Reese Witherspoon a împărțit Internetul în două cu acest desert cu zăpadă. „Este murdară. Yuck!” Ce spun experții despre consumul de zăpadă

.

Reese Witherspoon a împărțit Internetul în două cu acest desert cu zăpadă. Videoclipul de pe TikTok are peste 4.000 de comentarii atât pro, cât și contra consumului de zăpadă.

Actrița Reese Witherspoon a umplut două căni cu zăpada adunată pe grătarul din curtea casei. A adăugat cafea infuzată la rece, sirop de ciocolată și de caramel sărat.

Reese Witherspoon a stârnit reacții pro și contra cu acest desert de zăpadă

Desertul rezultat, pe care actrița l-a denumit „Salted Snowy Capuccino”, a stârnit numeroase reacții pro și contra consumului de zăpadă.

De o parte s-au poziționat cei care consideră consumul de zăpadă periculos, iar de cealaltă cei care au mai consumat zăpadă în trecut fără reacții adverse.

„Zăpada nu e comestibilă. Te poți îmbolnăvi serios”, a comentat cineva. „Draga mea, te rog caută pe Internet cât de murdară este zăpada. Există videoclipuri cu ea la microscop. Îți va veni să vomiți și nu vei mai face asta”, a scris altcineva. „Zăpada este murdară. Yuck!”, a mai comentat o persoană.

„Când eram mică obișnuiam să mănânc zăpadă și sunt bine. Am aproape 43 de ani”, a comentat o altă persoană. „Arată delicios”, a mai scris cineva.

Citește și: Ce ținute au purtat vedetele la Critics Choice Awards. Reese Witherspoon, apariție rară cu fiica sa, Ava

Citește și: Reese Witherspoon a venit la Globurile de Aur 2024 cu fiul ei. Ce mult seamănă Deacon cu fostul ei soț, Ryan Phillippe

Cât de sigur este consumul de zăpadă

Zăpada este în mare parte apă. Când temperaturile scad, umezeala care ar fi devenit ploaie îngheață sub formă de cristale minuscule și frumoase care cad din cer.

Potrivit The Washington Post, oamenii de știință au descoperit că zăpada proaspătă poate conține pesticide, funingine, mercur sau formaldehidă.

John Pomeroy, un cercetător care studiază resursele de apă și schimbările climatice la Universitatea din Saskatchewan, sugerează că este mai bine să așteptați câteva ore de ninsoare înainte de a colecta zăpada pentru un desert ca cel pregătit de Reese Witherspoon.

Zăpada acționează ca un fel de burete care curăță atmosfera, explică el. Cu cât zăpada cade mai mult, cu atât nivelul de poluare a aerului și, deci, a zăpezii, este mai scăzut, relatează NPR.

Voi ați mânca un astfel de desert?

Foto: Instagram; TikTok

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton