Cine este Daniel Niculescu, soțul Andreei Tonciu, și cu câți ani este mai tânăr decât ea. „Eram mare golan!”

.

Cine e Daniel Niculescu, soțul Andreei Tonciu. Concurentă la Survivor All Stars România, Andreea Tonciu a fost prima faimoasă eliminată din competiție. În vârstă de 37 de ani, vedeta de televiziune a părăsit echipa Faimoșilor și reality show-ul în urma unui duel cu Roxana Nemeș, în ediția din 18 ianuarie 2024.

Andreea Tonciu s-a declarat mulțumită de experiența din Republica Dominicană. Ea a povestit după eliminare că dorul de casă, de soțul Daniel Niculescu și fetiță a copleșit-o în toată perioada cât a stat în competiția Survivor All Stars.

Cine este Daniel Niculescu, soțul Andreei Tonciu

“Oriunde aș merge, dacă nu sunt cu fiica mea, dorul de ea mă apasă. Asta am spus-o și o mai repet. Eu sunt obișnuită să fiu cu ea toată ziua. Așa că e normal că mă gândeam la ea, la soțul meu și toți ai mei. Cu toate acestea, greu mi-a fost noaptea – când trebuia să dormim, deoarece mi-era imposibil să mă adaptez acolo. Colegii au încercat să mă ajute, iar când intram pe traseu, îmi spuneau să mă gândesc la victorie. Din păcate, nu a fost așa” – a spus Andreea Tonciu, în exclusivitate pentru Unica.ro, după eliminarea de la Survivor All Stars România.

Andreea Tonciu este căsătorită cu soțul ei, Daniel Niculescu, din 2016. Cei doi au împreună o fetiță, Rebecca Maria.

Cum s-au cunoscut Andreea Tonciu și Daniel Niculescu. „Eu nu sunt o fire romantică. Nu-mi trebuie trandafiri”

Daniel Niculescu are 32 de ani, între el și Andreea Tonciu fiind o diferență de vârstă de 5 ani. Daniel activează în domeniul afacerilor, a practicat boxul de performanță și este pasionat de fitness. El a locuit o perioadă în Bologna, Italia, unde și-a făcut o parte din studii. Spre deosebire de soția sa, Daniel Niculescu preferă să stea departe de lumea mondenă și de atenția publicului. Daniel și Andreea s-au întâlnit la mall.

„Erau la un mall şi s-au văzut întâmplător. Au rămas împreună de atunci. Şi au trecut aproape trei luni”, spunea acum ceva vreme un apropiat al cuplului.

Cum se înțelege soțul Andreei Tonciu cu soacra lui

Daniel Niculescu are o relație excelentă cu soacra lui. Mama Andreei are numai cuvinte de laudă la adresa ginerelui ei și spune că se bucură că face parte din familia lor.

„Avem o relație fiică-mamă foarte ok, suntem cele mai bune prietene. De mică îmi spunea tot și când ieșea cu băieții îmi spunea tot ce făcea. Andreea nu mi-a adus foarte mulți băieți la ușă, unii mi-au plăcut, alții nu. Din șapte câți mi-a adus acasă, doi mi-au plăcut, în rest nu au fost ce trebuia.

Citeşte şi: Cine este Andreea Tonciu de la Survivor All Stars România. Cu ce se ocupă soțul ei și cum arăta înaintea operațiilor estetice

Citeşte şi: Cine este Jador de la Survivor All Stars, cum a ajuns celebru și care este numele lui real: ”Am stat flămând. N-aveam bani să mănânc”

Citeşte şi:Tonciu se pregătește de o schimbare notabilă de look. „Buze mai mari și ochi de pisică!”

Citeşte şi: „Fără mine, Survivor nu ar exista. Ar fi ca Luvrul fără Mona Lisa”. Tonciu, criză de plâns la Survivor All Stars și schimb dur de replici cu Elena Ionescu

Acum mi-a adus un ginere foarte frumos, neașteptat, ea întotdeauna a fugit de băieții frumoși și acum i-a dat Dumnezeu un băiat superb. Mă bucur că nu a schimba-o televiziunea și că este un om normal. Sinceră să fiu nu aș schimba nimic la ea, dar mă deranjează tonul ei. Nu ai ce-i face, seamănă cu tatăl ei, e produsul nostru”, dezvăluia mama Andreei Tonciu, pentru Antena Stars.

Cu o altă ocazie, tot pentru aceeași sursă, Daniel Niculescu a spus că relația cu Andreea Tonciu l-a schimbat mult și l-a liniștit, pentru că era un “mare golan”.

„Hai să fim sinceri, cine nu se ceartă, e normal. N-a fost niciodată discuția să plec de acasă, nici măcar nu am avut vreo ceartă foarte serioasă, dar să ajungem la divorț. Îi spun mereu că nu știu cum a reușit să mă schimbe. Sunt foarte fericit pentru că îmi place viața asta. M-a schimbat total, eram alt om. Eram mare golan, dar m-am liniștit, am o familie frumoasă și sunt foarte fericit”, a precizat Daniel Nicolescu, soțul Andreei Tonciu.

Andreea Tonciu și Daniel Nicolescu dorm separați

Fosta concurentă de la Survivor povestea în urmă cu câteva luni că de când a venit pe lume fetița ei, Rebecca, nu mai doarme în același pat cu soțul. Ea prefer să stea cât mai mult timp posibil cu fata și spune că nu are nevoie de clipe romantice cu Daniel Niculescu.

„Eu nu sunt o fire romantică. Nu-mi trebuie trandafiri, ineluşe, cadouaşe. Eu cu soţul meu mă întâlnesc aşa sporadic ziua sau când doarme Rebeca. Dorm cu fiica mea în pat noaptea, nu cu soţul meu” – a spus Andreea Tonciu, la XtraNight Show.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton