James Morrison, devastat de moartea iubitei lui. Solistul britanic are două fete cu Gill Catchpole

.

Iubita cântărețului britanic James Morrison, Gill Catchpole, a murit la vârsta de 45 de ani. Femeia a fost găsită fără suflare vineri, 5 ianuarie, în casa familiei din Whitminster, Gloucestershire.

James Morrison, în vârstă de 39 de ani, este renumit datorită hiturilor „You Give Me Something” și „Broken Strings” și a vândut, de-a lungul carierei sale, peste 7 milioane de discuri.

Solistul britanic James Morrison este devastat de moarte iubitei lui, Gill Catchpole

Un prieten de familie a confirmat pentru The Sun că nu au existat circumstanțe suspecte în jurul morții lui Gill și a spus că James este sprijinit de familie și prieteni.

„Gill a fost găsită moartă vineri, în casa familiei din Whitminster. James este devastat. Îl susține familia lui. Se menține pentru fetele lor, dar a cerut ca familia să aibă intimitate în această perioadă tristă”, a declarat sursa, pentru The Sun.

Citește și: Ce a făcut Sandra Bullock cu cenușa lui Bryan Randall în ziua când ar fi împlinit 58 de ani. Filmarea, postată pe Instagram

Citește și: Michael Bolton, primele declarații după operația suferită pe creier. Diagnosticul crunt primit de la medici

„Întregul oraș este complet șocat de ceea ce s-a întâmplat”

În trecut, artistul a vorbit despre suferința pierderii tatălui, fratelui și nepotului, fiecare la trei ani distanță unul de celălalt. James și Gill au două fiice împreună, Elsie, în vârstă de 15 ani, și Ada, în vârstă de cinci.

Gill conducea o cafenea de succes, numită Cotswold Sandwich Box, în satul în care locuia familia. Localnicii i-au descris pe James și Gill drept un „cuplu drăguț”. Cafeneaua lui Gill a fost închisă sâmbătă după-amiază și mașini de poliție au fost văzute afară. „Întregul sat este complet șocat de ceea ce s-a întâmplat. Gill era o femeie drăguță și aveau o familie frumoasă”, a declarat un localnic, pentru sursa citată.

Citește și: Soția lui Bruce Willis, confesiune dureroasă la aniversarea celor 16 ani de mariaj. Actorul a fost diagnosticat cu demență

Citește și: Cher a cerut tutelă pentru fiul cel mic, pe care îl consideră „incapabil să-și gestioneze banii”. Elijah are 47 de ani

Cum a început povestea de dragoste dintre James și Gill

James a cunoscut-o pe Gill după ce ea și iubitul ei s-au mutat în chirie în casa mamei lui, în timp ce el se străduia să devină un nume mare în industria muzicală. Deși pentru el a fost dragoste la prima vedere, Gill și James au fost doar buni prieteni în primă instanță. Pentru a o cuceri, artistul îi cânta piesele lui Stevie Wonder.

În 2021, despre relația lor, James povestea: „Am avut o conexiune imediată. Dar a trebuit să aștept doi ani pentru a afla dacă ceea ce credeam că simțeam era real. (…) Era cu iubitul ei, dar am început să o cunosc. Și nu am vrut să-i spun că m-am îndrăgostit de ea pentru că nu știam, nu mă îndrăgostisem niciodată până atunci. Deci nu știam cu adevărat dacă era așa. Așa că a fost ca un moment imens pentru mine să-i spun că îmi place de ea”.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton