Cine este Jorge de la Survivor All Stars. Cum a obținut iertarea soției după ce a înșelat-o

.

Cine este Jorge de la Survivor All Stars. Jorge, pe numele lui real George Papagheorghe, își testează limitele în sezonul suprem Survivor All Stars, show care începe din 16 ianuarie la PRO TV.

Jorge, pe numele din buletin George Papagheorghe, s-a născut în Constanța, pe 22 iunie 1982. A prins gustul muzicii de la tatăl său, care cânta la nunți din Macedonia în perioada copilăriei sale, confom Wikipedia.

Cine este Jorge de la Survivor All Stars – carieră

Cine este Jorge de la Survivor All Stars. Jorge este un cântăreț român, dansator și prezentator de televiziune care s-a făcut remarcat în anul 2003, după ce a participat la emisiunea concurs Popstars, difuzată de Pro TV. A ajuns să facă parte din trupa Cocktail, alături de Mihai Dăscălescu, Sandrina Agape, Raluca Coman, și Teodora Vasu. Formația s-a destrămat la finele anului 2005, dar cariera lui Jorge în lumea televiziunii a continuat.

Cine este Jorge de la Survivor All Stars. A fost prezentator al show-ului România dansează, difuzat din din 2013 pe Antena 1, a participat și la Dansez pentru tine în sezonul 10, a făcut parte din concurenții primului sezon Te cunosc de undeva!, iar cel de-al doilea sezon al show-ului de la Antena 1 l-a și câștigat.

Jorge a absolvit Academia de Studii Economice, din București, secția Managementul Afacerilor. În prezent, realizează podcastul de succes Vorba lu’ Jorge și va putea fi urmărit la Survivor All Stars, la Pro TV, din 16 ianuarie 2024.

Jorge – viață personală

Cine este Jorge de la Survivor All Stars. Jorge are la activ două mariaje, doi copii, pe David și Karina, dar e un adevărat tată și pentru, Ilinca, fiica soției sale, Ramona Prodea, dintr-o altă relație.

Artistul și soția lui, Ramona Prodea, au fost la un pas de divorț

Cine este Jorge de la Survivor All Stars. Jorge și actuala lui parteneră de viață, Ramona Prodea, au avut o relație cu multe furtuni și s-au confruntat chiar cu un episod de infidelitate. Au fost aproape de divorț, dar, la un moment dat, artistul și partenerea lui de viață și-au mai dat o șansă, iar acum se simt împliniți. Chiar dacă Jorge are 41 de ani, iar Ramona Prodea 51, diferența de vârstă nu mai e un impediment.

„Primul an pentru mine a fost cel mai dificil, până ne-am calibrat. La un moment dat, mă hotărâsem, eu nu mai pot așa, vreau să divorțăm. Atunci aveam noi niște discuții. Da, eram în vacanță și, în momentul acela, cumva m-am simțit ușurată. Am zis că asta e, înseamnă că nu a fost să fie, dar nu stric acum vacanța copiilor. Dar a fost ceva magic în vacanța respectivă, că ne-am reconectat și au dispărut toate îndoielile și toate frământările mele. Eu de atunci nu m-am mai gândit niciodată la asta”, a precizat soția lui Jorge, anul trecut, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Ce diferență de vârstă este între Jorge și soția sa

Solistul recunoaște că și diferența de vârstă a fost o problemă. Treptat a ajuns, însă, să se obișnuiască cu acest aspect și să fie mândru de cea pe care o are lângă el. „Noi suntem căsătoriți de 10 ani, exact diferența dintre noi. La început nici eu nu credeam că vom rezista atât. Am realizat că ea nu și-a pus niciodată problema asta”, a mărturisit Jorge de la Survivor All Stars.

Jorge a mai fost căsătorit cu Alina Laufer: „Stăteam și cu părinții ei și era destul de greu la un moment dat”

Jorge de la Survivor All Stars a mai fost căsătorit în trecut cu Alina Laufer, cu care are o fiică, pe Karina, care acum are 15 ani. Artistul a explicat, la un moment dat, care a fost motivul pentru care au pornit pe drumuri separate. Jorge recunoaște că o problemă a fost și faptul că locuiau cu socrii.

„Stăteam și cu părinții ei și era destul de greu la un moment dat. Îmi doream să fim doar noi și copilul. Nu aveam deloc susținere pe partea artistică, mereu îmi spuneau: ‘Fă și tu ceva serios!’ Îmi cer scuze că spun asta, îi respect foarte mult și le mulțumesc pentru tot ce au făcut pentru mine, dar ăsta-i adevărul.

Să fiu sincer, eram un puști care a venit din Constanța și ei m-au primit la ei în casă”, a mărturisit Jorge, care participă în acest sezon la Survivor All Stars, în podcastul lui Cătălin Măruță.

De ce despărțit Jorge de la Survivor All Stars de prima soție

Jorge a dezvăluit și motivul divorțului de prima soție, Alina Laufer. Decizia separării nu a luat-o ușor. Într-o zi și-a strâns lucrurile și s-a mutat la mama lui, la Constanța. Alina nu a vrut să îl urmeze. S-au despărțit, dar o vreme relația dintre ei a fost extrem de încordată. Apoi, de dragul fiicei lor au făcut pace.

„La un moment dat, poate și din dorința mea de a fi pe picioarele mele și de a nu mai sta așa, în același papuc, mi-am dorit să plec. Și dacă Alina n-a vrut să vină cu mine, eu am plecat, pur și simplu.

Am plecat de acasă, mi-am luat un geamantan, am pupat-o pe Karina. Eu am știut că în casa aia nu o să mă mai întorc niciodată. I-am spus că plec la mama la Constanța și acolo am rămas. Ea mă ducea mereu cu zăhărelul că o să ne mutăm, căutam, culmea, am căutat și în complexul în care stau acum. Așa a fost atunci”, a mai povestit Jorge.

Jorge a recunoscut că a înșelat-o pe Ramona Prodea, a doua soție

După acest episod fiecare dintre ei și-a refăcut viața. Jorge cu Ramona Prodea, iar Alina cu politicianul Ilan Laufer. Înainte să ajungă în fața altarului, Jorge a călcat strâmb, iar cea care avea să îi devină soție a descoperit că a fost înșelată. O perioadă nu și-au vorbit, apoi s-au împăcat și și-au continuat povestea, care a fost completată de apariția pe lume a fiului lor, David.

„Înainte să ne căsătorim am trecut peste un hop destul de important. Relația noastră a fost foarte zbuciumată. A trecut de la divorțul meu la împăcări și despărțiri. Am stat și împreună, și separat. S-au întâmplat și multe în perioada aia. Am fost și prins, dacă vreți să vă spun adevărul. Ca un bărbat asumat ce sunt, vă spun: frate, m-a prins!… O perioadă nu ne-am văzut, câteva zile nu mi-a răspuns la telefon, iar apoi m-am dus peste ea”, a mărturisit Jorge, la matinalul de la Pro FM.

Jorge are trei copii

Jorge, în vârstă de 41 de ani, are trei copii. Din prima căsnicie cu Alina Laufer, artistul are o fiică, pe Karina, în vârstă de 15 ani. Din mariajul cu Ramona Prodea, concurentul de la Survivor All Stars are un fiu, David, în vârstă de 6 ani, dar și o fiică vitregă (dintr-o altă relație a soției), pe nume Ilinca, în vârstă de 21 de ani.

Artistul a dezvăluit cum se înțelege cu fiica vitregă pe care a crescut-o de când avea 8 ani.

„Noi am început relația noastră, destul de complex a fost totul de la început, pentru că la momentul respectiv fiind fata iubitei mele, îți dai seama că eu încercam să dau bine, ea încerca, la fel, să se comporte cât mai OK, ca să avem o relație frumoasă. Dar după aia am descoperit că noi chiar ne iubim și avem o relație foarte frumoasă. E fascinant cum a luat totul amploare în inimile noastre și am dezvoltat o relație foarte armonioasă. Și vorbim foarte mult, uneori e prea mult ce vorbim!”, a declarat Jorge, pentru Cancan.ro, în 2022.

Citeşte și: Cine sunt vedetele care participă la Survivor România All Stars de la Pro TV. Nume surprinzătoare revin în Republica Dominicană

Citeşte și: De ce nu se căsătorește Romanița Iovan cu logodnicul ei, Iulian Gogan: „Sunt o femeie care și-a dorit carieră, copil”/ Exclusiv

Citeşte și: Ce note a obținut fiul lui Daniel Pavel la examenele de final de liceu. „Suntem niște părinți fericiți” / Video exclusiv

Citeşte și: Tily Niculae are fiica la o școală privată și fiul la o grădiniță de stat. De ce a făcut această alegere: „Este un efort” / Exclusiv

Jorge participă la Survivor All Stars și vrea să câștige trofeul

Jorge a participat la Survivor și anul trecut, dar a fost eliminat din competiție din cauza situației sale medicale. Artistul s-a accidentat și s-a ales cu o ruptură de menisc, pentru care a fost nevoit să suporte o intervenție chirurgicală. Acum, participă în sezonul suprem Survivor All Stars, unde 10 Faimoși și 10 Războinici își vor testa limitele din 16 ianuarie 2024, la Pro TV.

„Am stat o lună la Survivor… 3 luni recuperare acasă. Bilanțul arată pe minus, dacă stau să mă gândesc la perioade. Însă tot sunt recunoscător și fericit pentru tot ce mi s-a întâmplat, n-aș schimba cu absolut nimic această experiență”, a spus el, conform Ciao.ro.

Jorge a mărturisit că a acceptat fără să stea pe gânduri propunerea de a participa la Survivor All Stars România și de a face parte din echipa Faimoșilor, provocare pe care o consideră „un joc al minții”¸

„În viață merg pe principiul că, dacă Dumnezeu îți dă, e bine să accepți atunci când îți dă șanse, pentru că e posibil să nu mai vină spre tine. Este și șansa mea să revin după o accidentare. Sunt recunoscător pentru oportunitatea asta”, a spus Jorge, înainte de începerea sezonului suprem Survivor All Stars, conform protv.ro.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton