Cum arăta Roxana Nemeș la începutul carierei, când forma un cuplu cu Radu Groza. „Am reușit să dau jos 12-13 kg” / Galerie foto

.

Roxana Nemeș s-a lansat în 2010, cu piesa „Give a Little More”. La acea vreme, cântăreața forma un cuplu cu impresarul ei, Radu Groza. Fosta pereche s-a despărțit în primăvara anului 2015, după șase ani de relație.

La momentul despărțirii, Radu Groza a declarat că Roxana Nemeș l-a înșelat cu un alt bărbat, respectiv Călin Hagima, actualul soț al concurentei de la Survivor All Stars. Atunci, artista a negat acuzațiile impresarului. Roxana și Călin s-au căsătorit în septembrie 2021.

Cum arăta Roxana Nemeș la începutul carierei

„Am aflat din presă că ne-am despărțit. Nu am căutat alt impresar. Nu este acesta motivul. Motivul este cu totul altul. Vreau să conving pe toată lumea că nu am plecat cu altcineva. (…) Radu și cu mine avem de foarte mult timp probleme în cuplu. Am zis să luăm o pauză ca să rezolvăm problemele, el a zis că nu le vede. Eu am luat decizia de a pleca de acasă”, spunea artista în 2015.

S-a căsătorit cu Călin Hagima

Roxana Nemeș și soțul ei, Călin Hagima, s-au cunoscut în timpul unei drumeții pe munte. Apoi, Roxana a povestit că destinul i-a pus față în față pe parcursul unui an și jumătate. La acea vreme, Călin Hagima ajuta mai mulți artiști din România să filmeze videoclipuri pentru piesele lor.

Citește și: Survivor All Stars România: Prima „faimoasă” trimisă acasă. Roxana Nemeș, critici dure: „Fiecare aici vrea să fie șef” / Update

Cum se menține Roxana Nemeș în formă

La aproape 35 de ani, cântăreața are o siluetă suplă și tonifiată, însă nu s-a numărat dintotdeauna printre „norocoasele” care pot mânca orice fără „consecințe”. Timp de opt ani, solista a făcut balet, în cele din urmă renunțând la acea pasiune în favoarea carierei muzicale.

Ulterior renunțării la balet, Roxana a luat în greutate. Cel mai mult, cântăreața a avut în jurul a 70-75 de kilograme, la 1,74 m înălțime. Acum, cântăreața se menține la în jur de 54-55 de kg. După ce a urmat mai multe diete fără rezultate, Roxana Nemeș și-a revizuit alimentația.

Citește și: Roxana Nemeș și Călin Hagima au investit 1 milion de euro în noua casă. „Am făcut-o verde și smart” / Exclusiv

„Este foarte important să mâncăm cât mai puțin”

Roxana Nemeș
Roxana Nemeș

„Sunt om, n-o să pot ține o dietă toată viața. De șapte ani încoace am învățat să mă mențin mâncând de toate. Dar, din punctul meu de vedere, este foarte important să mâncăm cât mai puțin. Să mâncăm din toate, și dulciuri și prăjeli, dacă ne plac, dar câte puțin. Puțin, puțin, puțin”, ne-a povestit Roxana Nemeș în septembrie 2021, la Unica Urban Party.

În trecut, Roxana Nemeș spunea că a reușit să slăbească mâncând brânzeturi slabe plus salate sau legume des și la orice oră, timp de patru zile pe săptămână. Următoarele trei zile mânca doar fructe și legume sau doar fructe și iaurt. Apoi, două zile mânca legume cu carne, în special piept de pui.

Citește și: Roxana Nemeș a slăbit spectaculos și nu s-a mai îngrășat un gram. „Stop diete! Mănânc toate prostiile.”

„Așa am reușit să dau jos 12-13 kilograme”

„În plus, înainte de un eveniment important, nu consum decât iaurt și mere sau portocale. Atât! Așa am reușit să dau jos 12-13 kilograme”, mai spunea Roxana atunci. Pe lângă alimentație, cântăreața face mișcare la sală și acasă, are un stil de viață activ și bea foarte multă apă.

Deși muzica este adevărata ei pasiune și are studii în Jurnalism, Roxana Nemeș nu a vorbit până la vârsta de 3 ani. „M-au dus ai mei la logoped. Medicul i-a spus mamei să nu-și facă griji, că sunt doar leneșă. După ce mi-am dat drumul, nu am mai tăcut!”, povestea în urmă cu câțiva ani, pe YouTube.

Foto: Facebook; Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton