chiriță: “Ne-a luat totul ca un val fain, proaspăt și cu tot felul de emoții”/ Exclusiv

Citeşte şi: Larisa Iordache, despre viața de sportiv de performanță: „Au fost momente în care îmi doream să fiu doar un copil” / Video

Citeşte şi: Cum se înțelege Larisa cu mama iubitului ei, Cristian Chiriță: “Se simte în momentul în care stăm cu toții la masă”/ Exclusiv

“Eu sunt un pic mai mare decât el”

Cristian Chiriță este originar din Republica Moldova, dar trăiește în România. El este multiplu campion național la tenis de masă în proba de dublu la Juniori, Tineret și Seniori, multiplu campion la Top 12 Juniori și activează la CSM Constanța. Cristian are 23 de ani, fiind cu patru ani mai tânăr ca logodnica lui.

“Eu sunt un pic mai mare decât el, sunt mai mare cu 4 ani, vârsta este irelevantă, însă gândirea lui mă fascinează, pentru că zilnic, cumva, descopăr ceva nou și atunci pe mine asta mă încântă și ne împingem unul pe celălalt să progresăm, să facem lucruri faine, în același timp să ne și relaxăm împreună, suntem ok, asta contează” – ne-a mai spus Larisa, acum câteva săptămâni.

Larisa Iordache: „Când ne este foame mergem la mama lui!”

Fosta gimnastă are o relație excelentă și cu mama lui Cristian, iar viitoarea soacră este mereu bucuroasă când cuplu merge s-o viziteze.

„Mergem la familii și mâncăm, când ne este foame mergem la mama lui, în partea cealaltă mergem la cumnata mea, care gătește foarte bine” – a mai spus Larisa Iordache.

Larisa Iordache s-a retras din activitatea sportive în 2021, din cauza accidentărilor repetate. În prezent, ea este antrenoare de gimnastică.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton