De ce i-a ascuns Mark Ruffalo soției lui că avea o tumoare pe creier: „Când i-am spus a crezut că glumesc”

.

Actorul Mark Ruffalo a aflat că avea o tumoare pe creier înainte să devină tată pentru prima oară. Fiindcă soția lui, Sunrise Coigney, urma să-l nască pe fiul lor, Keen, actorul a ținut diagnosticul secret. Într-un podcast recent, Mark a detaliat experiența înfricoșătoare.

Invitat în podcastul „Smartless”, găzduit de Jason Bateman, Sean Hayes și Will Arnett, Mark Ruffalo a povestit cum a aflat că avea o tumoare pe creier. Mark și soția lui urmau să devină părinți în doar câteva luni când actorul a visat că avea o tumoare pe creier, coșmar care s-a adeverit.

Motivul pentru care Mark Ruffalo i-a ascuns soției lui că avea o tumoare pe creier

Mark Ruffalo mai avea o săptămână de filmări pentru pelicula „The Last Castle” când s-a trezit din „acest vis nebun, ca niciun alt vis de până atunci”. „Era exact ca: «Ai o tumoare pe creier». Nici măcar nu era o voce”, a povestit actorul. „A fost doar conștiință pură: «Ai o tumoare pe creier și trebuie să te confrunți cu ea imediat»”, a completat.

Deși, în afara unei infecții la ureche, nu mai avusese niciun alt simptom până la acel moment, Mark Ruffalo avut un sentiment nefast și a decis să meargă la medic. În urma analizelor, s-a dovedit că, într-adevăr, actorul avea o tumoare pe creier.

Citește și: Actorii „uitați” la nominalizările pentru Premiile Oscar 2024. Leonardo DiCaprio și Margot Robbie, printre starurile care nu au ajuns pe listă

„Asistenta l-a chemat pe doctor și i-am auzit vorbind în cealaltă cameră. Apoi asistenta a intrat în salon ca un zombi”, a povestit actorul. „Mi-a zis: «Ai o masă în spatele urechii stângi de mărimea unei mingi de golf. Nu știm ce este. Nu putem spune până când nu facem o biopsie»”, a adăugat.

Pentru că soția lui era pe cale să nască, Mark Ruffalo a decis să amâne să-i spună. „Avea planul de naștere făcut, a făcut yoga, aveam o doula, comandasem o cadă cu hidromasaj”, a spus el. „Am spus: «Nu pot».”

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry, apariție surpriză pe covorul roșu. Rochia cu care ducesa a făcut furori la premiera filmului „Bob Marley”

„Când i-am spus lui Sunny despre asta, mai întâi a crezut că glumesc”

Tumoarea, din fericire, s-a dovedit a fi benignă. Actorul din „Avengers” i-a dat, în cele din urmă, vestea soției sale, la o săptămână după ce l-a născut pe fiul lor. Atunci, actorul se pregătea să meargă la neurolog pentru a-i da un plan de tratament.

„Când i-am spus lui Sunny despre asta, mai întâi a crezut că glumesc”, a spus Ruffalo. „Apoi a izbucnit în lacrimi și a spus: «Întotdeauna am știut că vei muri tânăr».” Operația de îndepărtare a masei a avut o șansă de 20% de a omorî nervul din partea stângă a feței și o șansă de 70% de pierdere a auzului la urechea stângă, a mai spus Ruffalo în podcast.

Citește și: Cine sunt și cum arată viitorii regi și regine ai caselor regale din Europa

S-a trezit complet surd într-o ureche și nu și-a mai recăpătat niciodată auzul. Paralizia facială inițială de pe partea stângă s-a rezolvat în decurs de un an de la operație. La acea vreme, Mark Ruffalo și-a spus: „Ia-mi auzul, dar lasă-mă să-mi păstrez fața și să fiu tatăl acestor copii”.

Mai târziu, el și Sunrise Coigney au devenit părinții a încă doi copii, două fete, Bella, acum în vârstă de 18 ani, și Odette, în vârstă de 16 ani.

Foto: Hepta.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton