Heidi Klum, strălucitoare la petrecerea Walt Disney de după gala premiilor Emmy. Cele mai frumoase ținute ale vedetelor

.

Heidi Klum s-a aflat în centrul atenției la petrecerea de după gala premiilor Emmy, organizată de compania Walt Disney, în Los Angeles. Modelul german în vârstă de 50 de ani a arătat spectaculos într-o ținută turcoaz care i-a pus în evidență silueta.

Deși Heidi nu a fost prezentă la gala Emmy din acest an, a atras atenția la petrecerea de după eveniment, cu rochia ei cu detalii înfășurate și o trenă lungă și dramatică.

Heidi Klum, strălucitoare la petrecerea Emmy

Ținând pasul cu tema, și-a împodobit urechile cu cercei turcoaz și a purtat creion de ochi albastru pentru a-și evidenția ochii căprui. Supermodelul și-a lăsat buclele blonde să cadă libere, în valuri.

Heidi Klum a postat și pe Instagram câteva imagini unde și-a expus ținuta uluitoare.

„Noaptea premiilor Emmy”, a scris ea în descrierea unui clip în care este prezentată rochia și pus în evidență machiajul.

De asemenea, la eveniment au fost prezenți starurile The Bear, Ayo Edebiri, în vârstă de 28 de ani, și Jeremy Allen White, în vârstă de 32 de ani, au participat la eveniment cu premiile Emmy în mână.

Edebiri a luat acasă premiul pentru cea mai bună actriță în rol secundar într-un serial de comedie, în timp ce White a câștigat titlul de cel mai bun actor într-un serial de comedie.

Actrița a arătat superb într-o rochie din piele structurată neagră fără mânec.

Jaina Lee Ortiz, în vârstă de 37 de ani, a întors capetele într-o rochie neagră de dantelă, sub care a purtat platuri negri pentru sâni.

Lizzy Caplan, în vârstă de 41 de ani, a arătat încântător într-o rochie delicată din dantelă neagră. Aceasta a optat pentru un ruj roșu aprins, iar restul machiajului a fost unul natural.

Citește și: Cele mai stylish ținute de la Globurile de Aur 2024 și lista completă de câștigători / Galerie foto

Citește și: Ce ținute au purtat vedetele la Critics Choice Awards. Reese Witherspoon, apariție rară cu fiica sa, Ava

Citește și: Apariție șocantă pe covorul roșu la Premiile Emmy. Cum s-au îmbrăcat cele mai cunoscute vedete / Galerie foto

Citește și: Donatella Versace: 6 reguli vestimentare care nu ar trebui ignorate

The Bear, Succesion și Beef, marii câștigători ai serii

Gala premiilor Emmy a fost una memorabilă. Serialele „Succession” și „The Bear” au obținut fiecare câte șase premii, iar „Beef” a cucerit cinci trofee.

„Succession” (HBO/ Max) a primit trofeul pentru cel mai bun serial dramă, iar Kieran Culkin și Sarah Snook au fost desemnați cel mai bun actor și cea mai bună actriță, fiecare dintre ei intrând în acest an în categoria rol principal după ce anterior se prezentaseră ca actori secundari.

„The Bear” (FX), desemnat cel mai bun serial de comedie, a fost cel mai premiat program din acest an, cu 10 trofee în total, inclusiv patru victorii anterioare la Creative Arts Emmy, dedicate în principal domeniilor tehnice, precum cinematografia și sunetul.

„Beef” (Netflix) a obținut trofeele pentru cea mai bună miniserie TV, cel mai bun actor într-o miniserie și cea mai bună actriţă într-o miniserie.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum s-au îmbrăcat vedetele la petrecerea Emmy organizată de Walt Disney

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton