Cine este Andreea Tonciu de la Survivor All Stars România. Cu ce se ocupă soțul ei și cum arăta înaintea operațiilor estetice

.

Cine este Andreea Tonciu de la Survivor All Stars: vârstă, studii, carieră, viața personală. Andreea Tonciu este una dintre concurentele de la Survivor All Stars România, care începe din 16 ianuarie, de la ora 21:30, la Pro TV și pe Voyo.

Andreea Tonciu s-a întors în Republica Dominicană, deși în 2022 declara că nu ar mai repeta experiența Survivor România. Modelul a participat și în al treilea sezon al show-ului TV.

Cine este Andreea Tonciu de la Survivor All Stars. Ce facultate a urmat și cum a debutat în televiziune

Cine este Andreea Tonciu de la Survivor All Stars. În vârstă de 37 de ani, Andreea Tonciu s-a născut pe 12 mai 1986 și este o personalitate TV și online.

Andreea Tonciu a absolvit Facultatea de Management Turistic și este implicată în afacerea familiei. Alături de părinți, Andreea Tonciu gestionează afacerea acestora, un lanț de florării din București.

Cine este Andreea Tonciu de la Survivor All Stars. Andreea Tonciu a debutat în televiziune într-o emisiunea matrimonială. Ulterior a devenit asistentă TV în emisiunea „La șuetă cu Bahmu” (Kanal D), găzduită de Adriana Bahmuțeanu. În cadrul acesteia, Andreea Tonciu prezenta prognoza meteo.

Citește și: Andreea Tonciu se pregătește de o schimbare notabilă de look. „Buze mai mari și ochi de pisică!”

Andreea Tonciu – carieră. A fost concediată în direct

După ce a refuzat să-și îndeplinească atribuțiile de serviciu, Andreea Tonciu a fost concediată de Adriana Bahmuțeanu în direct. Mai târziu, Andreea Tonciu a devenit asistentă TV în emisiunea „Un show păcătos” (Antena 1), prezentată de Dan Capatos.

Cu timpul, concurenta de la Survivor All Stars a devenit o prezență constantă în peisajul TV din România, participând în diverse show-uri de pe micul ecran.

Citește și: Andreea Tonciu se pregătește de o schimbare notabilă de look. „Buze mai mari și ochi de pisică!”

Andreea Tonciu a participat în reality show-urile „Poftiți pe la noi”, „Bravo, ai stil!”, „Survivor România” și „Splash! Vedete la apă”, printre altele.

Competiția „Bravo, ai stil!” a încheiat-o pe locul 3, iar la „Splash! Vedete la apă” a uimit juriul și publicul telespectator cu o săritură de la 5 metri.

Citește și: Andreea Tonciu, operată de urgență: „M-am văzut desfigurată la față”

Andreea Tonciu – viața personală. Este căsătorită cu Daniel Niculescu și au împreună un copil

„Andreea când era mică era un copil mai rebel. Tot timpul să facă ce vrea ea, cum face și acum. Avem o relație fiică-mamă foarte ok, suntem cele mai bune prietene. De mică îmi spunea tot. Și când ieșea cu băieții îmi spunea tot ce făcea. Andreea nu mi-a adus foarte mulți băieți la ușă. Unii mi-au plăcut, alții nu”, mărturisea mama Andreei Tonciu în urmă cu ceva timp.

Timp de șase ani, Andreea Tonciu a format un cuplu cu fotbalistul Nicolae Mitea. Apoi, vedeta TV a fost într-o relație cu Giani Kiriță.

Citește și: Andreea Tonciu, atac la adresa femeilor care își măresc buzele. „Nu vi se mai vede nasul!”

„Auzi, vrei să zic ceva, aici, în premieră la tine? Primul băiat din viața mea care este frumos (n.red.: Daniel Niculescu). Sora ta a avut numai urâți la viața ei și mi-a dat Dumnezeu un bărbat super frumos”, a declarat Andreea Tonciu, la „Fiță cu Adiță”.

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu formează un cuplu din anul 2015 și s-au căsătorit după un an de relație, în 2016. Andreea și Daniel au împreună o fetiță, Rebecca Maria, în vârstă de 7 ani. Daniel Niculescu este fost sportiv de performanță. Soțul Andreei Tonciu a locuit o vreme la Bolognia, a practicat boxul mai mulți ani, iar în prezent conduce unul sau mai multe business-uri.

Citește și: De ce și-a retras Andreea Tonciu fiica de la școala de stat: „Vreau să fie în siguranță”

Cum arată apartamentul de 150.000 de euro al Andreei Tonciu

Anul trecut, Andreea Tonciu și Daniel Niculescu și-au cumpărat un nou apartament, în valoare de 150.000 de euro. În aceeași perioadă, Andreea Tonciu și Daniel Niculescu au mai făcut o achiziție importantă, și-au cumpărat o nouă mașină. Automobilul i-ar fi costat 200.000 de euro.

Cum arăta Andreea Tonciu înaintea operațiilor estetice. „Cu excepția operației estetice de la nas nu am absolut nimic la față”

Andreea Tonciu a optat pentru două operații estetice. Și-a mărit bustul și și-a remodelat nasul. Totodată, Andreea Tonciu a apelat la mai multe intervenții estetice minim-invazive, cum ar fi injecțiile cu acid hialuronic.

„Cu excepția operației estetice de la nas nu am absolut nimic și chiar vreau să îmi fac ceva la față. În viitorul apropiat vreau să îmi fac și eu buzele puțin mai mari și ochi de pisică să fiu o pisică care zgârie rău”, declara Andreea Tonciu în urmă cu ceva timp, pentru Click!.

Foto: Instagram/Andreea Tonciu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton